Αναλυτικά οι προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ: Η ΚΑΘΑΡΣΗ-Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΥΚΛΟ…

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το eviawoman.gr από την: 

Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Σπείρε μια σκέψη, βάλε μια πράξη, φέρε μια νέα συνήθεια, δημιούργησε μια νέα ζωή, χτίσε μια νέα ταυτότητα, είναι η πρόταση όπου θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους, τον Μάρτιο, τον μήνα πέρασμα τον μήνα μετάβασης, όπου φέρνει τον θερισμό και τα αποτελέσματα από ότι σπείραμε την τελευταία τριετία.

Ενώ όμως φέρνει την κάθαρση από ότι έχει πραχτεί σε ένα μεγαλύτερο κύκλο 28 ετών, και ταυτόχρονα φέρνει το άνοιγμα σε μια νέα συχνότητα, όπου τις ενέργειες της θα αισθανθούμε ακόμα πιο έντονα από την Νέα Σελήνη στην πρώτη μοίρα Κριού στις 21/3. Δύο μεγάλες αλλαγές έχουμε αυτό τον μήνα, όπου κινούν ένα μεγάλο κύμα κάθαρσης, όπου μας μεταφέρει σε μια εντελώς άλλη συχνότητα, ένα καινούργιο έργο όπου θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026, όπου κάποιες εικόνες του θα δούμε από τώρα.

Δύο μεγάλοι πλανήτες, ο κοινωνικός Κρόνος περνάει σε ένα νέο χώρο, διαφορετικό από τα προηγούμενα 5 έτη, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3, λίγες ώρες μετά από την Πανσέληνο την ίδια μέρα και εγκαινιάζει μια νέα πραγματικότητα, φέρνοντας στο φως το ρεαλισμό και τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών κι όχι μόνο. Ενώ δεύτερος μεγάλος υπερκοσμικός πλανήτης ο Πλούτωνας περνάει στις 23/3 στον Υδροχόο, μετά από την παραμονή του στον Αιγόκερω από το 2008 όπου έφερε επάνω σε όλους την πιο σκληρή στάση των εξουσιών, φανέρωσε σε πλήθος κόσμου τα κίνητρα τους, φέρνοντας στην κοινωνία στέρηση και ολοκληρωτισμό.

Είδαμε όλοι ειδικά τα 3 τελευταία έτη, την στάση των κυβερνήσεων και τον περιορισμό σε μέτρα, είδαμε το σκληρό τους πρόσωπο, φανερώθηκε η κρυμμένη αλήθεια, είδαμε τελικά ότι ο αόρατος εχθρός της ανθρωπότητας είναι τα πρόσωπα όπου την κυβερνούν. Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος γνωρίζει και αφυπνίζεται, σε σχέση με το τι γινόταν – μην πάτε πολύ μακριά, αλλά μόλις πριν 4 χρόνια αν πάμε πίσω, πλέον από τον πιο μικρή ηλικία, ακούμε από μικρά παιδιά του Δημοτικού αλλά και του Λυκείου, μέχρι ηλικιωμένους, όλοι πλέον γνωρίζουν αυτό μέχρι πριν λίγα χρόνια το ήξεραν μόνο λίγοι.

Η γνώση όπου φανερώθηκε από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, είναι ότι όσοι μας κυβερνούν είναι μέλη μιας κλίκας-συμμορίας όπου τελικά δεν είναι εδώ για να φροντίσει για το καλό μας, δεν είναι εδώ για να δώσει ασφάλεια προστασία και ζωή, αλλά το αντίθετο για να φέρει τρόμο φόβο και καταστροφή με κάθε τρόπο. Κάνει τα πάντα με κάθε τρόπο για να ρουφήξει την ενέργεια μας, να πάρει την ζωή, να φέρει ασθένεια θάνατο, κι εμείς είχαμε μαύρα μεσάνυχτα, ήμασταν σε λήθη, όμως τώρα βγαίνουμε από τον ύπνο, καθώς τα πέπλα της λήθης τραβιούνται συνεχώς.

Είμαστε και βιώνουμε την πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας, και πλέον η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο κάτω από το χαλί, ούτως ή άλλως όλα τα σημάδια και τα σύμβολα από αυτό τον μήνα όπου γίνεται η μεγάλη εκκίνηση, δηλώνει ακριβώς αυτό ότι το χαλί σηκώνεται και τινάζεται γιατί είναι η ώρα να τιναχτούν τα σκουπίδια, είναι η εκκίνηση της κάθαρσης. Το χαλί σηκώνεται γιατί εμείς το αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλο αυτό το θρίλερ, και να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.

- Διαφήμιση -

Και αυτός ο μήνας δηλώνει αυτό το ξεκίνημα όπου όμως θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες γίνεται μαζί με την Πανσέληνο (7/3), οπότε μιλάει από πολλούς συμβολισμούς για μια ολοκλήρωση, συνειδητοποίηση και το κλείσιμο όπου φέρνει την ωμή σκληρή πραγματικότητα στο φως, είναι το αόρατο (Ιχθύες) όπου πλέον γίνεται ορατό (Κρόνος). Κι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, πολλοί χάνουν την Γη κάτω από τα πόδια τους, ειδικά όσοι δεν βλέπουν πίσω από το θέατρο όπου μας παρουσιάζουν.

Ο θερισμός όπου ξεκινάει με αυτή την μετακίνηση περιλαμβάνει είτε την ανταμοιβή και το σβήσιμο σε παλιά χρέη και καρμικές οφειλές σε όσους υπήρξαν δίκαιοι και ακέραιοι, ενώ φέρνει την τιμωρία και τελειώματα σε πρόσωπα όπου από τις θέσεις τους και τα πόστα τους αδίκησαν και εξαπάτησαν άλλους. Ενώ ο μεγάλος τιτάνας Πλούτωνας μετακινείται στο ζώδιο της ανθρωπότητας κ της επανάστασης Υδροχόο, και φέρνει αναβάθμιση και διαύγεια με καθαρότητα συλλογικά σε ένα μεγάλο πλήθος κόσμου.

Η δύναμη από τους λίγους περνάει στους πολλούς.

Ο Πλούτωνας θα περάσει για ένα μικρό δοκιμαστικό στον Υδροχόο από τις 23/3 μέχρι τις 10/6, και θα φέρει μια εντελώς διαφορετική ενέργεια σε αυτό το διάστημα. Έρχεται να φέρει τεράστια μεταμόρφωση σε ότι αφορά τις αξίες, στις ταυτότητες και στις ζωές μας. Έρχεται να φέρει πτώση στο παλιό αυταρχικό κατεστημένο και σε όλα τα πρόσωπα όπου συνέβαλλαν στην διατήρηση του.

Θα είναι ένα υπέροχο πέρασμα για τα επόμενα έτη μέχρι το 2043 όπου θα παραμείνει, για όσους κινούνται με αλήθεια, είναι ακέραιοι τίμιοι και δίκαιοι. Γιατί το σύμπαν και η κοσμική ενέργεια του Πλούτωνα φέρνει το μήνυμα στήριξης σε όσους βαδίζουν μέσα από το μονοπάτι της αλήθειας, η ροή τους θα είναι εύκολη και ομαλή για αυτούς. Ενώ θα κάψει και φέρει πτώση σε όσους ανέβηκαν μέσα από κενότητα, με εύκολο τρόπο, με δόλο και κερδοσκοπία.

Ανοίγει την αυλαία σε ένα εντελώς αλλαγμένο κόσμο όπου έχει αποκτήσει νέα συνειδητότητα μετά από την αποκάλυψη της συλλογικής πλάνης όπου βυθίστηκε μέσα στην χειραγώγηση των κέντρων εξουσιών, και τώρα είναι στο χέρι του για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το μέλλον της ζωής του αλλά και όλης της ανθρωπότητας στα χέρια του.

Θα αφήσουμε τον κόσμο στα θηρία που τον καταστρέφουν, θα αφήσουμε την ζωή να καταστραφεί στις διαθέσεις των λίγων ψυχοπαθών? Ή θα πάρουμε οι πολλοί την κυριαρχία και θα δείξουμε την δύναμη που έχουμε στην ψυχή μας ; Η ταινία όπου παίχτηκε από το 2020 μέχρι τώρα ήταν το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος τον κύριο λόγο τον έχουμε εμείς. Απολαύστε το δεύτερο μέρος του. Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) είναι αυτά όπου μπαίνουν σε ένα νέο κύκλο δοκιμασιών, αλλά γενικότερα μας αφορά όλους μας, καθώς όλοι κάπου θα έχουμε ένα πλανήτη σε αυτά τα ζώδια. Ενώ το πέρασμα του Πλούτωνα θα το αισθανθούν πιο έντονα τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος).

Διαβάστε πρώτα τον ωροσκόπο σας και μετά το ζώδιο σας παρακάτω ξεχωριστά για τον καθένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στον χώρο της σκέψης, της μετακίνησης και της επικοινωνίας και είναι ένας δραστήριος μήνας, με πολλές ασχολίες και μικρές μετακινήσεις.

Η Πανσέληνος στις 7/3 στην Παρθένο μαζί με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες την ίδια μέρα, σας φέρνει στο να κάνετε τις τελευταίες διορθώσεις σε θέματα όπου αφορούν συνήθειες σας στον καθημερινό σας χώρο, και να δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε και να καθαρίσετε είτε στην εργασία σας, είτε στην διατροφή και υγεία σας για να καταφέρετε να φέρετε την ποιότητα στην όποια δράση σας.

Κλείνετε κύκλους και αυτό σας οδηγεί στο να κάνετε έναν απολογισμό τι τελικά καταφέρατε, και να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο κεφάλαιο ζωής. Ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 23/3, όπου συνοδεύεται με το νέο πέρασμα του Πλούτωνα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στόχων, όπου καλείστε να συμμετέχετε συλλογικά, η δράση σας να ωφελεί τους πολλούς, και να περιέχει αλληλεγγύη και αδελφοσύνη.

Οι στόχοι σας αλλάζουν ενώ και βλέπετε το μέλλον διαφορετικά, και παίρνεται τα πρώτα μηνύματα από αυτόν τον μήνα. Δεν μπορείτε να βαδίσετε με τον παλιό σας τρόπο, που ωφελεί μόνο εσάς, το κοσμικό δεν θα σας αφήσει, αλλά θα σας παρασύρει με τις νέες ενέργειες όπου καλείστε να ακολουθήσετε την κοσμική ροή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας μπαίνει για εσάς με μια πολύ θετική σύνοδο, όπου ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη κάνει μια σύνοδο με τον Δία μέχρι τις 3/3 στο ζώδιο του Κριού, και αυτό σας φέρνει εσωτερικά αισιοδοξία, ευκαιρίες και μηνύματα θετικά σε ότι αφορά στόχους όπου είχατε βάλει στον χώρο εργασίας σας, αλλά και κάποιες καλές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα.

Η Πανσέληνος στις 7/3 στην Παρθένο φέρνει την ολοκλήρωση και το θετικό αποτέλεσμα σε αλλαγές όπου κάνατε στην ζωή σας, ενώ σε όσους ακόμα δεν έχουν αφήσει τον παλιό τρόπο, είναι η ώρα κάθαρσης σε ότι πλέον δεν σας δίνει χαρά και ζωή. Είναι η ώρα να δείτε την ζωή αλλιώς και να δώσετε προτεραιότητα στις εσωτερικές αισθήσεις που φέρνουν γαλήνη στην ψυχή.

Η Νέα Σελήνη στις 23/3 στον Κριό μαζί με το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, ανοίγει έναν νέο δρόμο όπου συνοδεύεται μέσα από την θέληση να δείξετε τα ταλέντα σας και το δυναμικό σας μέσα από έναν καινούργιο ρόλο στον επαγγελματικό σας περιβάλλον, όπου θα έρχεται μέσα από τα θέλω της ψυχής σας περισσότερο, κι όχι μέσα από τις υλικές ανάγκες σας. Ο κόσμος αλλάζει και πηγαίνουμε σε ένα κόσμο όπου προτεραιότητα θα είναι το πνεύμα, και μέσα σε αυτές τις αλλαγές τις κοσμοϊστορικές είστε από τα ζώδια όπου θα ταρακουνηθείτε περισσότερο και θα αλλάξετε τις προτεραιότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος μπαίνει με τον κυβερνήτη σας να κάνει μια σύνοδο με τον Κρόνο μέχρι τις 3/3, και αυτό φέρνει μια σοβαρότητα στην σκέψη σας και ώριμες συνειδητοποιήσεις όπου έχουν να κάνουν με την πορεία σας και τα βαθύτερα θέλω σας. Η Πανσέληνος στις 7/3 στην Παρθένο φέρνει ολοκληρώσεις και κλεισίματα σε ότι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για το παρελθόν σας, ενώ ο Κρόνος όπου περνάει στους Ιχθύες φέρνει τα αποτελέσματα από την μέχρι τώρα πορεία σας επάνω στο φως.

Η Νέα Σελήνη όπου γίνεται στον Κριό στις 23/3, μαζί με το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μιλάει για ένα νέο τρόπο αντίληψης στην φιλοσοφία σας, όπου σας οδηγεί στο να βλέπετε τον κόσμο, τους φίλους και τον περίγυρο σας μέσα από διαφορετική ματιά. Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει για εσάς όπου έχετε αποκτήσει περισσότερο σοφία, καθώς έχετε μεταμορφωθεί ριζικά μετά από το πολύχρονο πέρασμα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008 όπου σας σοβάρεψε και σας μετάλλαξε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στις 7/3 στην Παρθένο γίνεται μέσα στον χώρο της σκέψης και της μετακίνησης και σας οδηγεί με τον Άρη να είναι στον οίκο της περισυλλογής, να φέρεται ένα καθάρισμα σε τρόπους σκέψης όπου πλέον δεν σας ωφελούν άλλο, αλλά και να ένα νέο τρόπο σύνδεσης και επαφής με το κοντινό σας περιβάλλον.

Με τον Άρη στους Διδύμους να είναι για πολύ καιρό στον χώρο της απομόνωσης και της περισυλλογής σας οδήγησε σε ένα κλείσιμο στην έκφραση σας, ενώ έφερε και μια πτώση ή αδυναμία στην ενέργεια σας. Σύντομα από τις 25/3 και μετά ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας για τον επόμενο ενάμιση μήνα, κι αυτό θα φέρει περισσότερο δυναμισμό, δράση και αυτοπεποίθηση και είναι η ώρα οι σπόροι όπου μπήκαν σε όλη την περίοδο όπου ήταν στους Διδύμους, να φέρουν λουλούδια και ανθούς.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23/3 μαζί με το πέρασμα του Πλούτωνα, προμηνύει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο για εσάς όπου ανοίγει, όπου το ψυχικό δυναμικό σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό περιβάλλον σας, με την διαίσθηση και το δυνατό σας ένστικτο να φέρνουν αποτελέσματα και να αλλάζουν τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 7/3 φέρνει επάνω θέματα όπου αφορούν τα οικονομικά σας, σας καλεί εδώ να βάλετε μια τάξη κι ένα πρόγραμμα, ενώ σας ωθεί στο να βάλετε νέους στόχους και να πάρετε αποφάσεις όπου θα σας δώσουν δύναμη αλλά και πίστη στα όνειρα και στις βαθύτερες σας επιθυμίες.

Ο Κρόνος όπου περνάει στους Ιχθύες την ίδια μέρα, σας οδηγεί στο να γίνεται πιο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι στις σχέσεις σας τις ερωτικές ή με όσους μοιράζεστε κοινά οικονομικά, μετά από τα μαθήματα όπου πήρατε τα τελευταία 3 χρόνια.

Τάξη και μάζεμα στα οικονομικά σας και ώρα οργάνωσης σε αυτά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) είναι θετική για εσάς, φέρνει αισιοδοξία, έναν νέο αέρα και ανοίγει νέους ορίζοντες, ώρα για να βγείτε έξω να ταξιδέψετε και να φέρετε σε δράση τα σχέδια σας . Ο Πλούτωνας μέσα από το μικρό του πέρασμα για λίγο στον Υδροχόο (23/3), φέρνει επάνω μια άλλη εικόνα σε ότι αφορά συνεργασίες σας και τις πιο στενές σας σχέσεις, όπου εδώ φέρνει αποκαλύψεις και τις δοκιμάζει στον πυρήνα τους, τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων φανερώνονται τώρα πιο καθαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής τις πρώτες μέρες του Μαρτίου είναι σε μια σύνοδο με τον Κρόνο, οπότε αυτό φέρνει μια σοβαρότητα και ένα προσεκτικό συλλογισμό σε ότι αφορά τα θέματα της εργασίας σας και το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο στις 7/3, και φέρνει από την μια ανανέωση σε σχέσεις σας όπου έχετε κοινό όραμα και φιλοσοφία, ενώ από την άλλη όμως φέρνει εντάσεις και ανησυχίες σε ότι αφορά συνεργασίες στο επαγγελματικό σας χώρο. Είναι η ώρα να πάρετε μια άλλη ρότα και πορεία και να φύγετε από τους προγραμματισμούς του μυαλού, όπου σας απομακρύνουν από ένα δρόμο όπου θα σας έδινε περισσότερο νόημα.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) μαζί με το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μεταμορφώνει τα εσωτερικά σας θέλω και σας δίνει την δύναμη για να διαμορφώσετε τον ρόλο σας στην εργασία ή στην καθημερινότητα με έναν καινούργιο τρόπο, όπου θα ακολουθεί τα θέλω της ψυχής κι όχι τα προγράμματα που επικρατούν στην κοινωνία. Εσείς καλείστε να διαμορφώσετε ένα νέο μοντέλο υπηρεσίας και εργασίας για τα επόμενα χρόνια.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας μπαίνει με μια ωραία ενέργεια, καθώς ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι μέχρι τις 3/3 σε σύνοδο με τον Δία, κι έτσι αυτό φέρνει ανοίγματα σε συνεργασίες, τύχη και επέκταση, ενώ φέρνει βελτίωση στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (7/3) σας οδηγεί σε απομόνωση και σε αναστοχασμό, και την επιθυμία να μείνετε μόνοι σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ενώ ο Κρόνος όπου περνάει στους Ιχθύες σας οδηγεί στο να δείτε ρεαλιστικά τον εαυτό σας, πως λειτουργείτε μέσα στο περιβάλλον της καθημερινότητας σας και να φέρετε εκεί νέες ισορροπίες.

Μια ανάπαυση χρειάζεται να κάνετε και ένα διάλειμμα, να φροντίσετε το σώμα σας ενώ ένα καινούργιο φως ανάβει για να διακρίνετε λάθη ή ατέλειες σε ότι αφορά την διατροφή σας, την υγεία σας και τις συνήθειες σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) ανάβει το φως για ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μαζί και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ανοίγει έναν νέο κύκλο δημιουργικότητας, και την επιθυμία να δείξετε έξω δυναμικά ποιος είστε μέσα από το δυναμικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας είναι ο πρωταγωνιστής του μήνα, όπου το φως πέφτει επάνω του, και στις 23/3 περνάει στον Υδροχόο, όπου για εσάς εδώ είναι ο χώρος της οικογένειας σας, και ετοιμάζει ριζικές μεταμορφώσεις μέσα σε αυτό τον χώρο, είτε του σπιτιού, κατοικίας, κάτι νέο έρχεται μετά από ένα τέλος . Ταυτόχρονα ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης όπου ήταν για πολλούς μήνες στους Διδύμους, περνάει από τις 25/3 στον Καρκίνο και αυτό σας κάνει πιο εξωστρεφής, και να ανοίξετε νέους δρόμους.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό λίγες μέρες πριν (21/3), ανοίγει κάτι καινούργιο στον χώρο της εργασίας σας και της καθημερινότητας σας, κάτι όπου μπορεί να συνδέεται μαζί με το χώρο του σπιτιού σας, καθώς εκεί φαίνεται αυτά τα δύο ταυτόχρονα να αλλάζουν και να μετατοπίζονται.

Στις αρχές του μήνα η Πανσέληνος στην Παρθένο (7/3), σας οδηγεί στο να φέρεται διάκριση μαζί με κάθαρση σε παλιούς στόχους, σε ένα περιβάλλον φίλων και ομάδων όπου πλέον δεν νιώθετε να ενώνονται όλα αυτά με τον πυρήνα σας, και έτσι να απομακρυνθείτε, και να έρθετε πιο κοντά σε αυτό όπου καθαρά έρχεται μέσα από την ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας αμφίρροπος μήνας για εσάς, έχει κάποιες καλές ενέργειες στην αρχή του μήνα όπου σας βοηθούν για να κρατήσετε την ελπίδα και την πίστη σας, ενώ όμως είναι και ένας μήνας όπου η μετατόπιση του Κρόνου στους Ιχθύες φέρνει μια πτώση και ένα μάζεμα στην αισιοδοξία σας, και μια σοβαρότητα. Ο μήνας στην αρχή ο κυβερνήτης σας ο Δίας κάνει μια σύνοδο με την Αφροδίτη, και αυτό φέρνει θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά μελλοντικά σας σχέδια και εργασία, και σας δίνει το κίνητρο για καινούργια ανοίγματα μέσα όμως από στοχασμό.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο (7/3) φέρνει ολοκληρώσεις σε θέματα όπου αφορούν την εργασία σας, και την διάκριση στο να δείτε αν αυτό όπου κάνετε και το έργο όπου προσφέρεται εκεί έξω είναι αυτό όπου νιώθετε μέσα σας πλήρεις. Είναι η ώρα να κάνετε τους απαραίτητους καθαρισμούς σε ασχολίες και εξωτερικά επιτεύγματα όπου δεν συντονίζονται με τα ψυχικά σας θέλω.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) φέρνει μια έναρξη σε νέα δημιουργήματα όπου σας δίνουν χαρά, ενώ και ο Πλούτωνας όπου λίγο μετά περνάει στον Υδροχόο (23/3) φέρνει το άνοιγμα σε ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης όπου διαμορφώνετε με άλλο τρόπο την καθημερινή σας δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος είναι και αυτός ένας από τους πρωταγωνιστές του μήνα, όπου αλλάζει ζώδιο και περνάει στους Ιχθύες (7/3) και ανοίγει μια νέα εικόνα για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Η μαθητεία σας τώρα περνάει στον χώρο της επικοινωνίας σας, εκεί χρειάζεται να κάνετε διορθώσεις και να φέρεται βελτίωση.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα, συμμετέχει μαζί με την ενέργεια του Κρόνου, δίνοντας τον τόνο να φέρεται κάθαρση και ολοκλήρωση σε έναν τρόπο αντίληψης όπου βασίστηκε σε κλισέ και πρέπει, σε αποφάσεις μέσα από το μυαλό, και να καλλιεργήσετε ένα νέο τρόπο όπου θα ακολουθεί την ροή και την φωνή της ψυχής.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) και μετά ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σας, όπου έχει να κάνει με το πως συμμετέχετε στην ζωή, βάζοντας νέες προτεραιότητες και βάσεις για να στηριχτείτε, παντελώς διαφορετικές από ότι μέχρι τώρα. Οι βάσεις αυτές χρειάζεται να υπολογίζετε τους άλλους ισότιμα, κι όχι να τους βλέπετε αφ’ υψηλού, καθώς ο Πλούτωνας με το νέο του πέρασμα θα σας περάσει καλά ότι κανείς δεν είναι ανώτερος μα ούτε και κατώτερος από τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε για πολλούς λόγους οι πρωταγωνιστές του μήνα, αλλά και γενικότερα θα παίξετε σημαντικό ρόλο στην νέα μορφή της κοινωνίας για την επόμενη 20ετία. Ο πλανήτης σας ο Ουρανός συμμετέχει αρμονικά στην Πανσέληνο όπου ανοίγει τον μήνα στην Παρθένο (7/3), και σας δίνει χέρι βοήθειας για να φέρεται με ομαλό τρόπο τις αλλαγές όπου θέλετε να κάνετε στην ζωή σας.

Φέρνει κάθαρση και τελειώματα σε κίνητρα όπου δεν σας βοηθούν να φέρεται στην ζωή σας την ομορφιά και την βελτίωση, και σας ωθεί στο να δείτε με διάκριση τι σας κρατάει πίσω κι έτσι να απαλλαχτείτε από αυτό. Ο Κρόνος σας βοηθάει από τις 7/3 να βάλετε μια νέα τάξη στην ζωή σας, και νέες βάσεις, και να φέρεται εκεί το σχήμα όπου θέλετε μέσα από κόπο αφοσίωση και συγκέντρωση.

Η Νέα Σελήνη στις 21/3 στον Κριό και μαζί και ο Πλούτωνας όπου περνάει στο δικό σας ζώδιο, φέρνει την ώθηση στο να μεταφέρεται με πιο έντονο τρόπο τις σκέψεις σας, καθώς η παρουσία σας πλέον είναι απαραίτητη και δεν περνάει απαρατήρητη, ενώ έχετε σημαντικό ρόλο για την μετάδοση της αλήθειας, με ειλικρίνεια καθώς ανοίγετε νέους τρόπους στις αντιλήψεις στο κοντινό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν μέχρι τώρα κοιμόσασταν ή δεν βλέπατε καθαρά τι γίνεται, τότε τώρα όπου ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες στο δικό σας ζώδιο, έρχεται για να σας φέρει την ωμή πραγματικότητα και τον ρεαλισμό. Αν όμως ήσαστε από τους Ιχθύες όπου διακρίνουν και την άλλη πλευρά, το αόρατο, τότε έρχεστε να παίξετε τον ρόλο του μέντορα και να βοηθήσετε να δώσετε νέα οράματα στον κόσμο, ελπίδα και πίστη, καθώς η επόμενη 3ετία θα είναι ένα μεγάλο πέρασμα μετάβασης.

Η φαντασία είναι το ισχυρότερο όπλο για εσάς τους Ιχθύες ειδικά, και μπορεί αυτή σε χρόνια κρίσης να φέρει μια νέα μορφή στον κόσμο, να εστιάσει σε νέες εικόνες και να τις υλοποιήσει. Αυτή την υπόσχεση έρχεται να φέρει ο Κρόνος μέσα από το δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (7/3) φέρνει καθαρότητα και διάκριση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, είτε προσωπικές είτε συνεργασίες, και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε με ποιους μπορείτε να συνεχίσετε όπου η σύνδεση γίνεται από την ψυχή, κι όχι από το μυαλό με τα πρέπει του.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό (21/3) ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, με περισσότερο πίστη στον εαυτό σας και δυναμισμό, ενώ το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο (23/3), σας φέρνει πιο κοντά με τις εσωτερικές σας δυνάμεις, και το ταλέντο σας να έρχεστε σε σύνδεση με την αόρατη πλευρά, και σας ωθεί στο να ανοίξετε έναν νέο κύκλο στην ζωή σας, αξιοποιώντας το κρυμμένο σας δυναμικό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!