Αναλυτικά οι προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ – Η πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από ότι σας είχαν πει…

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το https://eviaonline.gr/ από την: 

Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογία

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Ο τελευταίος μήνας του 2022 έρχεται στον απόηχο των εκλείψεων και των δύο πολύ κρίσιμων μηνών, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου για να φέρει όλο το δίδαγμα. Το αποτέλεσμα από όλη αυτή την διαδικασία της μεταμόρφωσης και της κρίσης που περνάμε ατομικά αλλά και συλλογικά ως κοινωνία παγκοσμίως .

Μπαίνει με την ενέργεια του Τοξότη, καθώς μια νέα Σελήνη έχει γίνει λίγες μέρες νωρίτερα (24/11), με τον Ήλιο το φως να βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 21/12, ενώ και η Αφροδίτη, ο Ερμής και αυτοί μαζί να φωτίζουν αυτή την περιοχή στο πρώτο μέρος του.

 Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της αλήθειας, της ηθικής, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, είναι η αλήθεια που φανερώνεται μέσα από τις εμπειρίες όπου είχαν προηγηθεί, είναι η σοφία της καρδιάς όπου αποκτάται μέσα από την παρατήρηση, την διαίσθηση και την διάκριση, όλες αυτές οι αρετές και οι ποιότητες ανήκουν στον ανώτερο Τοξότη, εκείνον που ψάχνει να βρει την αλήθεια όχι μόνο μέσα του, αλλά και στην εξωτερική πραγματικότητα.

Καθώς ζούμε σε εποχές όπου η αλήθεια όπου μας μεταδίδουν είναι διαστρεβλωμένη, και οι αρμόδιοι που μας πληροφορούν έχουν καταληφθεί από την απληστία και την φιλοδοξία για το δικό τους όφελος, έτσι την αλήθεια δεν θα την βρεις εκεί από έξω, αλλά μέσα από την δική σου έρευνα, την διαίσθηση και την διάκριση.

Ο Δεκέμβριος λοιπόν φέρνει αυτή την επίγνωση, αυτή την σοφία, καθώς τα σενάρια όπου βγήκαν επάνω κατά τους προηγούμενους μήνες, αλλά και όλο το πλανητικό σκηνικό, με εκλείψεις, με ανάδρομο Άρη, άνοιξε και αποκάλυψε, φανέρωσε στο νοητικό του πλήθους μια άλλη πραγματικότητα από αυτή όπου θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι μόνο τώρα, αλλά είμαστε σε αυτές τις εποχές όπου το μήνυμα μια ανώτερης υπόσχεσης είναι να φανερώσει στα πλήθη τι έχει κρυφτεί. Από ποιους ; Μα από όλες αυτές τις εξουσίες που κυβερνάνε τα μυαλά των ανθρώπων χρόνια τώρα πολλά.

Ο Τοξότης με τις ενέργειες του και τους πλανήτες όπου βρίσκονται εκεί για το πρώτο μέρος του μήνα, είναι η μεγάλη φωτιά, είναι το πυρ που έρχεται να ανάψει και να φωτίσει όχι μόνο ένα δέντρο, μια ύπαρξη, έναν άνθρωπο, αλλά ένα ολόκληρο δάσος, ένα πλήθος ανθρώπων, όπου πλέον είναι η ώρα μας λένε οι ενέργειες να βγουν τα γυαλιά όπου έκρυβαν την πραγματικότητα.

Ενώ στο δεύτερο μισό του μήνα με τους πλανήτες να περνάνε στον Αιγόκερω φέρνει την ενηλικίωση, την επίγνωση, την ωριμότητα, αλλά και την ευθύνη ατομικά και συλλογικά, για την ελευθερία μας, για το μέλλον μας, για το μέλλον αυτού του κόσμου.

Ο Άρης στους Διδύμους για όλο τον μήνα, συνεχίζει να κινείται ανάδρομος και συνεχίζει έτσι να φέρνει μια στροφή προς τα μέσα, εσωτερίκευση και στοχασμό, και να στρέφει κάθε ένα από εμάς να ερευνήσει, να δει με άλλα ματιά τις ειδήσεις, τις πληροφορίες που έρχονται από έξω, τις εικόνες που του δείχνουν. Είναι το πέρασμα του Άρη τώρα η μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουμε την εσωτερική μας ματιά και οπτική, να διευρύνουμε την αντίληψη μας, και αυτός ο μήνας φέρνει αυτό το δώρο συλλογικά και ατομικά.

Είναι η ώρα που κορυφώνεται τώρα αυτό τον μήνα, να επανεξετάσει ο κόσμος τις πληροφορίες όπου δόθηκαν όλη την προηγούμενη διετία από τα ΜΜΕ, και να κάνει μια νέα σύνθεση, να ενώσει όλες τις εικόνες μέσα από μια άλλη οπτική. Ενώ δίνει και την ώθηση στο να δει τις αποφάσεις και τις επιλογές όπου έκανε τα προηγούμενα χρόνια μέσα από την έντονη οξυδέρκεια και ευφυία που χαρακτηρίζει το σημείο όπου θα βρίσκεται ο Άρης για πολύ καιρό.

Ο Δίας που είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων, και διογκώνει αυξάνει και ανοίγει κι αυτός διάπλατα την διαίσθηση, και την φωνή της ψυχής να ακουστεί. Ενώ στις 21/12 περνάει στην πρώτη μοίρα Κριού, στέλνοντας το μήνυμα ότι ένας νέος κόσμος γεννιέται και αναδύεται με ατομική συνείδηση, καθώς έχει δει και έχει βιώσει τις εμπειρίες της συλλογικής πλάνης όπου υπέστη.

Ο μήνας Δεκέμβριος φέρνει το μήνυμα.

Είναι η ώρα να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει, τα ψεύτικα σενάρια που σας είπαν, και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο έντονο και με πολλά ξεκαθαρίσματα, ρήξεις χωρισμούς από άτομα όπου δεν υποστηρίζουν τα ιδανικά μας, απαραίτητες όμως για να προχωρήσουμε μπροστά. Ενώ οι αλλαγές όπου έχουμε κάνει συνειδητά, προς την ελευθερία και προς την αλήθεια, πρόκειται να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στο δεύτερο μέρος του μήνα όπου είναι πιο ήρεμο και ανανεωτικό.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός όπου ήταν σε ένα στενό τετράγωνο εδώ και πολλούς μήνες, ειδικά από τον Αύγουστο και μετά, αλλά και σε ισχύ από το 2021, κι έφερε πίεση περιορισμούς, πτώση στα οικονομικά αλλά και προβλήματα σε επαγγέλματα, αποχωρεί και η κατάσταση εδώ θα αρχίσει να φτιάχνει κυρίως όμως μετά από Ιανουάριο. Το τετράγωνο αυτό έφερε πίεση σε όλους, αλλά περισσότερο στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), όπου τώρα αναρρώνουν αυτό τον μήνα, αλλά είναι έτοιμα για να φέρουν σε πράξη τις αλλαγές από το νέο έτος.

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού  (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου είναι αυτά όπου βάλλονται περισσότερο αυτό τον μήνα και γίνονται εκκαθαρίσεις. Ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τελευταίου ειδικά δεκαήμερου έχουν λίγο ακόμα έργο μεταμόρφωσης, ενδυνάμωσης και σύνδεσης με το ανώτερο θέλημα.

Επειδή οι πλανήτες μέσα στον χάρτη μας είναι 10, όλοι μας έχουμε πλανήτες σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες, άρα όλοι μας επηρεαζόμαστε εξίσου. Διαβάστε τον ωροσκόπο σας πρώτα, και μετά το ζώδιο του Ήλιου σας, για να έχετε πιο ακριβή περιγραφή του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

- Διαφήμιση -

Ένας μήνας ευεξίας και ανάτασης για εσάς, καθώς γιορτάζετε και το γεγονός ότι ο Δίας επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο σας από τις 21/12, κι έτσι φέρνει ευκαιρίες ελπίδα και αισιοδοξία . Η νέα Σελήνη στον Τοξότη που έγινε (24/11) με τους πλανήτες να είναι μέσα στον 9ο οίκο σας, όπου είναι ο χώρος της επέκτασης, της εξέλιξης και των ταξιδιών, φωτίζει ένα νέο μονοπάτι για εσάς, ένα νέο δρόμο, αλλά και μια καινούργια αντίληψη, η οποία όμως έρχεται να κορυφωθεί και να γίνει πιο φανερή όσο πλησιάζει η Πανσέληνος στους Διδύμους (8/11).

Στο πρώτο μέρος του μήνα, ανοίγουν τα ταξίδια, οι περιπέτειες, αλλά και οι ευκαιρίες για να πάρετε μαθήματα ή εκπαίδευση την οποία την είχατε σχεδιάσει αλλά δεν μπορέσατε να την ολοκληρώσετε. Ενώ στο δεύτερο μέρος του μήνα με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (23/12), και τους πλανήτες να είναι στον 10ο οίκο, στον χώρο του επαγγέλματος και της καριέρας σας, φέρνει ευκαιρίες, ανταμοιβή ή τα αποτελέσματα από τον τρόπο όπου πορευτήκατε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Άρης ο κυβερνήτης σας συνεχίζει να είναι ανάδρομος, καθυστερώντας νέα σχέδια σας ή δράσεις καινούργιες για να μπουν σε εφαρμογή, αλλά είναι το κατάλληλο διάστημα για να ερευνήσετε, να πάρετε πληροφορίες, έτσι ώστε μετά τις 20/1 που θα είναι ορθός, να κάνετε τις ενάρξεις που σκέφτεστε. Ενώ εσωτερικά συνεχίζει να σας ωθεί σε βελτίωση στον τρόπο όπου επικοινωνείτε, σε βιαστικές και επιθετικές συμπεριφορές οι οποίες τώρα μπαίνουν σε παύση και σε ταπείνωση, για να βρείτε νέους τρόπους για να συνδέεστε με άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας, και θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2026, δίνοντας σας το θάρρος και την ώθηση να οδηγήσετε την ζωή σας εκεί όπου σας ταιριάζει περισσότερο κι είστε ο εαυτός σας. Η πίεση των προηγούμενων μηνών υποχωρεί, καθώς το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού  έφερε πίεση κ περιορισμούς σε ότι αφορά τα σχέδια και τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε στην καριέρα σας.

Σε αυτό βοηθάει και ο Άρης όπου συνεχίζει να είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέσα στον χώρο των οικονομικών σας και των αξιών, και σας οδηγεί εσωτερικά στο να επανεκτιμήσετε την ζωή σας και το που δίνετε βαρύτητα. Φέρνει πτώση στα οικονομικά, ενώ παλιά θέματα έρχονται τώρα επάνω από αυτά για να τα κλείσετε και να τα ολοκληρώσετε, καθώς ο τομέας των οικονομικών αλλά και το τι αξιολογείτε στην ζωή είναι έντονα ενεργοποιημένος στο πρώτο μέρος του μήνα περισσότερο.

Η νέα Σελήνη που έγινε στις 24/11 έγινε στον 8ο οίκο σας, ενώ εκεί βρίσκονται και οι πλανήτες για το πρώτο μέρος του μήνα, και τονίζουν την ανάγκη για μεταμόρφωση στις πιο στενές σχέσεις που έχετε με άλλους, και στο να δείτε με νέο τρόπο την σχέση με τον εαυτό σας, το αποτέλεσμα θα φανεί με την Πανσέληνο στις 8/12.

Μετά στο δεύτερο μισό οι πλανήτες περνάνε στον 9ο οίκο σας, κι εκεί γίνεται η επόμενη νέα Σελήνη (23/12), όπου σας οδηγεί να βάλετε τις γερές βάσεις και στηρίγματα στον νέο δρόμο που ανοίγει μέσα από την κρίση που έφερε και την μεταμόρφωση όλο το προηγούμενο διάστημα στην κοσμοθεωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος θα είναι στο πρώτο του μέρος κυρίως, ένας μήνας ταραχής, εντάσεων ρήξεων αλλά και εκκαθαρίσεων σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς αυτός ο τομέας είναι που ενεργοποιείται με την νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), αλλά και την Πανσέληνο στο ζώδιο σας (8/12). Στα θέματα σχέσεων είναι και οι συνεργασίες, και εδώ οι πλανήτες όπου βρίσκονται στον χώρο αυτόν για το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου, φέρνουν κάποιες αλήθειες στο φως, είτε όπου εσείς αντιλαμβάνεστε, για άτομα όπου είτε είχατε πολλές προσδοκίες, είτε είχατε εξιδανικεύσει ενθουσιαστεί και ανεβάσει στο βάθρο.

Ειδικότερα οι νέες συνδέσεις όπου κάνετε να προσέχετε τους υπερβολικούς ενθουσιασμούς στις επαφές, στις φιλίες που μπορεί να αφορούν και μελλοντικά σας επιτεύγματα και επιδιώξεις στα επαγγελματικά σας. Ο Άρης ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να είναι στον πρώτο σας οίκο, όπου εδώ είναι η συμπεριφορά, η έκφραση και το πρόσωπο που φανερώνουμε σε άλλους, και ωθεί σε μια αναθεώρηση σε όλα αυτά, στο να δείτε εσωτερικά την εικόνα όπου βγάζετε προς τα έξω και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις για να φέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις .

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη φέρνει καθυστερήσεις στην πραγμάτωση των θέλω σας, αλλά και ένα επαναπροσδιορισμό στα σχέδια και στις μελλοντικές σας επιδιώξεις.

Στο δεύτερο μισό του μήνα η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (23/12) γίνεται στον 8ο οίκο σας, ενώ εδώ θα βρίσκονται και πλανήτες στο ίδιο σημείο, και φέρνουν ενδοσκόπηση, απομόνωση απαραίτητη για να μαζέψετε την ενέργεια σας και τις δυνάμεις, και να συγκεντρωθείτε περισσότερο σε έναν σκοπό όπου σας δίνει περισσότερο νόημα, και να το βάλετε σε δράση από το νέο έτος .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα και μήνας ξεκινάει για εσάς, με τον Δία να περνάει σύντομα στον χώρο της καριέρας σας και της δημόσιας εικόνας σας, ήδη έχει πλησιάσει εκεί και είναι στην πόρτα έτοιμος για να φέρει επιβράβευση, ανταμοιβές και δώρα από ότι προσπάθειες κάνατε τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται να ανεβάσει την φήμη σας, να αυξήσει την δημοτικότητα σας μέσα από εκεί και αυτό περισσότερο θα το αντιληφθείτε στο δεύτερο μέρος του μήνα, από τις 21/12 και μετά. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη (23/11) έφερε άνοιγμα και επέκταση στον χώρο της εργασίας σας, τύχη και ευκαιρίες, αλλά και μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, μετά από τις έντονες ενέργειες που έφεραν οι κρίσιμες και πολύ σημαντικές εκλείψεις.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους που ακολουθεί στις 8/12, γίνεται μέσα στον χώρο της περισυλλογής, και της υπηρεσίας που φέρνεται για άλλους, και φέρνει εκεί ολοκληρώσεις, αλλά και τα αποτελέσματα για το έργο σας. Φέρνει ανταμοιβές αν το έργο σας είναι ανιδιοτελή και έχει έναν πνευματικό στόχο, ενώ ακυρώσεις απογοητεύσεις και θυμό, αν λειτουργείτε επιφανειακά ματαιόδοξα κ με ιδιοτέλεια.

Σε θετικό πρόσημο αν έχετε σε λειτουργία την διαίσθηση σας τότε αυτή η περίοδος θα σας αποζημιώσει. Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να είναι μέσα στον 12ο οίκο σας, και σας ωθεί στην συγκέντρωση εντός για τα επόμενα βήματα σας και δράσεις στην καριέρα σας, καθώς αυτή είναι μια περίοδος προετοιμασίας . Είστε σε περίοδο απομόνωσης αλλά πολλά πράγματα ετοιμάζονται παρασκηνιακά.

Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες περνάνε στον Αιγόκερω κι εκεί γίνεται και η νέα Σελήνη (23/12), στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών, και φέρνει εκεί ανανέωση, κινητικότητα, επαφές και νέες γνωριμίες , ενώ δίνει την ευκαιρία να επιλυθούν παλιές καταστάσεις και να έρθει η ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Ένας μήνας χαλάρωσης διασκέδασης και χαράς μετά από ένα μεγάλο διάστημα με πίεση μπλοκαρίσματα και περιορισμούς ξεκινάει, καθώς οι εντάσεις από τις εκλείψεις έχουν περάσει.  Ενώ κάτι ακόμα σημαντικό είναι ότι το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού όπου έφερε πίεση μπλοκαρίσματα και περιορισμούς σε σχέσεις περιβάλλον εργασίας αλλά και συνεργασίες εξασθενεί, κι έτσι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος πλέον προχωράτε για να φέρετε νέες δημιουργίες.

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) έγινε μέσα στον χώρο της χαράς, της δημιουργίας και ζωής, και έφερε την ενέργεια και την εστίαση σε ζητήματα όπου αφορούν τον έρωτα, είτε αυτός είναι ο έρωτας για την ζωή και τον τρόπο που δημιουργείτε, είτε είναι έρωτας προς ένα άλλο πρόσωπο.

Με Ερμή και Αφροδίτη επίσης μέσα στον οίκο των ερωτικών στο πρώτο μέρος του μήνα, έφερε επαφές και συνδέσεις ερωτικές, όπως και αύξηση στα φλερτ, ενώ βελτίωσε και την σχέση με τον εαυτό σας, ή και τα παιδιά σας επίσης . Η Πανσέληνος στους  Διδύμους (8/12) γίνεται στον 11ο οίκο σας, όπου εδώ είναι ο χώρος των φίλων και των ελπίδων σας, και των κοινωνικών σας σχέσεων, φέρνει το αποτέλεσμα σε ότι είχε ξεκινήσει νωρίτερα και οδηγεί είτε σε νέες αποφάσεις όπου φέρνουν ολοκλήρωση σε απολαύσεις και γνωριμίες όπου είχαν προηγηθεί.

Ενώ φέρνει και διλήμματα ανάμεσα σε κάτι καινούργιο ή κάτι παλιό που μπορεί να έχει επιστρέψει, γενικότερα όμως δεν είναι εποχή για να πάρετε ακόμα οριστικές αποφάσεις, γιατί μετά μπορεί να το μετανιώσετε.

Ο Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος μέσα στον χώρο των φίλων και των μελλοντικών στόχων, και εδώ οι εξελίξεις ακόμα καθυστερούν για να φέρετε τα σχέδια σας σε πράξη, όμως είναι το ιδανικό διάστημα για να κάνετε ταξιδάκια που είχατε αναβάλλει, για να πάρετε μαθήματα που επιθυμούσατε από παλιά και γενικότερα δραστηριότητες που τις είχατε αφήσει πίσω σας.

Ενώ είναι κατάλληλος μήνας για να βρεθείτε με φίλους σας από τα παλιά, ή να δώσετε μια ευκαιρία σε άτομα όπου είχατε παρεξηγηθεί .

Σε εσωτερικό βαθμό η διέλευση του Άρη ωθεί στο να επανεξετάσετε τις επιλογές στις συνδέσεις και τις γνωριμίες σας και να δείτε με άλλη οπτική τους μελλοντικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας. Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες μαζί με τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (23/12), περνάνε στον χώρο της εργασίας σας, κι εκεί θα έχετε πολλές συναντήσεις, δράσεις και θα δοθεί έμφαση στην οργάνωση ενός νέου προγράμματος και ρουτίνας όπου θα απολαμβάνετε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απογοητεύσεις και ολοκληρώσεις φέρνει αυτός ο μήνας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, καθώς εδώ φεύγουν τα πέπλα από τις ψευδαισθήσεις και φανερώνεται μια άλλη εικόνα πραγματικότητας από το σενάριο όπου είχατε στο μυαλό σας. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη με τους πλανήτες να είναι στον 4ο οίκο σας, φέρνει από την μια χαρά και ικανοποίηση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και τελειώματα και ολοκληρώσεις σε ιστορίες και κεφάλαια να κλείνουν οριστικά με κάποια από αυτά.

Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα και ο χρόνος για να κλείσει η ιστορία κάποιων δικών σας ανθρώπων. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (8/12) γίνεται στον επαγγελματικό σας χώρο, κι εκεί μπορεί να φέρνει κάποιες απογοητεύσεις από προσδοκίες όπου είχατε, ενώ βλέπετε μέσα από άλλη ματιά τους επαγγελματικούς σας στόχους και επιθυμίες.

Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, φέρνει είτε μια αναβολή και μια πτώση στον ρόλο όπου έχετε εκεί ή στην δημόσια εικόνα σας, ίσως είναι ο μήνας αυτός για να πάρετε χρόνο, ένα διάλλειμα, μια ανάπαυση.

Ενώ σε εσωτερικό βαθμό φέρνει αναθεώρηση σε σκοπούς όπου είχατε βάλει, να δείτε τι ήταν αυτό όπου είχατε παραβλέψει και να προχωρήσετε μετά από το νέο έτος μέσα από νέες επιλογές στο επαγγελματικό σας μονοπάτι. Το δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες περνάνε στον Αιγόκερω και η νέα Σελήνη εκεί μαζί, βρίσκονται στον 5ο οίκο σας, τον οίκο της χαράς και της δημιουργίας, και σας φέρνει νέα διάθεση και όρεξη αλλά και την απαραίτητη αισιοδοξία για να επιχειρήσετε και να δημιουργήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τα ωραία νέα είναι ότι ο Δίας θα περάσει μέσα στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, κι εκεί θα φέρει τύχη αύξηση σε αυτές, ανάπτυξη αλλά και βελτίωση σε αυτές όπου ήδη έχετε. Επίσης αυτή είναι και η περίοδος για να κάνετε μια σχέση πιο σοβαρή ή να προχωρήσετε και σε γάμο μέσα στο έτος που έρχεται, καθώς θα παραμείνει σε αυτό τον χώρο μέχρι τον Μάιο του 2023. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11), έγινε μέσα στον χώρο των επαφών, ταξιδιών, αδέλφια και μετακινήσεων και της σκέψης, και φέρνει άνοιγμα σε επικοινωνία με άλλους, στα ταξίδια και αισιοδοξία ελπίδα και πίστη στην σκέψη σας.

Μαζί και οι πλανήτες Ερμής και Αφροδίτη φέρνουν αρμονία στο κοντινό σας περιβάλλον για το πρώτο μέρος του μήνα, και ανοίγουν τον δρόμο για νέες ιδέες, λύσεις και πρακτικές, ενώ βλέπετε τα πράγματα μέσα από ευρύτερη οπτική. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (8/12) γίνεται στον χώρο των ταξιδιών και της πνευματικής εξέλιξης, φέρνει την αποδυνάμωση και την εξασθένιση σε ότι αφορά εργασία ευθύνες και υποχρεώσεις, και σας ζητά να κάνετε ένα διάλειμμα, και να δώσετε περισσότερο χρόνο είτε σε μελέτη που να ανοίξει τα πνευματικά κανάλια σας, είτε για να ξεφύγετε κάνοντας ένα ταξίδι.

Ο Άρης στους Διδύμους ανάδρομος μέσα στον 9ο οίκο σας, φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις σε ότι αφορά σχέδια εξελίξεις και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, είτε γιατί δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να προχωρήσουν, είτε γιατί το πρόβλημα προέρχεται από εξωτερικές καταστάσεις και συνθήκες.

Σε εσωτερικό βαθμό η αναδρομή του, σας δίνει το χρόνο να βάλετε σε τάξη τα σχέδια σας, και σε οργάνωση τις σκέψεις σας, για να μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας ωθήσουν σε προετοιμασία στα σχέδια σας από το επόμενο χρόνο που θα κινηθούν. Στο δεύτερο μισό του μήνα η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και το πέρασμα των πλανητών στον 4ο οίκο σας, τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει ευκαιρία για χαλάρωση και για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας και να δείτε πρόσωπα από το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανού υποχωρεί από αυτό τον μήνα, όπου έφερε πίεση σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα και σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Ανοίγει ένας μήνας ο Δεκέμβριος όπου με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) φέρνει κάποια έσοδα και λύσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, καθώς εκεί βρίσκονται και οι πλανήτες Ερμής και Αφροδίτη φέροντας διεξόδους. Ενώ όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση και στις κινήσεις σας, και όρια στις υπερβολές και στις σπατάλες, καθώς η Πανσέληνος στους Διδύμους (8/12) φέρνει επάνω το αποτέλεσμα από τις κινήσεις όπου έχετε κάνει, και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει αν δεν είχατε φέρει διάκριση νωρίτερα .

Ο Άρης ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης συνεχίζει ανάδρομος στους Διδύμους, μέσα στον τομέα όπου αφορά τα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους, κι εκεί σας ωθεί να κάνετε έρευνα και να δείτε με βαθύτερο μάτι όποιες συνδέσεις έχετε στο καθημερινό σας περιβάλλον, και μοιράζεστε την ενέργεια σας με άλλους σε ένα στενότερο δεσμό.

Σε οποιαδήποτε εξάρτηση είχατε, καλείστε να φέρετε τέλος και να βελτιώσετε τον τρόπο όπου προσφέρετε την δύναμη τα όπλα σας και τον πλούτο σας σε άλλους. Στο δεύτερο μισό του μήνα με τους πλανήτες να περνάνε στον 3ο οίκο σας, και τη νέα Σελήνη να γίνεται στον Αιγόκερω (23/12), σας ωθεί στο να βγείτε έξω, να κάνετε μικρά ταξίδια , να έρθετε σε επαφές με άλλους, αρκεί αυτό να γίνεται εκλεπτυσμένα και η ποιότητα και η ουσία να είναι αυτή που θα κυριαρχεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας ο κυβερνήτης σας από τις 21/12, περνάει μέσα στον χώρο των ερωτικών, της χαράς και της δημιουργίας, της αγάπης για την ζωή, και εδώ μέσα στο 2023 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ζωή σας. Σας οδηγεί στο να θέλετε να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε, να εκφραστείτε, να φέρετε και νέες ασχολίες που απολαμβάνετε μαζί με άλλους ή και μόνος σας. Ένα ξεκίνημα και ένα φως έφερε η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (24/11), με επιθυμία για επικοινωνία, προβολή του εαυτού σας, αλλά και αρμονικές επαφές στο καθημερινό σας περιβάλλον.

Όμως χρειάζεται να μετριάσετε την υπεραισιοδοξία σας και την υπερβολή σας, αλλά και να φέρετε σε ισορροπία τις κοντινές σας σχέσεις και να φέρετε συμπόνια στις οικογενειακές επαφές και σχέσεις σας, καθώς οι άλλοι φαίνεται να απομακρύνονται και να ζητούν αποστάσεις στην Πανσέληνο στους Διδύμους (8/12). Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους στον χώρο του γάμου και των σχέσεων, φέρνει εκεί συνεχείς εξελίξεις, είτε με κάποιες σχέσεις να θέλουν να υποχωρήσουν και να πάρουν τον χώρο τους, ή με κάποιες παλιότερες να επιστρέφουν κι έτσι αυτό να φέρνει συναισθηματικά διλήμματα και εσωτερικό χάος.

Στο δεύτερο μισό του μήνα η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και οι πλανήτες μέσα στον 2ο οίκο σας, σας ωθούν να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας αλλά και στην ζωή σας, να την οργανώσετε, και να δείτε τι αξίζει να έχετε προτεραιότητα, τι είναι αυτό που αξίζει να κοπιάσετε για να έχετε στην ζωή σας έστω και αργά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος αποχωρεί από το τετράγωνο του με τον Ουρανό, όπου έφερε μεγάλη πίεση σε όποιες κινήσεις δράσεις και αποφάσεις σας, αλλά και μπλοκαρίσματα επίσης, όμως και μείωση στα οικονομικά σας, τα οποία όμως συνεχίζουν για λίγους μήνες ακόμα να θέλουν προσοχή αλλά και να παραμένουν σε στάσιμη ή και πτωτική πορεία. Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον χώρο της εργασίας και της καθημερινότητας, συνεχίζει να φέρνει παύση και αργές εξελίξεις σε αυτούς τους χώρους, ενώ όμως μέσα από αυτή την πορεία του σας οδηγεί να δείτε την λειτουργία της καθημερινότητας σας μέσα από πνευματική ματιά, και να δώσετε νόημα και ουσία σε ότι κάνετε.

Είναι η ώρα να δείτε πως και που αφιερώνετε την ενέργεια και τον χρόνο σας, και αντί να είστε πίσω από τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες και επιτεύγματα, να δώσετε χρόνο και ενέργεια και στην ψυχική σας σύνδεση , στην ένωση με το εσωτερικό σας κομμάτι. Κι αυτό είναι και το μήνυμα όπου έφερε και η νέα Σελήνη (24/11) στον Τοξότη, όπου έγινε μέσα στον πνευματικό σας οίκο, και άνοιξε τα κανάλια και τις πόρτες με την επικοινωνία με την εσωτερική σας φωνή.

Σας ζητάει να βάλετε ασχολίες και δραστηριότητες με την τέχνη, την πνευματικότητα, να βρείτε φυγή και διέξοδο μέσα από εκεί, ενώ ανοίγει και την έκφραση στην ευαισθησία και στην ενσυναίσθηση να εκδηλωθούν. Από την μια η στροφή στην ψυχή και από την άλλη η αναβολή στο καθημερινό σας τρέξιμο, οδηγεί στο να φέρει διάλυση σε παλιούς τρόπους συνήθειες σας και εκδηλώσεις του εαυτού και της εικόνας που φέρνατε προς τα έξω.

Ο Δίας περνάει από τις 21/12 μέσα στον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, και των εσωτερικών αναγκών, και σας οδηγεί σε μια πιο ζεστή επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, και την εκδήλωση με ευκολία της ευαισθησίας σας. Στο δεύτερο μισό του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (23/12) και οι πλανήτες στον πρώτο οίκο σας, φέρνουν μια νέα πνοή και νότα στην έκφραση των θέλω σας, όπου γίνονται μέσα από την καρδιά, και εκδηλώνεται ένα πιο απαλό πρόσωπο προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας που θα φέρει ανακούφιση καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, αποχωρεί από το τετράγωνο του με τον Κρόνο, όπου έφερε αναστατώσεις και αλλαγές σε προσωπικές καταστάσεις με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντας όμως και αλλαγή στον δρόμο σας αλλά και στην σχέση όπου έχετε με τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) έγινε στον χώρο των φίλων και των στόχων σας, φέρνοντας εκεί καλά νέα αλλά και άτομα κοντά σας για να σας βοηθήσουν και να προσφέρουν λύσεις.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 8/12 στους Διδύμους, φανερώνει επάνω ένα νέο τρόπο για να απολαμβάνεται και να χαίρεστε την ζωή, καθώς οι παλιοί τρόποι αλλά και εκείνα που μέχρι τώρα εκτιμούσατε και δίνατε αξία, διαλύονται, για να έρθουν στην θέση τους εκείνα που είναι πιο ουσιαστικά και δίνουν έναν πιο πνευματικό τρόπο για να υπάρχετε. Ο Άρης ανάδρομος για όλο τον μήνα, συνεχίζει στους Διδύμους μέσα στον χώρο των ερωτικών, παιδιών και διασκέδασης, και αναθεωρείτε την σχέση σας με τον τρόπο όπου μέχρι τώρα διασκεδάζατε ερωτευόσασταν ή αγαπούσατε.

Γενικότερα βλέπετε με άλλο μάτι αυτό όπου πριν θαυμάζατε και είχατε σε βάθρο πέφτει, καθώς πλέον η εποχή αυτή στέλνει το μήνυμα ολοκάθαρα πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Το χρυσό περιτύλιγμα της πολυτέλειας από κάτω περιέχει κάτι πολύ διαφορετικό, κι όλο αυτό διαλύει την εικόνα που μέχρι τώρα εκτιμούσατε να έχετε στην ζωή σας.

Κάποιες επαφές ή γνωριμίες όπου είχατε κάνει επιστρέφουν, ή κάποιες άλλες φαίνεται να διαλύονται . Στο δεύτερο μισό του μήνα με τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (23/12) και Ερμή με Αφροδίτη να είναι επίσης εκεί, σας ωθεί σε απομόνωση, περισυλλογή και επιθυμία για να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε εσωτερική εργασία, να σπείρετε σπόρους όπου θα φέρουν όμως μετά ομορφιά και χρώματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης από αυτό τον μήνα (21/12) περνάει μέσα στον χώρο των οικονομικών και της ασφάλειας για την ύπαρξη, και φέρνει ανάταση αύξηση και μεγάλη βοήθεια στα οικονομικά σας, ανάπτυξη ασφάλεια και επέκταση στην σχέση με τον εαυτό σας. Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον χώρο του σπιτιού, σας ωθεί στο να επισκεφτείτε μέρη από το παρελθόν σας, να βρεθείτε με άτομα από παλιά αλλά και να φέρετε βελτίωση στο σπίτι σας ή στον εσωτερικό σας χώρο.

Εδώ σε μια πιο εσωτερική ερμηνεία φέρνει το ξέθαμα παλιών συναισθημάτων, ή την συγκέντρωση σε αυτά κι έτσι να δοθεί προσοχή αλλά και να τιμήσετε ότι συναίσθημα είχατε αγνοήσει . Και για τον μήνα Δεκέμβριο φέρνει άλυτα θέματα με τα οικονομικά, αλλά σας οδηγεί στο να βρείτε νέες κινήσεις που θα μπορέσουν μετά να σας φέρουν νέες πληγές εσόδων.

Η νέα Σελήνη (24/11) στον Τοξότη έγινε στον επαγγελματικό σας οίκο, στην δημόσια εικόνα σας, και σας έφερε επάνω στο κέντρο, δίνοντας σας ενθάρρυνση και πίστη για να προβάλετε τον εαυτό σας.  Η Πανσέληνος στους Διδύμους (8/12) γίνεται μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, κι εκεί σας ωθεί να βγάλετε προς τα έξω την ευαισθησία σας, την κατανόηση αλλά και την επιθυμία για να προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη υποστήριξης πάντα όμως βάζοντας όρια.

Η παλιά σας επίσης εικόνα διαλύεται καθώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από μια άλλη θεώρηση, και με τον Άρη ανάδρομο σας δίνει την δύναμη να τον υποστηρίξετε, χωρίς επιτέλους να γίνεται τα θύματα για να ικανοποιήσετε τα θέλω των άλλων. Στο δεύτερο μισό του μήνα η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (23/12) και οι πλανήτες Ερμής Αφροδίτη μαζί στον κοινωνικό σας χώρο, σας ωθούν να συναντηθείτε με φίλους, να χαρείτε, να απολαύσετε και να ενωθείτε με εκείνα τα άτομα όπου προσεκτικά έχετε επιλέξει και ενώνεστε σε ιδέες, κοινούς στόχους και οράματα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!