Χαλκίδα: Δεκάδες ευχές στον ουρανό από τα “Φαναράκια” του συλλόγου “Ο Καλός Σαμαρείτης”

Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό της Χαλκίδας για δεύτερη φορά το απόγευμα του Σαββάτου 23/12, όπου πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πανευβοϊκού Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναίκας και παιδιού “Ο καλός Σαμαρείτης” σε μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός.

Στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα ήταν το σημείο συνάντησης όπου μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και φίλοι, έσπευσαν να ανάψουν το δικό τους φαναράκι των ευχών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στον ουρανό σε μια εκδήλωση που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο εορταστικό κλίμα.

Ο Πανευβοικός Σύλλογος” Ο Καλός Σαμαρείτης” ανταποκρινόμενος στα εκατοντάδες μηνύματα των συμπολιτών, φίλων και παιδιών που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην εκδήλωση με τα “ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ”, λόγω του ότι εργάζονταν, της λειτουργίας των φροντιστηρίων αλλά και του ψύχους που υπήρχε, πραγματοποίησε πάλι την εκδήλωση με το άναμμα των “ΦΑΝΑΡΙΩΝ” φωτίζοντας για ακόμη μια φορά τον ουρανό με τις ευχές όλων, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00μ.μ. στη προβλήτα του Αγ.Νικολάου (Αγάλματα)


Με κάθε φαναράκι κι ένας λαχνός...!
Κληρώθηκαν


α) 1 Ποδήλατο
β) 1 κινητό SAMSUNG GALAXY S23
γ) 1 Smartwatch Samsung FIT
δ) 1 τριήμερο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Βασιλική Μαργαρίτη

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!