ΣΚΥΡΟΣ : ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΙΝΑΡΙΑΣ !

Το Πανελλήνιο Σωματείο ιδιοκτητών Ιστιοφόρων σκαφών (ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι) Somateio Pasidi ΠΑΣΙΔΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤEΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ Σελίδα φίλων πασιδι pasidi διενέργησε ψηφοφορία – έρευνα στην οποία το Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου αναδείχθηκε πρώτο στις προτιμήσεις των ιστιοπλόων για τις καλύτερες υπηρεσίες εξοπλισμό και εγκαταστάσεις Πανελλαδικά!

Η Σκύρος απολαμβάνει την πανελλήνια αναγνώριση της ιστιοπλοϊκής κοινότητας και το λιμάνι της γίνεται πόλος έλξης για επισκέψεις στο νησί αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων αλλά και η «ζεστή» αντιμετώπιση με επίκεντρο τον άνθρωπο, αποτελούν τη «συνταγή» που θα εμπλουτίζει τη Σκύρο με νέους λάτρεις.

Η απονομή του βραβείου έγινε το απόγευμα της Κυριακής 19/2/2023 στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ) στο Μικρολίμανο παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΙΔΙ κου Φίλλιπου Βιντζηλαίου Philip Vintzileos, του αντιπροέδρου κου Δημήτρη Πετρομυλωνάκη Dimitris Petro, του Γ. Γραμματέα κου Ροδάμανθυ Φουντουλάκη μελών του Δ.Σ, μελών του σωματείου και προσκεκλημένων από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Το Λ.Τ Σκύρου εκπροσωπήθηκε απο τον Πρόεδρο Kyriakos Antonopoulos και το μέλος της Λιμενικής επιτροπής, καθηγήτρια περιβάλλοντος κα Constantina Skanavis.

Το βραβείο στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου απένειμε εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι ο πρόεδρος του Π.Ο.Ι.Α.Θ κος Μαραγκουδάκης. Βραβεύτηκαν επίσης το Λιμάνι του Πόρου και το Λιμάνι των Λουτρών Βόρειας Κύθνου των οποίων τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Πόρου κος Αλέξανδρος Δημητριάδης και το μέλος του ΔΠΛ Κύθνου κος Κώστας Μπουραντάς.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι και οι εκπρόσωποι των βραβευθέντων λιμένων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του 2023 του σωματείου και την κλήρωση ναυτικών δώρων από χορηγούς. Η πρόσφορά του σωματείου είναι ήδη καίρια και σημαντική με τις παρεμβάσεις του για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου και ευχόμαστε να συνεχίσει με σθένος και στοχευμένες ενέργειες για την βελτίωση των θεμάτων της ιστιοπλοΐας και των λιμανιών. Σας ευχαριστούμε για την τιμητική βράβευση και τη συνεργασία.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!