Χαλκίδα: Μάγεψε το κοινό η εκδήλωση “Οι 12 Βασιλόπιτες” του Λυκείου Ελληνίδων (βίντεο-φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας “Οι 12 Βασιλόπιτες”, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα μέλη εντυπωσίασαν τόσο με τις μοναδικές φορεσιές, όσο και με την παρουσία τους πάνω στην σκηνή, ενώ χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

Το Δ/Σ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης

«Παυγενικό κ’ αν βγήκαμε σ’ αρχοντικό θα πάμε να πούμε στον αφέντη μας τον πολυχρονεμένο!»
Οι δώδεκα βασιλόπιτες μοιράστηκαν με επιτυχία, ο ανιψιός έγινε βασιλιάς και το καλό και το δίκαιο νίκησαν.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας ακολουθήσατε σε ένα κόσμο μαγικό, σε αυτό το ταξίδι στη μυσταγωγία, που μας σεργιάνησε όχι μόνο σε βασίλεια του πλούτου μυθικά, αλλά και σε χορευτικά, από την Θράκη μέχρι την Ικαρία.

Ένα στροβίλισμα στα παινέματα και τις ευχές, που χαρίστηκαν απλόχερα στα σπιτικά ολόκληρης της Ελλάδας μέσα στο δωδεκαήμερο.
Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Χαλκίδος και ιδιαιτέρως το Τμήμα εθνικών χορών νιώθουν συγκίνηση, χαρά και ευγνωμοσύνη για την θερμή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας και την μοναδική επιτυχία, με την οποία στέφθηκε η εκδήλωσή μας στις 15 Δεκεμβρίου 2023 Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Ευχαριστούμε θερμά, τον καλλιτεχνικό μας διευθυντή Πέτρο Μήτσου, ο οποίος μας μύησε στους διονυσιακούς ήχους του ζουρνά, της γκάϊντας και της τσαμπούνας, το μέλος της χορευτικής μας ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο, που συνόδευσε με το νταούλι του την εκδήλωσή μας, τις εξαιρετικά ταλαντούχες αφηγήτριές από την Συντεχνία Σαλουπέτα Ευρυδίκη Σαμαρά και Τζίνα Καρδιόλακα και τις μοναδικές κυρίες της Κλωστής Λαλιάς. Κυρίως όμως ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους αλλά και τους γονείς, που στάθηκαν στο πλευρό μας αδιάκοπα, πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειάς μας.
Σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά στις καρδιές σας.

Η επόμενη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου μέσα στο Λύκειο Ελληνίδων μετά τις 10:30 το πρωί. 
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!