Σκύρος: 11 χρονιές 11 βραβεία για το Λιμάνι της Λιναριάς στα TOURISM AWARDS ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός

Νέα βράβευση για το Λιμάνι της Σκύρου που έχει γίνει πια γνωστό παγκοσμίως ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στην κατηγορία Sea Sailing Experience. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες την καινούργια διάκριση παρέλαβαν η νέα πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Σκύρου Ελένη Γαβρίλη και το μέλος της Λιμενικής επιτροπής καθηγήτρια περιβάλλοντος Κωσταντίνα Σκαναβή συνοδευόμενες από επίτιμο πρόεδρο του λιμενικού ταμείου και δήμαρχο Σκύρου Κυριάκο Αντωνόπουλο.

Η λαμπρή τελετή έγινε το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt παρουσία άνω των 600 βραβευομένων και προσκεκλημένων που εκπροσωπούν την αιχμή του ελληνικού τουρισμού. Tο λιμενικό ταμείο Σκύρου έχει κατακτήσει 11 βραβεύσεις σε 11 διοργανώσεις βραβείων Τουρισμου από το 2014 μέχρι σήμερα ενώ η διαχειριστική και λειτουργική αρτιότητα του λιμένα Λιναριάς αποτελεί διαρκές πανελλήνιο παράδειγμα!

Το λιμάνι της Σκύρου και το τουριστικό το καταφύγιο, αν και μικρό σε χωρητικότητα, είναι γνωστό για τις επιδόσεις του, τις διακρίσεις του και τον έντιμο τρόπο λειτουργίας του, προσελκύει θαλάσσιο τουρισμό που εκτιμά και αναζητά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές σε όφελος του νησιού και της αύξησης της της δημοφιλίας του! Η Σκύρος εκπροσωπήθηκε και από τη βράβευση του @Alero Seaside Skyros Resort και την Alexandra Gkrb η οποία παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία Authentic Stay Expirience!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!