Στη Β. Εύβοια ο Μανώλης Μητσιάς σε μια μοναδική συναυλία με ελεύθερη είσοδο

4 Νοεμβρίου, στις 19:00!
Ο Μανώλης Μητσιάς επιστρέφει στη Βόρεια Εύβοια, μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή συναυλία στη Λίμνη, και θα παρουσιάσει στις Γούβες το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:00, με ελεύθερη είσοδο, μια συναυλία με έργα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών και στιχουργών που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Λεοντής και Γιάννης Σπανός. Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Φωνές του φθινοπωρινού δάσους» και του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια–Οι γέφυρες της μουσικής»

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλουστις Ροβιές στις 21 Οκτωβρίου, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από χίλιοι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φωνές του φθινοπωρινού δάσους» του Μεγάρου Μουσικής συνεχίζεται τον Νοέμβριο, με τις συναυλίες του Μανώλη Μητσιά (Γούβες, 4.11) και της αγαπητής στην Εύβοια τραγουδίστριας Χριστίνας Μπελμέζου (Άγιος, 3.11, ώρα έναρξης: 19.00)με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Μανώλης Μητσιάς επιστρέφει στην περιοχή μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή συναυλία στη Λίμνη, και θα παρουσιάσει στις Γούβες το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, μια συναυλία με έργα σπουδαίων ελλήνων ποιητών και στιχουργών που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Λεοντής και Γιάννης Σπανός. Το κοινό θα ακούσει μελοποιημένους, μεταξύ άλλων, τους ποιητές μας Κωνσταντίνο Καβάφη, Κώστα Βάρναλη, Γιώργο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσο, Τάσο Λειβαδίτη, Μανόλη Αναγνωστάκη, Νίκο Καββαδία, Νίκο Γκάτσο, και τραγούδια όπως Ο Γιάννης ο φονιάςΤσάμικοςΒρέχει στη φτωχογειτονιάΔρόμοι παλιοίΣαββατόβραδοΕρωτικό (Πιρόγα) και πολλά άλλα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

- Διαφήμιση -

Αχιλλέας Γουάστωρ | πιάνο

Ηρακλής Ζάκκας | μπουζούκι

Τίνα Ντουφεξιάδου | βιολοντσέλο

Γιώτης Σαμαράς | κιθάρα

Μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στον Άγιο, η δημοφιλής στους κατοίκους της περιοχής Χριστίνα Μπελμέζου, θα δώσει συναυλία με ελεύθερη είσοδο. Την τραγουδίστρια θα συνοδεύει στο πιάνο και στην κιθάρα ο Σάββας Λαγκίζος.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια‒Οι γέφυρες της μουσικής» που στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος του Μεγάρου για τη Βόρεια Εύβοια και της πεποίθησής του ότι η τέχνη της μουσικής είναι απαραίτητη όσο ποτέ στους κατοίκους των απομονωμένων χωριών της περιοχής, οι οποίοι, εδώ και δύο χρόνια, έχουν αγκαλιάσει τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!