Οι εθελοντές του τομέα της Βορείου Ευβοίας της S.A.R. – 312 στην δεντροφύτευση της Λίμνης

Ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ελυμνίων ΜΑΚΙΣΤΟΣ και ο ΣΕΔΔΕ σύλλογός, διοργάνωσαν μια υπέροχη δράση δεντροφύτευσης την Κυριακή 25/2 στη Λίμνη με την συμμετοχή συλλόγων και φορέων προκειμένου να ομορφύνει ο τόπος.

H δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρες:
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Ροβιές.
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου Λίμνη

Την πρωτοβουλία για την δεντροφύτευση πήραν ο (Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Ελυμνίων και στην δευντροφύτευση της τελευταίας Κυριακής, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές του Βόρειου τομέα της ομάδας Διάσωσης Ευβοίας Sar-312

Σε αυτήν συμμετείχαν μέχρι στιγμής και οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροβιών, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Ροβιών, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Λίμνης, Ενεργοί Πολίτες Κηρίνθου, η Ομάδα διάσωσης Ευβοίας Sar312 και ο Σύλλογος Εθελοντών, Δασοπυροβεστών Διασωστών Προκοπίου.


Την πρώτη Κυριακή ακολούθησε φαγοπότι στην παιδική χαρά των Ροβιών προσφορά των Συλλόγων ΜΑΚΙΣΤΟΣ ΕΛΥΜΝΙΩΝ και ΣΕΔΕ και την Κυριακή 25/2 μετά τις εργασίες το γλεντήσαμε με την ψυχή μας με ζωντανή ορχήστρα off grid καταπληκτικά φαγητά και ψητά και τα πάντα όλα προσφορά όλων όσων συμμετείχαμε. Αξέχαστα!


Μια παραδειγματική συνεργασία των φορέων της περιοχής μας, του αγαπημένου μας τόπου, που σπάει τα κατεστημένα εξατομίκευσης του κάθε χωριού χωριστά και μας καλεί να χτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας και ενότητας μεταξύ των συλλογικών οργάνων κάθε μικρού χωριού.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!