Αναλυτικά οι προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το eviawoman.gr από την: 

Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογία

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Ο μήνας Ιανουάριος συνδέεται με τις ενέργειες του τελευταίου μήνα Δεκεμβρίου καθώς 5 πλανήτες στον Αιγόκερω μπαίνουν για να φέρουν τον ρεαλισμό κ την καθαρότητα στην πραγματικότητα μας. Αιγόκερως είναι η καθαρή μορφή και η ωμή πραγματικότητα που κάνει την εμφάνιση της πλέον με όλες μας τις αισθήσεις.

Στον προηγούμενο μήνα είδαμε την πρώτη σκηνή του έργου, όπου πλέον η πραγματικότητα που εκεί φανερώθηκε συλλογικά, δεν είναι αυτή που μας είπαν . Η καθαρή εικόνα εκεί έξω φανερώθηκε. Ενώ η τελευταία εβδομάδα του 2022 ήταν πύρινη κ καταλυτική στον πυρήνα της σε ότι αφορά τον εαυτό μας, το καθρέφτισμα στις σχέσεις μας, τον τρόπο όπου ενωνόμαστε, ποιες είναι οι αξίες μας.

Να αλλάξει, αφού πρώτα κάψει τα περιττά κ υποκριτικά στολίδια στο δούναι κ λαβείν μας, στις επαφές, στον τρόπο όπου επικοινωνούμε αλλά κ στον επαγγελματικό μας χώρο κ να φέρει εκεί νέες ισορροπίες. Αυτές τις ισορροπίες ζητάει κ φωτίζει επάνω κ η πρώτη πανσέληνος του μήνα που γίνεται στις 6/1-7/1, κοντά στα Φώτα κ τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) που είναι το συναίσθημα, η καρδιά, η ψυχή, η επιθυμία για προστασία, η τρυφερότητα κ η αγκαλιά, από την μια. Και απέναντι ο Αιγόκερως το ζώδιο που επιθυμεί να φέρει σημαντικά επιτεύγματα στο επάγγελμα του, που στοχεύει στην επιτυχία κ στην φήμη,  στο να ανέβει την σκάλα της αναγνώρισης.

Το νέο έτος λοιπόν, από την  πρώτη μέρα του μήνα Ιανουαρίου μπαίνει με μια τεράστια αλχημική μορφή. Και έτσι σε έναν κόσμο όπου κυριάρχησε η ύλη πρώτα, η πλειοψηφία προγραμματίστηκε να δίνει περισσότερο βάση στο να χτίσει μια καλή επιτυχημένη εικόνα, σύμφωνα με τα πρότυπα κ τα μοντέλα του υποκριτικού συστήματος.

- Διαφήμιση -

Με αυτό τον τρόπο ο χρόνος δόθηκε στο χτίσιμο μιας ψεύτικης πραγματικότητας, όπου οι σχέσεις κ οι άλλοι χρησιμοποιήθηκαν με συμφέροντα, ενώ κ η αγάπη κ οι ενώσεις ήταν του συμφέροντος. Δόθηκε χρόνος στην κατασκευή ενός αψεγάδιαστου προτύπου που από έξω όλα είναι τέλεια, όμως επιφανειακά.

Βασίστηκε σε ψεύτικες αξίες, σε υλιστικά πρότυπα, ενώ τώρα μπαίνει ο νέος χρόνος με τον μήνα με μια τεράστια αποκάλυψη που κορυφώνεται στην Πανσέληνο των Φώτων (7/1). Και σε ρωτά με δυνατή φωνή μέσα από το συναίσθημα όπου φέρνει : Πόσο αληθινά λειτουργείς στον κόσμο αυτόν που κατασκευάστηκε με λάθος πρότυπα?

  • Είσαι με ανθρώπους κοντά σου που αληθινά θέλεις να είσαι?
  • Οι πιο στενές σου σχέσεις είναι από καθαρή αγάπη?
  • Είσαι με άλλους γιατί νιώθεις καλά μαζί τους?
  • Οι ενώσεις που κάνεις σε βελτιώνουν, σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο?
  • Η αποκάλυψη μέχρι τον πυρήνα της, μέχρι το μεδούλι της, όπου φέρνει την αλήθεια στις σχέσεις μας, αλλά κ τελικά που κ πως δίνουμε τον χρόνο μας.

Μέσα από το επάγγελμα που κάνεις (σε ρωτάει), φέρνεις την ομορφιά και την αγάπη? Το κάνεις από αγάπη κ για επιθυμία να βελτιώσεις τους άλλους? Η αγάπη στην πιο καθαρή της μορφή που λειτουργεί μέσα από την ελευθερία, την ανύψωση κ την ανάταση, είναι το υψηλότερο έργο που έρχεται κ ανοίγει τώρα μέσα από εμάς, μέσα από τις δικές μας ενέργειες κ πράξεις να υλοποιηθεί.

Ότι κι αν κάνεις μικρό ή μεγάλο, εκεί που δίνεις τον χρόνο σου, είναι από αγάπη ή από συμφέρον ? Το τοξικό είδος αγάπης καίγεται κ πρόκειται να φέρει κατάρρευση σε όσους υπηρετούν συμφέροντα. Ο κεντρικός πυρήνας της εξέλιξης στον κορμό της ανθρωπότητας έχει πάρει φωτιά κ καίει ότι δεν είναι αληθινό.

Αφαιρεί από την πραγματικότητα που έφτιαξες μέσα από λάθος πρότυπα, ότι δεν έχει αλήθεια αγάπη ομορφιά κ ελευθερία. Δίνει όμως, σε εκείνους που υπηρετούν αυτές τις αρετές στην ζωή τους από την άλλη κ τα δώρα, τα εργαλεία κ να γίνουν οι δημιουργοί σε μια καλύτερη και βελτιωμένη εκδοχή.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1), η πρώτη του έτους, φέρνει το μήνυμα της ισορροπίας στον χρόνο μας. Από την μια το συναίσθημα κ σου ζητάει να φέρεις συναίσθημα στο επάγγελμα έργο πραγματικότητα που κάνεις. Ενώ από την άλλη ζητάει να φέρουμε νέες ισορροπίες. Αν μέχρι τώρα έδινες πολύ σημασία στην επαγγελματική σου καταξίωση κι είχες παραμελήσει οικογένεια κ τους δικούς σου, τότε ζητάει να φέρεις ισορροπίες εδώ.

Τίποτα όμορφο κ επιτυχημένο δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρχει αγάπη. Κι αυτό είναι κ το μήνυμα του έτους 2023. Ο μήνας αυτός μπαίνει με 2 πλανήτες ανάδρομους : Άρης στους Διδύμους μέχρι τις 14/1, kαι ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/1. Και οι δυο μεταφέρουν όλες αυτές τις πληροφορίες που ήρθαν από το έντονο μεταμορφωτικό τόνο κ την κάθαρση του 2022 στη νέα χρονιά.

Και οι δυο φέρνουν εσωτερικότητα, περίσκεψη, εσωστρέφεια αλλά κ μια προετοιμασία για το νέο που θέλουμε να κατασκευάσουμε στη νέα πραγματικότητα που έρχεται μέσα από μια ανώτερη συνειδητότητα. Άρα μέχρι τις 20/1 είμαστε σε προετοιμασία κ αργές κινήσεις, επεξεργασία πληροφοριών, ενώ μετά τις 20/1 ξεκινάει μια πιο εξωστρεφή περίοδος αλλαγών κ μεγάλης ταχύτητας.

Στις 21/1 αμέσως μετά γίνεται μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στην πρώτη του μοίρα κ προμηνύει τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε με την είσοδο του Πλούτωνα από τον Μάρτιο και μετά. Επάνω εδώ η πρώτη νέα Σελήνη του 2023, στην 1η μοίρα Υδροχόου κ ένας νέος αέρας ανανέωσης αποκαλύπτεται σε όλους.

Η μεγάλη κρίση που προηγήθηκε, που όμως έφερε δυνάμωμα στην ατομικότητα μας, προετοιμάζει μια συλλογική επανάσταση στον κόσμο όπου ενώνεται για να υλοποιήσει ένα νέο μέλλον όπου η ισότητα, η αγάπη κ η ευημερία για όλους είναι οι αξίες που υπηρετεί. Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι στα χέρια μας. Κι εσύ που υπηρετείς την καθαρή μορφή Αγάπης. Είσαι αυτός που το υλοποιεί. Η ένωση των ανθρώπων το μεγάλο γεγονός που φέρνει έκρηξη στο παλιό καθεστώς που θέλει να υποδουλώνει. Η ελευθερία, είναι η υψηλότερη αξία. Και αυτή έρχεται να υλοποιηθεί στο νέο κατασκευαστικό σχέδιο του κόσμου.

Διαβάστε παρακάτω την ανάλυση για το ζώδιο σας και πρώτα καλύτερα το ζώδιο του ωροσκόπου σας για να έχετε μια γενική εικόνα για τις ενέργειες όπου δέχεστε για τον μήνα αυτό. Για πιο αναλυτική εικόνα με ακρίβεια χρειάζεται ανάλυση σε όλο τον χάρτη σας και επάνω σε όλους τους πλανήτες σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας (και μαζί και η χρονιά), μπαίνει με το δεξί όπως λένε για εσάς, καθώς έχετε τον Δία πλέον τον πλανήτη της τύχης και της ευημερίας στο ζώδιο σας μέχρι και τις 15 Μαΐου κι έτσι αυτός ο πρώτος μήνας του νέου έτους μπαίνει με αισιοδοξία.

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 14/1 και φέρνει μέχρι τότε αναθεωρήσεις σε παλιότερες κινήσεις σας, αλλά και προετοιμασία για δράσεις όπου θα μπορείτε να φέρετε σε δράση από τέλη του Ιανουαρίου. Ενώ με την αναδρομή του φέρνει κοντά σας επαφές και γνωριμίες από παλιότερα, ή την επιθυμία για βόλτες και εξόδους με άτομα όπου είχατε καιρό να βρεθείτε ή υπήρχαν συνεχώς αναβολές.

Επίσης είναι θετικός για να κάνετε κάποιες συζητήσεις και επικοινωνήσετε ότι είχατε αναβάλει τώρα, και να έρθετε κοντά- μια που έχετε και τον Δία να σας ευνοεί σε αυτό- άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον όπου μπορεί να είχατε συγκρουστεί παλιότερα και έτσι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αυτές. Ενώ σε εσωτερικό βαθμό φέρνει μια εσωτερική κατασκευή στον τρόπο όπου φέρεστε μιλάτε και επικοινωνείτε, προς βελτίωση και στο να κατασκευάσετε έναν πιο αρμονικό τρόπο έκφρασης σας προς τους άλλους.

Ο Ερμής από τις 27/12 έχει και αυτός γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, στο χώρο της καριέρας σας, μέχρι τις 20/1 και εκεί φέρνει αναβολές, καθυστερήσεις, ή και κάποιες ακυρώσεις. Ενώ κάποια σχέδια σας και επαγγελματικές κινήσεις καθυστερούν και προχωρούν αργά μέχρι τις 20/1. Μετά από εκεί και πέρα όμως και προς το τέλος του μήνα ξεκινάνε οι εκκινήσεις.

Η Πανσέληνος στις 7/1 στον Καρκίνο γίνεται στον χώρο της καριέρας και της οικογένειας, και εκεί ζητείται να φέρεται νέες ισορροπίες εδώ και να δώσετε προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και να βάζετε συναίσθημα στην εργασία σας. Η Νέα Σελήνη στις 21/1 στον Υδροχόο, φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα σε νέες δράσεις, ανοίγει νέους δρόμους για το μέλλον σας, μέσα από επαφές με κατάλληλα πρόσωπα όπου θα σας βοηθήσουν στα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο, όμως αποχωρεί σιγά σιγά, και περισσότερο επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φέρνοντας την πληρωμή και το αποτέλεσμα από παρελθοντικές σας συμπεριφορές . Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθάει για λίγο την εικόνα σας στο δημόσιο ή κοινωνικό σας χώρο, απαλύνοντας την επιρροή του Κρόνου, όμως θέλει προσοχή καθώς γύρω στις 20/1 συναντιέται με τον μεγάλο δάσκαλο και δοκιμαστή, και φέρνει ρεαλισμό και την ωμή πραγματικότητα στο φως για ότι είχατε αντιληφθεί νωρίτερα.

Ο Άρης μέχρι τις 14/1 στους Διδύμους συνεχίζει να είναι ανάδρομος και να φέρνει θέματα άλυτα ή καθυστερήσεις τα οικονομικά σας, ενώ παλιά χρέη και οφειλές μπορεί να έρχονται στο φως. Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας και της μετακίνησης, και αυτός από τις 27/12 έχει γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 20/1 στον Αιγόκερω, και φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας ή ακόμα και στα ταξίδια σας. Αν μπορείτε το καλύτερο να τα αφήσετε όλα αυτά για μετά τις 20/1.

Σας δίνει την δυνατότητα να δείτε πιο εσωτερικά κάποιες ιδέες σας, θέματα όπου είχατε βγάλει κάποια συμπεράσματα να τα ξαναδείτε και πάλι με εσωτερική ματιά και βαθύτερα, ενώ και με τους δύο αυτούς πλανήτες ανάδρομους ( Άρης και Ερμής), είναι η ώρα να ανακατασκευάσετε την ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις αξίες που υπηρετείτε, και τον δρόμο όπου ακολουθείτε.

Ούτως ή άλλως είναι και το έτος όπου φέρνει αυτό ακριβώς, μια νέα κατασκευή σε όλους όπου όμως να υπηρετεί τις ανώτερες αξίες, τις παραδοσιακές, την πνευματικότητα και όχι τον υλισμό. Εκεί πάμε, το ταξίδι αυτό έχει ξεκινήσει, όσο νωρίτερα το καταλάβουμε και το πάρουμε απόφαση χωρίς αντίσταση, τόσο και πιο απολαυστικό θα είναι. Ειδάλλως θα γίνει με βία και απότομα η δική σας στροφή .

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους (7/1), μια μέρα μετά από τα Φώτα, γίνεται στον χώρο της αντίληψης και της επικοινωνίας, και εδώ σας ζητάει να φέρεται ισορροπία, από την μια στην υλιστική αντίληψη που ακολουθεί συμφέροντα και βολέματα, και από την άλλη η πνευματική που υπηρετεί τον δρόμο της καρδιάς και της αλήθειας, δίνοντας περισσότερο όμως δύναμη στο δεύτερο ( Σελήνη στον Καρκίνο), καθώς εκεί είναι η φωνή που φέρνει την ένωση .

Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1), φέρνει ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, και να δείτε αποτελέσματα σε σπόρους όπου είχατε ετοιμάσει και βάλει τον προηγούμενο χρόνο. Ενώ σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε μπροστά νέες φιλοδοξίες όπου όμως θα συγκλίνουν με τα αιτήματα και τις αξίες της εποχής του Υδροχόου όπου είναι ήδη εδώ (άνθρωπος πρώτα κι όχι το χρήμα, η καρδιά μπροστά και όχι το συμφέρον), και αυτός ο χρόνος είναι εκείνος όπου δίνει ακόμα πιο έντονα το σήμα .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας βρίσκεται ανάδρομος από τις 27/12 μέχρι τις 20/1, κι αυτός φέρνει σε εσάς μια τάση για εσωστρέφεια, ενώ πληροφορίες έρχονται είτε από άλλους, είτε από εσωτερικές συνειδητοποιήσεις σας, όπου σας οδηγούν σε κρίσεις αλλά και σε επιθυμία για απομόνωση . Περισσότερο είναι ένας μήνας όπου θα θέλατε να είστε μόνοι σας ή με άτομα όπου είναι από το οικογενειακό σας περιβάλλον, έτσι ώστε να έχετε χρόνο για να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο ώριμη ματιά και με περισσότερο προσοχή.

Ο ρεαλισμός της πραγματικότητας έτσι όμως την είχατε αντιληφθεί, και τώρα μπορεί να βλέπετε διαψεύσεις είναι αυτός όπου σας οδηγεί στο να απομακρυνθείτε από τις πολλές επαφές και την σπατάλη στον χρόνο σας και στην ενέργεια σας. Ένα μάζεμα δυνάμεων και ενέργειας απαραίτητο όπου όμως σας οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις και μια αλλαγή στάση γενικότερα στην ζωή σας.

Είναι η ώρα, ο χρόνος, το έτος, ο μήνας, ο πρώτος μήνας αυτού του έτους, που φέρνει το μήνυμα βάλε όρια στην απαισιοδοξία, στον αρνητισμό και στην ασχήμια όπου έρχονται κυρίως από τον προγραμματισμό όπου έχει φέρει το σύστημα εδώ και αιώνες. Εσείς οι Σκορπιοί έχετε μεγάλη δύναμη μεταμόρφωσης και έχετε αυτό τον ρόλο τώρα για μετασχηματισμό της πραγματικότητας.

Με αυτό τον τρόπο σας οδηγεί σε μια νέα κατασκευή του εαυτού σας, αλλά και της κατεύθυνσης και πορείας στην ζωή σας,  η οποία έρχεται μέσα από την εσωτερική εργασία προς βελτίωση όπου εδώ και μήνες κάνετε. Ότι καλύτερο καθώς σε πολύ λίγο ο Κρόνος από τον Μάρτιο θα περάσει μέσα στους Ιχθύες και έτσι αυτό θα φέρει επάνω πίεση αλλά και την ώθηση σε μια εσωτερικότητα, κάτι όπου αν από τώρα το πράττεται, τότε θα σας βρει πιο έτοιμους μετά.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1), γίνεται μέσα στον άξονα των αξιών και των οικονομικών, και ωθεί στο να φέρετε νέες ισορροπίες στο που δίνεται την ζωή σας, στο που αφιερώνετε τον χρόνο σας. Αν μέχρι τώρα δίνατε περισσότερο την ενέργεια σας για να ικανοποιήσετε υλιστικές επιθυμίες, έναντι της ψυχικής σας θέλησης, τότε είναι η ώρα ο χρόνος και η εποχή, για να δώσετε περισσότερο χρόνο και αξία, στον τι επιθυμεί η ψυχή σας κι όχι το μυαλό σας, στο να δείτε τα πνευματικά σας εργαλεία και να χρησιμοποιήσετε τον πνευματικό σας πλούτο, καθώς εκεί πάμε, αυτή είναι μόνο τώρα η αρχή της πνευματικής εποχής.

Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1) φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα για ένα νέο μονοπάτι, ένα καινούργιο ταξίδι, είτε μέσα από μια νέα υψηλότερη αντίληψη και κοσμοθεωρία, όπου σας βοηθά να συντονιστείτε με τα νέα δεδομένα της πνευματικής εποχής όπου το φως της είναι πλέον έντονα αισθητό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας, η πρώτη της νέας χρονιάς στις 7/1, και σας ζητάει να φέρεται ισορροπία στον χρόνο σας, ανάμεσα σε εσάς και στους άλλους . Αν παραμελούσατε τον εαυτό σας για να είστε εντάξει σε υποχρεώσεις ή και σε συνεργασίες σας, είναι η ώρα να δώσετε φροντίδα προστασία και θρέψη σε εσάς. Επίσης χρειάζεται να δείτε με περισσότερο ρεαλισμό αλλά και σε συνδυασμό με το συναίσθημα σας, ποιες είναι οι σχέσεις και οι άλλοι όπου χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα, και αξίζουν να είναι στην ζωή σας και στον χρόνο σας.

Να δώσετε την καρδιά σας σε όσους είναι αυθεντικά και με ειλικρίνεια μαζί σας, με εκείνους όπου σας οδηγούν στο να γίνεται καλύτεροι, σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς αυτό είναι και η καθαρή μορφή της Αγάπης, της αξίας όπου η εποχή όπου άνοιξε θα την δούμε να είναι ο ανώτερος οδηγός και πυξίδα όλων. Ο Άρης συνεχίζει εδώ και μήνες να είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 14/1, και βρίσκεται σε ένα χώρο όπου εδώ είναι το παρασκήνιο αλλά και η διαίσθηση, η επαφή και η σύνδεση με το αόρατο.

Από την μια θέλει προσοχή καθώς φέρνει πολύ παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας, πολλοί κρυφοί εχθροί τώρα φανερώνονται, όμως αυτό είναι υπέροχο καθώς η αλήθεια προς το πρόσωπο σας φανερώνεται και έτσι ξέρετε με ποιους είχατε πίσω σας. Βέβαια καθώς είστε και ζώδια με έντονη διαίσθηση και ένστικτο, δεν περιμένατε αυτή την διέλευση για να τους γνωρίσετε, καθώς μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα και ότι κρύβει ο άλλος μέσα του.

Ούτως ή άλλως όπως λένε ότι οι Καρκίνοι είναι μικροί Σκορπιοί, και έτσι είναι, καταλαβαίνεται τα πάντα, και όσο εργάζεστε με αυτή την φωνή τόσο και περισσότερο θα δυναμώνει. Ο Ερμής και αυτός ανάδρομος στον Αιγόκερω, στο ζώδιο του κατασκευαστή, μέσα στον χώρο των σχέσεων, σας ωθεί να δείτε με ρεαλισμό τους άλλους, αλλά και να εργαστείτε επάνω στις σχέσεις σας, να τις κατασκευάσετε από την αρχή με περισσότερο ωριμότητα και προσοχή.

Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1) σας οδηγεί στο να δείτε ολοκάθαρα την δύναμη όπου κρύβεται μέσα σας, και έτσι να βάλετε μπροστά βαθύτερες σας επιθυμίες και σκοπούς, καθώς έχετε μαζί και όλες τις πόρτες ανοιχτές για να τις υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους γίνεται στον πιο εσωτερικό σας χώρο, στις 7/1 και επάνω στον άξονα της υπηρεσίας και εργασίας, και σας ωθεί στο να δείτε ρεαλιστικά πως κατασκευάζετε την καθημερινότητα σας, πως αφιερώνετε τον χρόνο σας και να φέρετε εκεί νέες ισορροπίες . Επίσης σας ωθεί στο να αντιληφθείτε ρεαλιστικά, αν το καθημερινό σας πρόγραμμα σας δίνει χαρά και γίνεται μέσα από το συναίσθημα και εξυπηρετεί τα θέλω της ψυχής σας.

Το να θέλετε να δίνεται τον εαυτό σας μέσα στην εργασία σας, το κάνετε γιατί είναι κάτι όπου σας ικανοποιεί και ψυχικά, θρέφει το εσωτερικό σας παιδί, ή γίνεται για να είστε στο κέντρο της προσοχής και να έχετε σημαντικά επιτεύγματα ? Ο Άρης κινείται μέχρις τις 14/1 ανάδρομος μέσα στον χώρο των φίλων και των στόχων, φέρνοντας εκεί καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις, όμως και πολλές αλήθειες όπου ήταν κρυμμένες, ενώ μετά τις 20/1 όπου μαζί με τον Άρη και ο Ερμής γίνεται ορθός, έρχεται μια νέα εκκίνηση και η θέληση και η αυτοπεποίθηση για το μέλλον και τις επιθυμίες σας επανέρχονται.

Είναι ένας μήνας εσωτερικός όπου φέρνει αναθεωρήσεις και κλεισίματα, ενώ όμως σας ωθεί σε μια νέα επανεκκίνηση στο πως βλέπετε το μέλλον, πως δημιουργείτε την ζωή μέσα από την καθημερινότητα σας, υπάρχει συναίσθημα χαράς και δημιουργίας? Είναι η ώρα ο χρόνος για την ανακατασκευή και ανοικοδόμηση, μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα να υπάρχει το πάθος, το συναίσθημα και η χαρά.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο γίνεται στον χώρο των σχέσεων και συνεργασιών σας (21/1), και σας φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα μέσα σε αυτές, για να μπορέσετε να συνδεθείτε με ένα νέο τρόπο, μέσα από αλήθεια αυθεντικότητα και ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος από τις 27/12 στον Αιγόκερω μέσα στον χώρο των παιδιών και του έρωτα, κι εδώ σας φέρνει ευκαιρίες μέσα από παύση εξωτερικών ασχολιών και ευθυνών, να δώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Επίσης μπορεί να φέρει κάποιες παλιές επιστροφές και συναντήσεις στα ερωτικά σας, και μια δεύτερη σκέψη σε αυτά.

Ενώ σας δίνει την δυνατότητα μαζί με τον Άρη που είναι κι αυτός ανάδρομος μέχρι τις 14/1 στους Διδύμους, όπου είναι ο τομέας της καριέρας σας, να δείτε με εσωτερικό μάτι και σκέψη, πως θα θέλατε να κατασκευάσετε εκ νέου την ζωή σας σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ μετά τις 20/1 όπου και οι δύο θα είναι ορθοί, να φέρετε σε δράση και αποτελεσματικότητα τις σκέψεις σας και τις δυνάμεις σας.

Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο για πολύ καιρό, έφερε πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, αλλά και κάποια πτώση και ακινησία επίσης , εδώ τα πράγματα δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε. Όμως ήταν απαραίτητο όλο αυτό, καθώς σε όλο αυτό το διάστημα, απαιτούσε να δείτε προηγούμενες σας κινήσεις και αποφάσεις, και να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε και που να δώσετε βάση και προτεραιότητα.

Να φέρετε βελτιωτικές κινήσεις στα κίνητρα σας. Το συναίσθημα να είναι το κίνητρο και πως νιώθετε εκεί που θα εργάζεστε, για να μπορείτε να είστε πιο αληθινοί και με περισσότερο ενέργεια. Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο (7/1), γίνεται μέσα στον άξονα της αγάπης και της ζωής και το πως δημιουργείτε χαρά στην ζωή σας, και βοηθάει σε αυτές τις συνειδητοποιήσεις, στο να δώσετε πλέον προτεραιότητα στην καρδιά και στην χαρά, στους μελλοντικούς σας στόχους, αντί να είστε συνεχώς στραμμένοι στα πρέπει, στις ευθύνες και στα καθήκοντα καταπιέζοντας έτσι το συναίσθημα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1) γίνεται μέσα στον χώρο της εργασίας σας και εκεί φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου σας χαροποιούν εσωτερικά και έρχονται σε ένωση με αυτό όπου αληθινά επιθυμούσατε. Είστε στον μήνα πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα σου συμβεί. Οπότε στην ανακατασκευή του νέου χώρου εργασίας και προσφοράς όπου θα θέλατε να είστε, εστιάστε στην εικόνα που θα θέλατε να είχατε στην καθημερινότητα σας,  γιατί είναι τώρα αυτός ο μήνας όπου θα το ελκύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη βρίσκεται μέσα στον χώρο του έρωτα, των παιδιών και της χαράς, και αυτό φέρνει σε εσάς όρεξη για δημιουργία και διασκέδαση μέσα σε αυτούς τους χώρους. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) γίνεται μέσα στον άξονα του επαγγέλματος και της οικογένειας, και σας ωθεί στο να δώσετε εκεί ισορροπίες, να βάλετε όρια στην αποθάρρυνση αλλά και στην ακύρωση των εσωτερικών σας θέλω, και να φέρετε ενέργεια και προτεραιότητα σε αυτά όπου θέλετε να υλοποιήσετε, όπου θα έρχονται σε αρμονία με τα εσωτερικά σας θέλω.

Ο Άρης ανάδρομος μέχρι τις 14/1 φέρνει αναθεώρηση και δεύτερη σκέψη στα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά και σας οδηγεί σε μια προετοιμασία και συγκέντρωση ιδεών στο πως μπορείτε να φέρετε βελτίωση στο μελλοντικό σας μονοπάτι, και να κάνετε εκκινήσεις μετά από τις 20/1. Ενώ κάποια ταξίδια ή σχέδια μπορεί να καθυστερούν ή και να αναβάλλονται, ή να χρειάζεται περισσότερο προετοιμασία σε αυτά, όπου όμως κινούνται μετά τις 20/1.

Ο Ερμής ανάδρομος και αυτός, ο πλανήτης της σκέψης και της πληροφορίας μέχρι τις 20/1, στον χώρο της οικογένειας, σας οδηγεί σε εσωτερίκευση και περισυλλογή σε ότι αφορά τις επαφές σας με τα άτομα της οικογένειας σας, και να δείτε ρεαλιστικά και βαθύτερα αν αυτές ενώνονται με τις εσωτερικές σας ανάγκες. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ένα νέο ξεκίνημα δημιουργικό με σχέσεις και επαφές αυθεντικές, όπου ο έρωτας για την ζωή, η αισιοδοξία και η χαρά θα είναι οι πυξίδες στον τρόπο όπου συνδέεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης είναι ανάδρομος μέσα στον χώρο των οικονομικών και στων βαθύτερων ενώσεων με άλλους, μέχρι τις 14/1 και εκεί φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις σε οικονομικά, ή ακόμα και σε επενδύσεις ή και στις συνεργασίες σας. Εδώ κινήσεις καλό είναι να γίνουν μετά τις 20/1.

Ενώ όμως φέρνει αναθεώρηση και δεύτερες σκέψεις με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε, είτε έχετε οικονομική σύνδεση, είτε ερωτική, για να προβείτε σε νέες αποφάσεις μετά όταν θα γίνει ορθός. Κινήσεις επίσης όπου έχουν να κάνουν με οικονομικά, τράπεζες, δημόσιο και οφειλές, μπορείτε να μαζέψετε πληροφορίες τώρα, και να κάνετε την έρευνα και την προετοιμασία σας, για να κινηθείτε πιο αποφασιστικά μετά τις 20/1.

Ο Ερμής κι αυτός ένας πλανήτης μετακίνησης όπως και ο Άρης, ανάδρομος από τις 27/12 μέχρι τις 20/1, φέρνει αναβολές σε ταξίδια σας, ίσως και εμπόδια για μικρές μετακινήσεις, όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα, κι εσείς χρειάζεται να ακολουθήσετε την ροή και να είστε έτοιμοι για κάθε ανατροπή σε αποφάσεις σας. Όμως σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πιο ρεαλιστικά τον τρόπο όπου συνδέεστε με άλλους, να βάλετε όρια σε όποια σκληρή μορφή επικοινωνίας ή απαισιοδοξίας και άρνησης και να ανακατασκευάσετε μέσα από την συγκέντρωση την προσοχή και την εστίαση τις σκέψεις σας και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) γίνεται μέσα στον οίκο της αντίληψης και σκέψης, και σας ωθεί ακριβώς σε αυτό, να ανοιχτείτε σε ένα νέο τρόπο αντίληψης και σχεδίασης της ζωής όπου η πίστη για την ομορφιά, την ελπίδα και την αισιοδοξία θα οδηγεί τα σχέδια σας, καθώς αυτά τα 3 είναι και τα σημαντικά εργαλεία όπου μπορούν να φέρουν πιο κοντά στο ιδανικό μας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (7/1), γίνεται μέσα στον πιο εσωτερικό σας χώρο, η σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό και τα υλικά όπου διαθέτει, και εκεί φέρνει το νέο ξεκίνημα για ανανέωση από μέσα σας, στην ρίζα σας, μια αναγέννηση και αναβάθμιση στον εαυτό σας όπου αλλάζει σε αξίες και στον τρόπο όπου λειτουργεί πρακτικά στην ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας ο κυβερνήτης σας έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο 12ετίας, και βρίσκεται στον Κριό από τις 21/12 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 15/5. Φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τα ερωτικά σας, την χαρά και την δημιουργία στην ζωή, φέρνοντας εδώ ενάρξεις και ενθουσιασμό.

Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον χώρο των σχέσεων μέχρι τις 14/1, φέρνει εκεί ανακατατάξεις, είτε κάποιες σχέσεις έχουν παύσει με την αναδρομή του και είστε σε αναθεώρηση, όπως επίσης και συνεργασίες. Ενώ κάποιες παλιές μπορεί να έχουν επιστρέψει.

Εδώ σας οδηγεί στο να δείτε εσωτερικά τις προτεραιότητες που βάζετε στις σχέσεις σας, και αν μέσα σε αυτές υπάρχει νόημα να υπάρχουν, όπως χαρά ελπίδα και αν υπάρχει κοινό όραμα στις ενώσεις σας με άλλους. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 20/1 φέρνει θέματα με τα οικονομικά, καθυστερήσεις σε πηγές εσόδων, ενώ μπορεί όμως και να λάβετε κάποια χρήματα όπου περιμένατε από το παρελθόν.

Ενώ οδηγεί σε μια εσωτερική αναθεώρηση στο πως μέχρι τώρα πορευόσασταν στην ζωή, για να φέρετε μέσα από τις πληροφορίες όπου λαμβάνατε μια νέα κατασκευή μετά από τις 20/1. Η Πανσέληνος στις 7/1 στον Καρκίνο, γίνεται μέσα στον άξονα των αξιών και στο τι εκτιμάτε να έχετε στην ζωή σας, και σας δίνει τον τόνο να δώσετε προτεραιότητα στις αξίες της καρδιάς και του εσωτερικού πλούτου, όπου έρχεται και φέρνει χρώμα και ομορφιά στην ζωή σας .

Αυτός είναι ο νέος τόνος της χρονιάς, η πορεία μέσα από την καρδιά όπου εκτιμά την αγάπη και την ομορφιά, και δίνει προτεραιότητα στον εσωτερικό πλούτο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1) γίνεται μέσα στον χώρο της σκέψης σας και της επικοινωνίας σας με άλλους, και φέρνει εκεί ανανέωση, ένα νέο τρόπο θεώρησης που φέρνει νέο αέρα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης είναι ανάδρομος μέχρι τις 14/1 στον χώρο της εργασίας σας, και φέρνει ακινησία σε αυτά τα θέματα, όπως και βραδύτητα σε όποια καθημερινή σας δράση. Είναι ευκαιρία όμως καθώς έχουμε και γιορτές, για να ξεκουραστείτε, και να δείτε βαθύτερα, τι κινήσεις μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον χρόνο όπου περνάτε την καθημερινότητα σας και το πρόγραμμα σας.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για προετοιμαστείτε για να βάλετε νέες συνήθειες ή ακόμα και στην διατροφή σας, και να δείτε πως μπορείτε να αναβαθμίσετε την ενέργεια σας στην καθημερινή σας ρουτίνα και να τις βάλετε σε δράση μετά τις 20/1.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) γίνεται μέσα στον χώρο των σχέσεων και συνεργασιών σας, κι εκεί σας ωθεί στο να φέρετε νέες ισορροπίες, ομορφιά και αρμονία σε αυτές, και να βάλετε όρια και μέτρο σε όποια αυστηρή και απότομη συμπεριφορά σας. Ο Ερμής ανάδρομος και αυτός μαζί με τον Άρη, και οι δύο πλανήτες της σκέψης και της δράσης μέχρι τις 20/1, σας ωθεί σε μια ανακατασκευή και ένα σβήσιμο του παλιού εαυτού σας, βλέποντας τον καθρέφτη σας μέσα από άλλους.

Έτσι είναι ένας μήνας στο πρώτο μισό του, όπου καλείστε να φέρετε μια νέα κατασκευή στον εαυτό σας, αλλά και στον καθημερινό σας χώρο και πρόγραμμα, φέρνοντας μετά τις 20/1 νέες συνήθειες αλλά και νέες συμπεριφορές . Ενώ φέρνει και αναθεώρηση στον δρόμο σας και στην κατεύθυνση σας, για να μπείτε σε μια νέα πορεία.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1) σαν οδηγεί να φέρεται ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας, ανανέωση στο τρόπο όπου την εκτιμάτε, και αλλαγές στις αξίες και στις προτεραιότητες όπου δίνεται, να κινείστε μέσα από την αξία για τον άνθρωπο κι όχι δίνοντας περισσότερο αξία στο χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμαστείτε Υδροχόοι να λάβετε θέσεις, γιατί είστε οι νέοι πρωταγωνιστές για την επόμενη 20ετία, για τώρα παίρνετε ένα νέο σήμα, καθώς σας δίνει το μήνυμα η Νέα Σελήνη (21/1) που γίνεται στο ζώδιο σας και δίνει μια νέα κατεύθυνση ανοίγοντας έναν νέο τρόπο σκέψης. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) φέρνει ολοκληρώσεις και συνειδητοποιήσεις σε ότι αφορά εργασία και υπηρεσία, φέρνοντας εκεί το αίτημα να ακολουθήσετε μια εργασία όπου θα έχει χαρακτήρα προστασίας, θα δίνει ασφάλεια και θα αγκαλιάζει σαν μια μεγάλη οικογένεια .

Ούτως ή άλλως αυτό είναι και η μεγάλη αλλαγή όπου ζητείται από εσάς, και θα την καταλάβετε όταν ο μεγάλος Πλούτωνας περάσει στο ζώδιο σας και θα απαιτήσει εκεί αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο και είδος υπηρεσίας όπου προσφέρετε. Ο Άρης ανάδρομος μέσα στον χώρο των ερωτικών σας των παιδιών και της δημιουργίας, τον τρόπο όπου δίνεται την αγάπη σας στους άλλους, σας ωθεί σε αναθεωρήσεις εκεί μέχρι τις 14/1, και στο να κάνετε βελτίωση στην εκδήλωση και στην έκφραση του εαυτού σας προς τα έξω.

Επίσης όλο αυτό το διάστημα φέρνει εξελίξεις και ανατροπές στα ερωτικά σας, ενώ υπάρχει και επιστροφή σε παλιές ερωτικές γνωριμίες. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι τις 20/1 μέσα στον χώρο του υποσυνείδητου, φέρνει εκεί τάση για περισυλλογή και περίσκεψη σε ότι αφορά αυτά τα θέματα, όπως και ολοκληρώσεις  στα βαθύτερα σας  κίνητρα και στις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) πολύ θετική για εσάς, μέσα στον χώρο της αυτοπεποίθησης και της προβολής, σας οδηγεί στο να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στον εαυτό σας και σε ότι αγαπάτε, ενώ σας φέρνει το να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και ευθύνες που δίνετε σε άλλους, και στον χρόνο που δίνεται στον εαυτό σας, με πυξίδα να γέρνει προς τα εσάς.

Είναι η εποχή όπου λήγει η ώρα και ο χρόνος της θυματοποίηση, και της σκλαβιάς, και έτσι έρχεται αυτός ο χρόνος για να φέρει το μέτρο και τα όρια, και να δώσετε περισσότερο λάμψη και προβολή στον εαυτό σας και στο τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Είναι η ώρα να κάνετε δώρα σε εσάς. Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους μέσα στον χώρο της οικογένειας, μέχρι τις 14/1, φέρνει τάση για απομόνωση και ασχολία με τους δικούς σας, ενώ όμως οδηγεί σε μια βελτίωση στην επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό, και στις εσωτερικές σας ανάγκες.

Ο Ερμής ανάδρομος και αυτός στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/1, φέρνει καθυστερήσεις σε ότι αφορά στόχους και μελλοντικές επιθυμίες, ενώ μπορεί να φέρει μια αναθεώρηση σε παλιές φιλίες σας και επιστροφή παλιών γνωριμιών. Είναι η ώρα να βρεθείτε με παλιούς φίλους σας, αλλά και επίσης η ώρα να δείτε ρεαλιστικά ποιοι είναι αυτοί όπου αληθινά αξίζουν να είναι στην ζωή σας.

Ενώ υπάρχει ρεαλισμός και η ωμή πραγματικότητα φανερώνεται, από άτομα όπου ήταν στον κοινό ιδεολογικό σας κύκλο, όπου εδώ αποκαλύπτεται η γυμνή αλήθεια. Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (21/1), φέρνει ανάταση και έκρηξη στην διαίσθηση σας, ενδυνάμωση στην αξία σας, ενώ φανερώνεται με καθαρότητα η κρυμμένη εικόνα του εαυτού σας, και οι κρυφές σας δυνάμεις όπου είναι η ώρα να τις χρησιμοποιήσετε για να φέρεται μια νέα κατασκευή στις επιθυμίες σας, αλλά και στο μέλλον όπου ονειρεύεστε για τον κόσμο και το μέλλον σας ατομικά και συλλογικά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!