Χαλκίδα-Σοκ: Σταθμάρχες του ΟΣΕ έψαχναν έντρομοι αμαξοστοιχία στο δίκτυο του προαστιακού που είχε φύγει από την πόλη μας!- Τί είχε συμβεί

Έναν χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών η ταλαιπωρία των επιβατών της Hellenic Train μοιάζει να μην έχει τέλος.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα».

Το νέο σοκ αφορούσε την αμαξοστοιχία «1535», η οποία στις 7:11 το πρωί επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα. Αφού είχαν επιβιβαστεί όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με προορισμό την Αθήνα διαπιστώθηκε ότι ήταν αδύνατον να ξεκινήσει λόγω σοβαρής βλάβης.

Η μηχανοδηγός, ενώ έπρεπε να ενημερώσει για τη βλάβη και τους σταθμάρχες του ΟΣΕ -εκτός των υπευθύνων της Hellenic Train- δεν προέβη σ’ αυτήν την ενέργεια, ενώ δεν απαντούσε όπως έγινε γνωστό μετά ούτε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις τους.

Ο σταθμάρχης της Οινόης, που περίμενε την αμαξοστοιχία να φτάσει στον σταθμό του στις 7:30 το πρωί, φοβήθηκε για τα «χειρότερα»!

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες που διήρκησαν σχεδόν ένα 20λεπτο κατάφερε να μιλήσει με τη μηχανοδηγό και ενημερώθηκε έκπληκτος ότι το τρένο λόγω βλάβης δεν ξεκίνησε ποτέ παραμένοντας στο σταθμό της Χαλκίδας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!