Στην Στενή οι μαθητές του ΓΕΛ Κανήθου την ημέρα Ευρωπαϊκού Αθλητισμού

Το ΓΕΛ Κανήθου όπως και όλα τα σχολεία της χώρας, αφιέρωσαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 σε δράσεις αθλητικού περιεχομένου, καθώς αποτελεί την Ημέρα Ευρωπαϊκού Αθλητισμού. Για τον σκοπό αυτό οι δυο Τάξεις του Λυκείου ( Β΄ κ Γ΄) παρέμειναν στο σχολείο, όπου οι μαθητές ανέλαβαν όλες τις διαδικασίες υλοποίησης αθλητικών δραστηριοτήτων (οργάνωση ομάδων – κριτές – διαιτητές) σε αθλοπαιδιές που αφορούσαν Βόλλευ και Μπάσκετ καθώς και Πίνγκ – Πόνγκ , Αντισφαίριση κλπ. Τον διοργάνωση των ανωτέρω δραστηριοτήτων είχαν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μποσινάκης Χρήστος και Τσαούσης Ιωάννης και την όλο συντονισμό ο Υποδιευθυντής Ζαχαριάς Κωνσταντίνος.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης ημέρας η Α΄ Λυκείου (118 μαθητές) με την συνοδεία οκτώ εκπαιδευτικών και στο πνεύμα της φυσικής άσκησης, μετακινήθηκαν με ναυλωμένα λεωφορεία στην περιοχή της Στενής, όπου οργανωμένα και τηρώντας τους κανονισμούς περιπατητών σε δημόσια οδό (σήμανση ομάδων – πορεία αντίθετα στα κινούμενα οχήματα – ενδοεπικοινωνία μεταξύ συνοδών κλπ), περπάτησαν συγκροτημένα με την συνοδεία των εκπαιδευτικών, από την Κάτω Στενή, έως την Άνω Στενή. Στην συνέχεια περιηγήθηκαν στον παλιό οικισμό του χωριού και παρέμειναν έως το μεσημέρι για φαγητό.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Καπενής Ευάγγελος, Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα, Οικονόμου Ζωή, Σκούρας Αριστείδης, Σουλιωτάκη Δήμητρα, Τσακός Παναγιώτης, Αλεξανδρή Δροσούλα, Χριστοδούλου Νικόλαος. Την εκπαιδευτική αποστολή συνόδευσαν ο Υποδιευθυντής Μπακατσέλος Πέτρος και ο Διευθυντής Καπεντζώνης Ανδρέας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!