Χαλκίδα – Ερυθρός Σταυρός: Στο κατάμεστο θέατρο Παπαδημητρίου, η απονομή πτυχίων των εθελοντών (φωτορεπορτάζ και βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο θέατρο Παπαδημητρίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου Παπαδημητρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρχικά μια διεθνή μουσική περιήγηση του Λυρικού Τενόρου Ευριπίδη Μιχαήλ και του μουσικοσυνθέτη Αντωνίου Γεωργίου, με τη συμμετοχή του Fame Dance Studio.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Χαλκίδας κ. Ιωάννης Δεληγιάννης, ενώ ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr. Αντωνίου Αυγερινού.

Ο κόσμος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την απονομή των πτυχίων στους Εθελοντές του τομέα Υγείας, κοινωνικής πρόνοιας και Εθελοντές Σαμαρείτες, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή του όρκου των εθελοντών που εκφώνησε η εθελόντρια Ευαγγελία Κρόκου.

- Διαφήμιση -

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι τιμητικές διακρίσεις, ενώ το κοινό καθήλωσε με την συγκινητική ομιλία της η εθελόντρια Καράπα Καλλιόπη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!