Εύβοια: Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Σύζυγοι κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Εύβοια, αυτή τη φορά στον Δήμο Καρύστου με μεθυσμένο σύζυγο να επιτίθεται στην γυναίκα του με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μώλωπες και εκδορές στο σώμα της.

Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13/10, ανάμεσα σε Ολλανδούς τουρίστες που διέμεναν σε οικία που είχαν νοικιάσει στην περιοχή. Συγκεκριμένα ο 71χρονος άνδρας επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι τους στα Ν. Στύρα και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξεκίνησε να χτυπά την 69χρονη σύζυγό του. Η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενημέρωσε γείτονα για το συμβάν, ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ Καρύστου.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στην οικία και οι δύο εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθεσαν μήνυση ο ένας στον άλλον. Ο 71χρονος συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρύστου για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ο 71χρονος παρουσίασε προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε και εκείνος στο Νοσοκομείο Καρύστου όπου και νοσηλεύεται.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!