Χαλκίδα: Το παρόν του Σ. Κεδίκογλου στο πασχαλινό Bazaar του ιδρύματος “Τάσος Γεωργιάδης”-Το χειροποίητο δώρο της συζύγου του

Για ακόμα μία χρονιά το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης”, τηρώντας την πασχαλινή παράδοση ετών, διοργανώνει και φέτος μεγάλο πασχαλινό Bazaar. Εθελόντριες προσφέρουν χειροποίητα γλυκίσματα, πασχαλινά κουλουράκια αλλά και νηστίσιμα, λαμπάδες, διακοσμητικά είδη κ.α.

Φέτος η σύζυγος του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου Ελισάβετ Κατσαμάκη, προσέφερε ως δωρεά τις δικές της πλεκτές χειροποίητες δημιουργίες, ενώ ο Υφυπουργός επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο το bazaar, καθώς τιμά και στηρίζει διαχρονικά το έργο τους.

Δείτε τι δήλωσε σε ανάρτησή του ο Σίμος Κεδίκογλου

Η επίσκεψή μου στο πασχαλινό bazaar του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωγιάδης» στη Χαλκίδα, είχε διττό χαρακτήρα και σκοπό.

Αφενός να τιμήσω τους εθελοντές που κάθε χρόνο χαρίζουν αισιοδοξία και αγάπη τις άγιες αυτές μέρες με χειροποίητα γλυκίσματα, λαμπάδες, διακοσμητικά είδη και πολλά ακόμα και αφετέρου να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη σύζυγό μου Ελισάβετ Κατσαμάκη, η οποία προσέφερε ως δωρεά πλεκτές δημιουργίες της.


Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για τη σημερινή εκδήλωση αλλά και για τη στήριξη που προσφέρει, οικονομική και ηθική, σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είμαι αρωγός και υποστηρικτής του έργου τους, στηρίζω κάθε τους δράση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!