Χαλκίδα: Μουσική διαμαρτυρία Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου


Το Σάββατο 30/3/24 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» διοργανώνει μουσική διαμαρτυρία για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση παράδοσης του νέου σχολικού κτιρίου στην Αρτάκη.
Τόσο η Δημοτική Αρχή ως επιβλέπων φορέας, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς απέτυχαν να ενημερώσουν επαρκώς τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου μας για τις συνεχόμενες παρατάσεις που λαμβάνει η παράδοση του κτιρίου, μάλιστα άνευ υπαιτιότητας της αναδόχου.
Οι προεκλογικές μεγαλόστομες δηλώσεις, τόσο στους γονείς όσο και στον Τύπο, μετεκλογικά μεταμορφώθηκαν σε σκασμένα μπαλόνια. Η εμπιστοσύνη και η υπομονή της σχολικής μας κοινότητας έχει εξαντληθεί, και η ώρα για δραστικές κινητοποιήσεις έχει φτάσει.
Καλούμε τις σχολικές κοινότητες της πόλης μας να ενωθούν μαζί μας στη μουσική φωνή που θα υψώσουμε, διατρανώνοντας πως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ στο μέγιστο βαθμό, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ διότι αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας.
Η διαμαρτυρία έχει αφετηρία στις 10:45 π.μ. στο Εμπορικό Κέντρο της Αβάντων και θα ακολουθήσει την ρυθμική πορεία των παιδιών στην οδό Αβάντων μέχρι την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου και θα ξεκινήσει η συναυλία στις 12:00 μ.μ.
ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!