Εύβοια: Έτοιμος ο πίνακας στο 13ο Δημοτικό που ασυνείδητοι είχαν γεμίσει graffiti

Στο στόχαστρο είχαν βάλει άγνωστοι ασυνείδητοι το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, όπου τις τελευταίες μέρες δέχθηκε βανδαλιστικές επιθέσεις, καταστρέφοντας δημόσια περιουσία.

Οι ασυνείδητοι που γεμίσαν τους τοίχους graffiti δεν δίστασαν να εισχωρήσουν και στην σχολική αίθουσα υπογράφοντας ξανά με το “top dogz” ακόμα και στον πίνακα.

Φυσικά δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μαζί με τη Διεύθυνση, επανάφεραν τον πίνακα στην αρχική του μορφή, ενώ άδραξαν την ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά με ένα μάθημα «Περί Δικαίου & Αγωγής του πολίτη»

Δείτε τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, γνωρίζουμε σε όλους ότι ο πίνακας και η αίθουσα  της Α τάξης του σχολείου έχουν  επανέλθει στην αρχική τους μορφή! 

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων, η Διεύθυνση του σχολείου καθώς και η Α/βάθμία έπραξαν τα απαραίτητα.

Ως Σύλλογος, επίσης, στα πλαίσια των προσπαθειών μας για αντιμετώπιση του εν λόγω προκύψαντος θέματος, λάβαμε, επιπροσθέτως, την δέσμευση του Διευθυντή του σχολείου μας ότι την Δευτέρα, 20.3, θα προχωρήσει σε ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα αυτό καθώς και  για τον τρόπο αντιμετώπισής του από την σχολική κοινότητα.

Ένα μάθημα «Περί Δικαίου & Αγωγής του πολίτη» για τους μαθητές! 

Ακόμα και τα αρνητικά συμβάντα μπορούν να γίνουν θετικά !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!