Σεισμός ΤΩΡΑ στην Εύβοια - Επίκεντρο & Ρίχτερ

Δείτε εδώ που έγινε σεισμός στην Εύβοια

Δείτε εδώ που έγινε σεισμός στην Εύβοια LIVE. Οι αναγνώστες τoυ eviaonline έχουν τη δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο να ενημερώνονται με εγκυρότητα, σε πραγματικό χρόνο, από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Πάνω στο χάρτη, βλέπετε σε διάφορα σημεία κάποια σύμβολα. Οι κύκλοι δείχνουν τις περιοχές στις οποίες ο σεισμός είχε μέγεθος μέχρι 5 Ρίχτερ. Σε περίπτωση που δείτε αστέρι, τότε ο σεισμός είναι μεγαλύτερος ή ίσος των 5 Ρίχτερ.

Οι μεγάλοι κύκλοι δείχνουν τις περιοχές που σημειώθηκε σεισμός από 4 μέχρι 5 Ρίχτερ, οι μικρότεροι κύκλοι τις περιοχές που η σεισμική δραστηριότητα κυμαίνεται από 2,5 μέχρι 4 Ρίχτερ, ενώ οι πολύ μικροί κύκλοι δείχνουν τους σεισμούς κάτω των 2,5 Ρίχτερ.

Πατώντας επάνω στον χάρτη, μπορούμε να δούμε το επίκεντρο του σεισμού, την ακριβή ώρα, το μέγεθος της σεισμικής δόνησης, το εστιακό βάθος του σεισμού και την τοποθεσία με τις ακριβείς συντεταγμένες του επιλεχθέντος σημείου (γεωγραφικό πλάτος latitude και γεωγραφικό μήκος longitude)

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο κάθε σεισμός που εντοπίζεται καταγράφεται αυτόματα, ενώ στη συνέχεια διεξάγονται διασταυρώσεις και αναλυτική έρευνα.

Σεισμός Τώρα: Τελευταίες Ειδήσεις & Νέα