Χαλκίδα: Βραδιά- Αφιέρωμα από το Σύλλογο φίλων Στέλιου Καζαντζίδη το Σάββατο-Ζωντανή μουσική και φαγητό -Είσοδος Ελεύθερη

20 χρόνια πέρασαν από τότε που μια ομάδα φίλων του λαϊκού τραγουδιού είχαμε την ιδέα να ιδρύσουμε ένα σύλλογο, ένα σύλλογο που με διάφορες δραστηριότητες να διατηρήσουμε τα λαϊκά ακούσματα που μεγαλώσαμε, ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ο άνθρωπός ο καλλιτέχνης που το εκπροσωπούσε, γιατί τραγούδησε όλους τους συνθέτες της εποχής και βέβαια τραγούδησε και όλα τα είδη, λαϊκό, ρεμπέτικο, δημοτικό, ποντιακό ακόμη και τούρκικο. Δώσαμε λοιπόν το όνομά του και τιμήσαμε με αυτόν τον τρόπο το λαϊκό τραγούδι.

Σήμερα 20 χρόνια μετά βρισκόμαστε σε θέση να συνοψίσουμε τις δραστηριότητες μας και να τις μοιραστούμε μαζί σας αν και οι περισσότεροι τις γνωρίζετε. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ στο 2ο δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας περιοχή Αλωνάκι, σας περιμένουμε για να γνωριστούμε καλύτερα. Ένα ποτήρι κρασί ένας καλός μεζές είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!