ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: 2 Ατυχήματα ΣΟΚ στους αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας – Βρέθηκε 22 μέτρα έξω από την θάλασσα

Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στους διεθνείς αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 Kymi Greece που διεξάγονται στην Κύμη, στην πλαζ μπροστά από το ξενοδοχείο Kymi Palace, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εκ των συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline δύο jet ski κατέληξαν στην παραλία σπάζοντας ομπρέλες, ύστερα από απότομους χειρισμούς των οδηγών.

Συγκεκριμένα το πρώτο jet ski στην προσπάθειά του να γυρίσει, πραγματοποίησε απότομο κόψιμο με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός θάλασσας.

Το σοβαρότερο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο χειριστής του δεύτερου jet ski, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό, βρέθηκε 22 μέτρα έξω από τη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε πάνω σε ομπρέλες της παραλίας που έσπασαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στον ώμο.

Η ομάδα διάσωσης Ευβοίας sar -312 που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στους αγώνες ώστε να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, περισυνέλεξαν τον τραυματία και εν συνεχεία παρουσία του προίσταμένου του ΕΚΑΒ στον τομέα Κύμης Βαγγέλη Κουκή, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κύμης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!