Εύβοια-Ευρεία σύσκεψη κατά των ανεμογεννητριών στην Στενή- Τι θα κάνει η ΠΣτΕ- Στο evia online αποκλειστικά ο Γ. Κελαϊδίτης -Θα κάνουμε κινητοποιήσεις!

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/3 εναντίων της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στο όρος Δίρφυς, με παρόντες τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, τους αντιπεριφερειάρχες κ. Κελαϊδίτη, Βουρδάνο, Κούκουζα και Πνευματικό, τον πρόεδρο του Ορειβατικού συλλόγου κ. Τάσο Μπαλτά και από βουλευτές η Κατερίνα Καζάνη, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο κ. Αποστόλου από την αντιπολίτευση ο κ. Μπουροδήμος, σύσσωμο σχεδόν το δημοτικό συμβούλιο, κοινοτάρχες, ο Βασίλης Λύκος και η Βασιλική Αγγελοπούλου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε ένα βίντεο από τον ορειβατικό Σύλλογο με το σχέδιο που πρόκειται να αλλάξει ριζικά την όψη και την προοπτική του τόπου αν τοποθετηθούν τελικά τα αιολικά πάρκα. Σύσσωμοι οι συμμετέχοντες αποφάσισαν την κινητοποίηση εναντίον του σχεδίου να γίνει η Δίρφυς μια νέα Κάρυστος.

Ο Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε αποκλειστικά στο eviaonline “Aπό το 2014 μέχρι και σήμερα έχουμε πάρει θέση εναντίον της άναρχης ανάπτυξης των αιολικών πάρκων. Έχουμε γνωμοδοτήσει αρνητικά για το συγκεκριμένο πάρκο στη Δίρφυ, ενώ έχουμε δώσει μάχες ώστε να κατανοήσουν ότι αυτό είναι άδικο και καταστροφικό για την Εύβοια. Θα συνεχίσουμε με νέες πρωτοβουλίες με επαφές στα αρμόδια υπουργεία μαζί με τους Δημάρχους και τους βουλευτές αν θέλουν ώστε να σταματήσει εδώ το καταστροφικό σχέδιο. Η κοινωνία θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!