Αποκλειστικό – Ευ. Χατζημαργαρίτης: “Ελπίζω να αποδείχθηκα άξιος της εμπιστοσύνης των Ευβοιωτών” – Οι λόγοι της παραίτησής του

Την παραίτησή του από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, υπέβαλε ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης την Δευτέρα 6/3, με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, καθώς και στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

Το eviaonline επικοινώνησε μαζί του και μας αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση παραίτησης, καθώς και την επόμενη μέρα στην επαγγελματική του πορεία.

Ο κ. Χατζημαργαρίτης όπως μας τόνισε, θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του, όμως πιστεύει ότι στάθηκε άξιος των προσδοκιών στην θέση που υπηρέτησε: “Είμαι 11 συναπτά έτη Διοικητής Νοσοκομείων και θεωρώ ότι οι αποσκευές μου γέμισαν με εμπειρίες και γνώση.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρξα Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, την περίοδο του κορονοϊου, που κληθήκαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι με το υγειονομικό κομμάτι να ανταποκριθούμε σε έναν δύσκολο ρόλο, αλλά κυρίως πρωτόγνωρο, καθώς ήταν η μεγαλύτερη πανδημία των τελευταίων ετών”

“Είχαμε ξεχάσει τα σπίτια μας”, δηλώνει αποκλειστικά και συνεχίζει “μέναμε αρκετές φορές μέσα στο νοσοκομείο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και να φέρουμε εις πέρας το υγειονομικό πρωτόκολλο στον έναν από τους μεγαλύτερους Νομούς της χώρας”

Θεωρώ ότι είναι ένας κύκλος που έκλεισε και ελπίζω να ήμουν άξιος της εμπιστοσύνης των Ευβοιωτών και σίγουρα, κάπου θα ξανασυναντηθούμε.

Τα επόμενα βήματά μου με οδηγούν στην Αθήνα, σε έναν μεγάλο ιδιωτικό όμιλο υγείας, που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει ότι από το διοικητικό κομμάτι εισέπραξα πολλά και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να άφησα ένα λιθαράκι.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!
Σχολιάστε ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *