Χαλκίδα: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας


Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, εξωτερικών συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θεατρικής Ομάδας Ανθηδώνας (ΘΟΔ), στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δροσιάς. Εκτός από τις ευχές συζητήθηκαν σκέψεις και μελλοντικά σχέδια μεταξύ των παρισταμένων για την Θεατρική Ομάδα που έχει αφήσει το δικό της σημαντικό αποτύπωμα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας .

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Ευτυχία Σκανδαλάκη.
Ο πρόεδρος της ΘΟΔ, Γιάννης Παπασυμεών, αναφέρθηκε στα θεατρικά πεπραγμένα του 2023 δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα που πέρυσι, αλλά και στις αρχές της νέας χρονιάς, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την κωμωδία «Της μάνας σου… η σύνταξη!».
Το έργο ανέβηκε για 4 παραστάσεις στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με το θεατρόφιλο κοινό να δίνει ένα δυναμικό παρών, ενώ άλλες 2 παραστάσεις δόθηκαν στο Γυμνάσιο Δροσιάς για φιλανθρωπικό σκοπό.
Στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας είναι το ανέβασμα του έργου στις πρωτεύουσες πόλεις της περιφέρειας και για το λόγο αυτό η ΘΟΔ προτίθεται να ζητήσει τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Την επόμενη εβδομάδα σε ανοιχτή συγκέντρωση Δ.Σ., καλλιτεχνικού διευθυντή και μελών θα γίνει διαβούλευση και θα αποφασιστεί από κοινού για το νέο έργο που θα ανεβάσει η ομάδα το 2024.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!