Ξεχωριστή μουσική συνάντηση υπόσχεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στη Β. Εύβοια

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση μας υπόσχεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21:30, στο Πευκί, ενώνοντας με τη φωνή της τρεις διαφορετικές γενιές ακροατών και συστήνοντας στο κοινό της Βόρειας Εύβοιας το νέο της καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο «Θα στο λέω», στέλνοντας σε όλους το μήνυμα «Έξω καρδιά»!

Η εμφάνιση της αγαπημένης ερμηνεύτριας σηματοδοτεί τη λήξη του Φεστιβάλ «Ο Ιούλιος των τραγουδιών» (15–29 Ιουλίου), το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια‒Οι γέφυρες της μουσικής» που στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής. Η είσοδος για το κοινό στη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη είναι ελεύθερη. #εύβοια_μετά

Οι δράσεις χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο στηρίζει την υλοποίηση του προγράμματος «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ» της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας με επικεφαλή τον Σταύρο Μπένο. Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron – The Athens Concert Hall υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού καθώς και με το Diazoma.

Μάθετε περισσότερα στο https://rb.gy/d6vwj

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!