Κάρυστος: Το Νοσοκομείο ενισχύει τις υπηρεσίες του με ολοήμερη λειτουργία στο Απεικονιστικό και Ορθοπαιδικό Τμήμα

Σε μια σημαντική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, το Διόκλειον Νοσοκομείο Καρύστου εγκαινίασε την ολοήμερη (απογευματινή) λειτουργία του Απεικονιστικού και Ορθοπαιδικού Τμήματος. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των ασθενών και να προσφέρει ποιοτική φροντίδα με ταχύτητα και σεβασμό.

Η υλοποίηση της ολοήμερης λειτουργίας αποτελεί καρπός της συλλογικής προσπάθειας και της αφοσίωσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και τεχνολογικού-παραϊατρικού προσωπικού του νοσοκομείου. Η ιατρική εμπειρία και η αφοσίωση των γιατρών στην άψογη φροντίδα, σε συνδυασμό με την ομαλή συνεργασία και την ακούραστη εργασία του υπόλοιπου προσωπικού, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πλεονεκτήματα για τους ασθενείς:

Η ολοήμερη λειτουργία των δύο τμημάτων φέρνει πολλαπλά οφέλη στους ασθενείς. Η αποσυμφόρηση των προγραμμάτων, η ταχύτερη εξυπηρέτηση και η βελτίωση της προσβασιμότητας αποτελούν βασικούς στόχους που υλοποιούνται με την αλλαγή αυτή.

Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση:

Στο Διόκλειον Νοσοκομείο Καρύστου, η ασθενής κεντρική θέση. Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου δεσμεύονται για την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας υγείας, με σεβασμό στις ατομικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς.

Η ολοήμερη λειτουργία του Απεικονιστικού και Ορθοπαιδικού Τμήματος αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ακόμα καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!