Τζένη Λιοπύρη – Το “δυνατό χαρτί” της Έλενας Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων

Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοίνωσε για τον συνδυασμό της η Έλενα Βάκα. Η Ιατρός Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος, Τζένη Λιοπύρη, δηλώνει παρούσα και ενεργή στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου Χαλκιδέων, αρκεί οι πολίτες να την εμπιστευθούν.

Η κα. Λιοπύρη, γνωστή και καταξιωμένη επιστήμονας και μητέρα, επιδιώκει να προσφέρει στην δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που αγκαλιάζει τις ανάγκες των κατοίκων φανερά και έμπρακτα.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ,ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ!
Γεννήθηκα ,μεγάλωσα στη Χαλκίδα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιατρική με ειδίκευση στην Ιατρική Βιοπαθολογία. Διατηρώ το ιατρείο μου στην περιοχή της Κανήθου και είμαι μητέρα δυο αξιολάτρευτων παιδιών.


Σε όλη μου τη ζωή επιδιώκω να βρίσκομαι κοντά στο παιδί ,στην οικογένεια ,στην τρίτη ηλικία ,προσφέροντας και στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη.
Για αυτό το λόγο, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισα να συστρατευτώ με τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα και θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό της.


Θέλω να συμμετέχω ενεργά, σε μια ωραία προσπάθεια στην οποία δεσμευθήκαμε ,για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου. Ενός δήμου ζωντανού και γεμάτου ενέργεια ,όπου θα φυσάει ένας αέρας εξέλιξης ,χαράς, πολιτισμού.

- Διαφήμιση -


Ενός δήμου που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και θα αποτελεί μέσο υλοποίησης ολοκληρωμένων κοινωνικών παρεμβάσεων για την υγεία ,την προστασία και την ουσιαστική στήριξη των πολιτών .


Εκπροσωπώντας τη γενιά μου, οπλισμένη πλέον με εμπειρία και γνώση ,ζήτω να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφέρω στον δήμο και τους ανθρώπους της ,από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου.
Ζήτω να είμαι η επιλογή σας με σκοπό να δυναμώσω ακόμα περισσότερο την φωνή μας στην πόλη μας.


Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας !Για να βρίσκουμε εφικτές λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς! Επιλεγόμαστε για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα στον τόπο τους, στο δήμο μας!!!!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!