Χαλκίδα: Μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γυμνάσιο Κανήθου (Βίντεο και Φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/12 η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε στο Γυμνάσιο Κανήθου.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, γονείς, καθηγητές και μαθητές, έσπευσαν να παρακολουθήσουν ένα “γεμάτο” χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσική και ζωντανή ορχήστρα με τραγούδια που ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Λιμενάρχης Χαλκίδας κ. Φλουρής με την σύζυγό του, καθώς ο γιος του φοιτά στην 2η τάξη του Γυμνασίου.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ετοίμασε μια εξαιρετική βραδιά με συμμάχους τους μαθητές που ανέλαβαν το bazaar και την λαχειοφόρο αγορά.

Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η βραδιά είναι πως πουλήθηκαν σχεδόν στην πρώτη ώρα της εκδήλωσης 400 λαχνοί για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, ενώ πριν καν ολοκληρωθεί η γιορτή οι πάγκοι με τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα του bazaar, είχα αδειάσει.

Την γιορτή πλαισίωσαν μουσικά η Σοπράνο Μαρία Αποστολοπούλου, ο Φώτης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Τρακανιάρης και η Έλενα Σαβαϊδη που απέσπασαν τα χειροκροτήματα του κοινού με τις ερμηνείες τους, ενώ στο σαξόφωνο και στην επιμέλεια του ήχου ήταν ο Δημήτρης Γεωργάκαινας και στο μπουζούκι ο Αντώνης Δρακονάκης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!