Οι προβλέψεις τον Αύγουστο για όλα τα ζώδια- Η αναβάθμιση στις ταυτότητές μας …

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το https://eviaonline.gr/ από την:                                               ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ένας ακόμα κρίσιμος μήνας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου παίρνει την σκυτάλη από τον Ιούλιο, όπου είχα αναφέρει στην τελευταία μου ανάλυση ότι τα γεγονότα θα έφερναν μετατόπιση στην αντίληψη μας, και από την θέση του φόβου του θύματος και του ανήλικου βρέφους, περνάμε σε αυτήν της δύναμης και της κυριαρχίας. Όλη αυτή η αλλαγή γίνεται ατομικά και συλλογικά, κάτι όπου το συνεχίζει έντονα και ο Αύγουστος, όπου είναι ο μήνας όπου περιέχει δύο Πανσελήνους (1/8 & 31/8) και μια Νέα Σελήνη (16/8).
Μπαίνει στις 1/8 από την πρώτη μέρα με την ενέργεια της Πανσελήνου στον Υδροχόο, επάνω σε κρίσιμη μοίρα σταθερών, και κινητοποιεί τον άξονα της ενέργειας, φέρνοντας και ωθώντας αναγκαστικά μέσα από το άνοιγμα των αισθήσεων μας, φέρνοντας σε αυτές αναβάθμιση και μεταμόρφωση.

Η συμμετοχή του Δία στον Ταύρο σε τετράγωνο με τα δύο φώτα πλαταίνει, ανοίγει και διογκώνει την ρεαλιστική εικόνα, αλλά και το πως ανταλλάσσουμε ενέργεια ανάμεσα σε εμάς και στους άλλους, πως συμμετέχουμε μέσα στο συλλογικό.
Μετά στις 16/8 γίνεται μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα με συμμετοχή του Ουρανού, φέρνοντας μέσα από ξαφνικά έντονα γεγονότα, την ώθηση στο να προχωρήσουμε προς την αναβάθμιση της ταυτότητας μας, και να αφήσουμε πίσω συμπεριφορές αλαζονικές, εγωιστικές και ναρκισσιστικές, και να γίνουμε περισσότερο ανθρωπιστές, δίκαιοι, να ενώσουμε το νου με την καρδιά.
Το πρώτο μισό του μήνα, συνεχίζει τα αιτήματα του προηγούμενου, όπου μέσα από τις εντάσεις, τα ξαφνικά και τα απρόβλεπτα, μας ωθεί να φύγουμε από μια εγωκεντρική αντίληψη και να ενωθούμε με την συλλογική, όπου υπολογίζει το περιβάλλον, και όλη την ύπαρξη, συνεργάζεται και σέβεται τους άλλους.

Στο δεύτερο μισό του μήνα, οι ενέργειες είναι πιο ήπιες και έρχονται να φέρουν τις απαραίτητες συνειδητοποιήσεις και γειώσεις, καθώς όλο τον μήνα Άρης και Ερμής κινούνται μέσα στο γήινο αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο Παρθένος, όπου φέρει εργασία μέσα από την επεξεργασία των πληροφοριών, για να φέρει πράξη και νέες ισορροπίες στην ζωή του.
Ενώ όλος ο μήνας περιέχει ένα συνδυασμό γεγονότων, καθώς έχουμε την Αφροδίτη στον Λέοντα να είναι ανάδρομη από τις 23/7, και από τις 23/8 και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και αυτός στην Παρθένο, έτσι όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό εσωτερίκευσης, επανατοποθέτησης αλλά και επαναξιολόγησης σε ό,τι αφορά εμάς την σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους.
Η εσωτερίκευση, η επιθυμία για ησυχία, για διαλογισμό, για συγκέντρωση, μας οδηγούν στο να δούμε τον εαυτό μας και τις επαφές μας, το πως δίνουμε ενέργεια σε εμάς, και τι ενέργεια επίσης δίνουμε και στους άλλους. Ενώ μας καλεί να δούμε καθαρά εκείνες τις πηγές όπου λαμβάνουμε ενέργεια, έχουν καθαρότητα, μας δίνουν δύναμη για να μπορούμε πρώτα να είμαστε εμείς καλά, για να μπορέσουμε να δώσουμε μετά και σε άλλους ;

Μια αναγκαία λοιπόν στροφή, φέρνει αυτός ο μήνας, όπου είναι και ο μήνας των διακοπών για πολλούς, και μας ωθεί σε μια αποσύνδεση με τις παλιές σκοτεινές πηγές ενέργειας, την παύση από ασχολίες και συνήθειες όπου τελικά ήταν βλαβερές, και να φέρουμε νέες όπου μας δίνουν φόρτιση, χαρά και ζωτικότητα και μας ενώνουν με την πηγή του ήλιου, της φύσης, της δημιουργίας, με την πηγή της καρδιάς.
Αν εμείς δεν δίνουμε στον εαυτό μας καθαρή φωτεινή ενέργεια, πως μετά θα είμαστε σε θέση για να δώσουμε σε άλλους ; Με τι λοιπόν μας φορτίζουμε όλη την μέρα μέσα στην ζωή, μέσα στις μικρές ώρες, ποιες είναι οι πηγές μας; Για να δώσουμε σε άλλους, πρώτα χρειάζεται να πάρουμε τροφή και ενέργεια από κάπου, για να δώσουμε έξω πρέπει να έχουμε, άρα από που λαμβάνουμε χαρά, φορτίζουμε την ζωή μας με μικρές χαρές, με καθαρή ενέργεια, με μικρές φωτεινές καθαρές στιγμές ανάμεσα σε εμάς και στον εαυτό μας;

Μια αναβάθμιση φέρνει αυτός ο μήνας στην ενέργεια, μέσα από ξαφνικές αφυπνίσεις και αλλαγές στην αντίληψη μας, όπου ενώνει και γειώνει το υπερφυσικό και διαισθητικό με το πρακτικό νου. Οδηγεί τον καθένα από εμάς ατομικά και συλλογικά με την ένωση σε μια αντίληψη περισσότερο ανθρωποκεντρική, με απομάκρυνση από την παλιά σκοτεινή του υλιστικού κέρδους.
Όλο αυτό θα φέρει αναταράξεις σε ομάδες, σε ενώσεις μας με άλλους, και πολλές αλλαγές στις σχέσεις μας, ή στις συνεργασίες μας, καθώς μια επαναξιολόγηση γίνεται και μια επανεκτίμηση, ξεκινώντας πρώτα στην σχέση με τον εαυτό μας. Όλα τα ζώδια επηρεάζονται, καθώς γίνονται κοσμικές συλλογικές αναβαθμίσεις, αλλά περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού, όπου είναι ο σταυρός της ενέργειας .
Τα παρορμητικά συνεχίζουν να είναι αυτά όπου κάνουν το άλμα και δίνουν την έναρξη στην μετατόπιση της. Ενώ τα μεταβλητά επίσης επηρεάζονται έντονα, όπου μετέχουν στην μετακίνηση προς την συχνότητα της αγάπης και της αλληλεγγύης, μέσα από την ένωση του αόρατου με το ορατό.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του μήνα για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο ξεχωριστά, παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας αρκετά δραστήριος με την ενέργεια να δίνεται στο να φέρετε νέες ισορροπίες μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, καθώς μια επαναξιολόγηση γίνεται εντός, στο πως δίνεται τον χρόνο σας, και πως ενώνεστε με άλλους, ξεκινώντας μέσα από την σχέση με τον εαυτό σας.
Άλλες προτεραιότητες μπαίνουν, ειδικότερα μετά τις 23/8, όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στον χώρο της εργασίας σας και καθημερινής σας ρουτίνας, ωθώντας σας σε αναστοχασμό που θα φέρει αλλαγές στον καθημερινό σας χώρο.

Επίσης μπορεί κάποια θέματα υγείας να σας ανησυχήσουν, κι έτσι να δείτε με σοβαρότητα την διατροφή σας, και να πάρετε την ευθύνη και τον έλεγχο για το σώμα σας και την υγιεινή σας, αφήνοντας πίσω βιασύνες και επιπολαιότητες, και βάζοντας εκεί ένα νέο πρόγραμμα με τάξη και οργάνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

- Διαφήμιση -

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σας και έτσι σας δίνει ελπίδα, αισιοδοξία, αλλά και μια πιο ευρύτερη οπτική, για να μπορέσετε μέσα από την παύση και το διάλειμμα των διακοπών, να δείτε τι αλλαγές είναι αναγκαίες να γίνουν, και να τις φέρετε μετά σε γείωση και σε ρεαλιστικό χρόνο.

Η απομάκρυνση από κάποια άτομα όπου έρχεστε σε επαφή καθημερινά, σας οδηγεί σε μια επαναξιολόγηση στην σχέση μα τον εαυτό σας και τους άλλους, και κατά πόσο οι συναισθηματικές σας ανάγκες υπολογίζονται. Τα ταξιδάκια αυτό τον μήνα σας βοηθούν στο να κόψετε από παλιές συνήθειες και οπτικές, και από έναν τρόπο σκέψης σύνδεσης και έκφρασης του εαυτού σας προς τα έξω, ο οποίος κινούνταν μέσα από την πλάγια οδό, κι όχι αυτή της αυθεντικότητας, της ειλικρίνειας και της αλήθειας.
Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 23/8 φέρνει καθυστέρηση σε έσοδα ή απολαβές όπου περιμένατε, ενώ καθώς γίνεται μέσα στον χώρο των ερωτικών σας, μπορεί να φέρει επιστροφή από άτομα ή σχέσεις όπου μέσα στο καλοκαίρι υπήρξε διάσπαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναβάθμιση μέσα στον χώρο της αντίληψης σας όπου ανοίγει και επεκτείνεται, καθώς έρχεστε σε επαφή με άλλα άτομα, μέσα από τις μετακινήσεις σας ή τα ταξίδια σας, και αυτό φέρνει άνοιγμα σε μια μεγαλύτερη οπτική και αλήθεια.

Θέματα όπου τονίζονται αυτό τον μήνα, αφορούν την εργασία σας, και το κατά πόσο ισότιμες είναι εκεί οι σχέσεις σας, αλλά και κατά πόσο και εσείς αναγνωρίζετε στον εαυτό σας αυτό όπου δίνετε, για να το τιμήσουν και να το σεβαστούν και οι άλλοι.
Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος (23/8-17/9), κι αυτό φέρνει μια αναθεώρηση στην στάση σας, στην πορεία σας και αυτοανάλυση όπου είναι απαραίτητη για να φέρετε βελτίωση στον λόγο σας, ώστε να έρχεται σε συγχρονισμό με τις πράξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόνωση της αυτοπεποίθησης σας φέρνει αυτός ο μήνας και αναγνώριση της αξίας σας, μέσα από τα επιτεύγματα των στόχων και των υπηρεσιών σας, όπου σας οδηγεί σε μια επαναξιολόγηση και επανεκτίμηση στη  σύνδεση με τον εαυτό σας και με άλλους. Πρόσωπα τα οποία δεν σας τιμούν ή δεν σας σέβονται, απομακρύνονται από κοντά σας, καθώς ανακαλύπτετε την αυτοαγάπη και την αυτοφροντίδα με σεβασμό στον εαυτό σας πρώτα.

Ο ανάδρομος Ερμής (23/8) μέσα στον χώρο των μικρών ταξιδιών και συγγενών, φέρνει αναθεωρήσεις στις σχέσεις με αυτά τα άτομα, ενώ αλλάζει τα αρχικά σας πλάνα. Αποφύγετε σε μικρά ταξίδια μετά τις 20/8, ή να κανονίσετε εκδρομές μετά από αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν.
Αντιθέτως βάλτε ασχολίες όπου ανοίγουν το νου, και τις εσωτερικές σας αισθήσεις, διαβάστε ένα βιβλίο όπου είχατε αφήσει μισό, ή ολοκληρώστε ασχολίες ή επικοινωνίες όπου τις είχατε αφήσει μισές.

ΛΕΩΝ

Μολονότι ο μήνας ξεκινάει με μια δόση ενθουσιασμού και ανοίγματος στον χώρο των σχέσεων σας, ή συνεργασιών, καθώς την φέρνει η πρώτη Πανσέληνος του μήνα (1/8), κρατάτε μικρό καλάθι, καθώς μετά στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ομαλά, όσο φαίνονται. Ρήξεις και διασπάσεις με τα πιο στενά σας πρόσωπα, ή συνδέσεις επαγγελματικές θα φέρει ο μήνας, όπου θα γίνουν για θέματα αξιών ή οικονομικών.

Όμως οι διενέξεις αυτές δεν θα είναι οριστικές, καθώς ο Ερμής μετά τις 23/8, θα φέρει επαναξιολόγηση και δεύτερες σκέψεις όπως και αναθεωρήσεις.
Άρα το κομμάτι των επαφών σας θα είναι συνεχώς σε μετακίνηση και αλλαγή, ενώ το καλύτερο είναι να είστε σε παρατήρηση και σε εγρήγορση, και από την άλλη οι ανάδρομοι πλανήτες Αφροδίτη και Ερμής, σας οδηγούν στο να φέρετε βελτίωση σε συμπεριφορές αυταρχισμού, δεσποτικές και εγωκεντρικές, είτε από εσάς είτε από άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέσα στον ψυχικό σας χώρο, όπου εδώ είναι και η απομόνωση ή και η περίσκεψη, σας οδηγεί στο να θέλετε να απομονωθείτε και να δώσετε αγάπη σε εσάς, να σας φροντίσετε, ένα είδος αυτοθεραπείας όπου οφείλετε να την δώσετε, φροντίζοντας κ την ψυχή σας.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 23/8 και σας φέρνει σε αναστοχασμό, σε ό,τι αφορά την συμμετοχή σας και την πορεία σας στον εξωτερικό χώρο, στην καριέρα σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να δείτε πιο εσωτερικά τα λάθη σας, και σε τι χρειάζεται να φέρετε βελτίωση και καλυτέρευση.
Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 28/8, σας δίνει από την άλλη ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά και για να διεκδικήσετε αυτά όπου σας αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη όπου είναι ο κυβερνήτης σας, συνεχίζει και όλο τον Αύγουστο να κινείται ανάδρομα, φέρνοντας επάνω αναθεώρηση των στόχων σας, των βλέψεων σας για το μέλλον και των επιθυμιών σας. Ενώ η ενέργεια του μήνα συγκεντρώνεται στο χώρο της αγάπης και της δημιουργικότητας, φέρνοντας επάνω καθαρή διαύγεια και αφύπνιση, στο κατά πόσο ισότιμες και δίκαιες είναι οι συναλλαγές σας με τους άλλους.

Τι δίνετε και τι λαμβάνετε, και να φέρετε νέες ισορροπίες εκεί όπου υπάρχει άνιση μεταχείριση ή ακόμα και εκμετάλλευση.
Είναι ένας μήνας με πολύ εσωτερίκευση, καθώς τα εξωτερικά γεγονότα και καταστάσεις, σας οδηγούν σε μια παύση κι ένα χαμήλωμα της ενέργειας σας, ενώ αυτό το δυναμώνει και η αναδρομή του Ερμή από τις 23/8-17/9 μέσα στον χώρο της απόσυρσης, όπου σας οδηγεί στο να δείτε εσωτερικά λεπτομέρειες όπου είχατε παραλείψει, κι έτσι να δείτε με πιο αναλυτικό και συγκεντρωτικό νου τις επόμενες σας κινήσεις ή μελλοντικές δράσεις.
Σχέδια σε εφαρμογή μετά τις 17/9, όπου ο Ερμής θα είναι ορθός και οι σκέψεις σας κατασταλαγμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα όπου τονίζονται και στρέφεται η ενέργεια σας, είναι επάνω στον χώρο της εργασίας και φιλοδοξιών σας, όπου εδώ ανοίγει η μεγάλη εικόνα, όπου φέρνει αλλαγές, στο πως συμμετέχετε εσείς μαζί με άλλους μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο.
Απομάκρυνση από σχέσεις και συνεργασίες, όπου παίρνουν μια άλλη ρότα μέσα από την επανεκτίμηση και αναθεώρηση που κάνετε σε αυτές, όμως οι αποφάσεις δεν είναι οριστικές, καθώς θα υπάρχει συνέχεια των εξελίξεων.

Αλλαγές στην συμπεριφορά σας έρχονται, με άτομα είτε του κοντινού σας οικείου χώρου, είτε με αυτά που συνεργάζεστε εξωτερικά.
Η ενέργεια σας δοθεί πολύ στο εξωτερικό σας χώρο, ενώ η ανάγκη σας να απομακρυνθείτε θα είναι έντονη από άτομα όπου δεν έχετε το ίδιο τρόπο αντίληψης, αλλά και δεν ακολουθούν μια φιλοσοφία που να τιμά και να σέβεται τους άλλους ισότιμα.
Ο Ερμής σε αναδρομή από τις 23/8-17/9, εντείνει το όλο σκηνικό, φέρνοντας ξεκάθαρες συνειδητοποιήσεις, όπου αφορούν τις συνδέσεις σας με άλλα φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και τον τρόπο αξιολόγησης τους μέσα από τα κίνητρα και τις προθέσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να απομακρυνθείτε από τους οικείους σας και να είστε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι αυτό τον μήνα, σας οδηγεί στο να δώσετε έμφαση και τόνωση σε ταξίδια, στην περιπέτεια, αλλά και σε ό,τι σας βοηθάει να βάλετε χρώμα, ήλιο, ελπίδα και χαρά στην οπτική της ζωής σας.
Ο μήνας σας βοηθάει να πάτε σε μέρη όπου πάντα θέλατε, αλλά δεν τα είχατε καταφέρει, αλλά ακόμα κι να μείνετε τελικά στο ίδιο περιβάλλον, να φέρετε μικρές αλλαγές μέσα σε αυτό, μέσα από την μετατόπιση της αντίληψης σας που θα σας δώσουν χαρά και φωτεινότητα.

Μέχρι τις 20/8 είναι πιο πιθανό να κάνετε ταξίδια και μικρές αποδράσεις, ενώ μετά τις 23/8 όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, μπορεί να φέρει ανατροπές σε ταξίδια ή και σε αποφάσεις ή σχέδια σας.
Κι έτσι τα πλάνα σας να αλλάξουν. Γενικότερα να είστε έτοιμοι ότι είναι ένας μήνας, όπου θα έχει ανατροπές σε ό,τι πρόγραμμα βάζετε και στα σχέδια σας, γι’ αυτό κρατείστε μια πιο ευέλικτη στάση και να είστε προσαρμοστικοί σε ό,τι αλλαγή έρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα οικονομικών είναι αυτά όπου τονίζονται αυτό τον μήνα, με κάποιες αλλαγές σε κινήσεις όπου έχετε κάνει για να έχετε περισσότερο αυτονομία και ανεξαρτησία.
Στο πρώτο δεκαήμερο είναι πιο θετικό για να φέρετε δράσεις σε αυτά, καθώς υπάρχει ένα πιο ευνοϊκό σκηνικό, αποφύγετε όμως κινήσεις αλαζονικές, εγωιστικές, καθώς μετά θα υπάρξει ανατροπή η οποία όμως έρχεται για να φέρει νέες ισορροπίες.

Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 23/8-17/9, ταρακουνάει το σταθερό σας πρόγραμμα με έκτακτες καταστάσεις, ενώ επίσης σε αυτό το διάστημα σχέδια σας θα δείτε να καθυστερούν, όπως και μετακινήσεις σας για λόγους εργασίας ή καθήκοντος να αναβάλλονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλαζονικές, αυταρχικές και σνομπ συμπεριφορές οι οποίες εκφράζονται χωρίς έλεγχο και με υπερβολή, είναι αυτές όπου έρχονται επάνω με βιασύνη και ταχύτητα, και οδηγούν σε συνεχείς εξελίξεις στον χώρο του γάμου, σχέσεων και συνεργασιών σας.
Η υπερβολική σιγουριά όπου δεν τιμά τους άλλους ισότιμα, φέρνει το πλήρωμα του χρόνου αμέσως μετά, όσο ο μήνας προχωράει προς τα μισά του.

Στο μενού είναι επιστροφές σχέσεων, αναθεωρήσεις συναισθηματικές, νέες σχέσεις όπου όμως δεν θα έχουν διάρκεια για αυτό χρειάζεται προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις.
Επίσης προσοχή σε βιαστικές κινήσεις σε μελλοντικά σας σχέδια, ή ακόμα και επενδύσεις οικονομικές, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος τώρα, καθώς μετά θα το μετανιώσετε και θα έρθουν πληροφορίες οι οποίες είχατε παραβλέψει.
Μετά τις 20/9 όπου οι πλανήτες θα είναι ορθοί, μπορείτε να τα ξαναδείτε εκ νέου και με πιο καθαρό μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα και ανησυχίες σε ό,τι αφορά τον χώρο της υγείας σας έρχονται επάνω αυτό τον μήνα, όπου μπορεί και να υπερβάλλετε ή να διογκώνονται μέσα από τους φόβους ή τις ανασφάλειες σας.
Κάποιες σκέψεις όπου είχατε φαίνεται να αλλάζουν μέσα στον μήνα, και να έρχονται νέες πληροφορίες για θέματα υγείας ή εργασίας, και έτσι να χρειάζονται επανεξέταση.

Από την άλλη όμως χρειάζεται να ασχοληθείτε με την φροντίδα του σώματος και της υγείας σας, και όχι να την αμελείτε.
Η Αφροδίτη ανάδρομη όλο τον μήνα, σας ωθεί στο να ασχοληθείτε πιο εσωτερικά με τις κατάλληλες κινήσεις όπου χρειάζεται να κάνετε σε αυτούς τους τομείς, ενώ από την άλλη η αλλαγή και η παύση στο καθημερινό σας πρόγραμμα, σας δίνουν τον χρόνο και την δυνατότητα για να αλλάξετε τις συνήθειες σας και να φέρετε ενάρξεις σε νέες.
Ο εαυτός σας ζητάει την προσοχή του, κι εκεί εστιάζουν οι ενέργειες του μήνα.
Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 23/8, σας ωθεί στο να δείτε που είχατε εγκαταλείψει τον εαυτό σας βάζοντας σε προτεραιότητα τους άλλους, κι έτσι να φέρετε την προσοχή και την εστίαση σας εκεί, εγκαταλείποντας σκοτεινές τακτικές, όπως την στάση του θύματος κι υιοθετώντας μια πιο ολοκληρωμένη και ώριμη έκφραση και σύνδεση με τον εαυτό σας πρωτίστως.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!