Χαλκίδα: Το “έργο τέχνης” που κοσμεί πολυκατοικία στην πόλη και οι άγνωστοι καλλιτέχνες!

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησαν οι – μέχρι στιγμής – άγνωστοι καλλιτέχνες της πόλης μας, οι οποίοι αποφάσισαν να στείλουν μέσω του υπέροχου αυτού έργου τέχνης, το δικό τους μήνυμα για την εποχή που διανύουμε.

Πρωτοεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες, να κοσμεί τοίχο πολυκατοικίας στην οδό Χαϊνά. Σύμφωνα με τους περίοικους, η ομάδα που αποφάσισε να ομορφύνει ένα κομμάτι της πόλης μας, είχε στήσει σκαλωσιές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα για το οποίο μιλάει όλη η πόλη!

Οι δημιουργοί όπως είπαμε, άγνωστοι μέχρι στιγμής, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που σε σχόλιά τους κάτω από αντίστοιχες αναρτήσεις της φωτογραφίας τους “αναζητούν”, ώστε η δημιουργικότητά τους να εξαπλωθεί και σε υπόλοιπα σημεία της πόλης.

Αν παρατηρήσετε καλύτερα την εικόνα, θα δείτε να αναγράφονται επάνω στα πιόνια του σκάκι οι λέξεις: Εγωισμός, θάνατος, αγάπη, ανασφάλεια, αναβλητικότητα κλπ

Μια πολύ ωραία ιδέα που γράφτηκε, ήταν να εκμεταλλευτούν παρόμοιους άδειους, γκρίζους τοίχους και να αποτυπώσουν την ιστορία της πόλης της Χαλκίδας…Μια έκθεση ζωγραφικής δηλαδή μέσα στην πόλη…!

Μακάρι οι καλλιτέχνες να μην μείνουν στην αφάνεια, καθώς το έργο τους, με τα πολλαπλά μηνύματα που στέλνει ήταν για όλους τους Χαλκιδέους μια ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη!

Δείτε την ανάρτηση στην σελίδα του facebook "ΧΑΛΚΙΔΑ - ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ"
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!