Εύβοια : Η αλήθεια για το συμβάν με την “έκρηξη” στο γυμνάσιο Ερέτριας την ώρα σχολικής γιορτής για την 25η Μαρτίου -Τι λέει ο σύλλογος Γονέων

Σε εξέλιξη ήταν η εορτή σήμερα το πρωί στο γυμνάσιο Ερέτριας . Η χορωδία των μαθητών τραγουδούσε Διονύση Σαββόπουλο. “Ας κρατήσουν οι χοροί “. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και γιορτινό .Τίποτα δεν προμήνυε την “εκρηκτική” συνέχεια . Αίφνης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος που έμοιαζε με βόμβα που έσκασε . Αμέσως διακόπηκε η παράσταση και εκκενώθηκε η αίθουσα ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Τελικά όπως ανακάλυψε η αστυνομία που εκλήθη στο σημείο και έφτασε άμεσα άγνωστοι πέταξαν ένα δυναμιτάκι κοντά στις τουαλέτες, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποδοκιμάζει την ενέργεια κάποιων ατόμων που πέταξαν βαρελότο από τον αύλειο χώρο του σχολείου στον εσωτερικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα τον φόβο των παριστάμενων γονέων, παιδιών και καθηγητών της σχολικής εκδήλωσης του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για προσαγωγή στο Α.Τ. Ερέτριας 3 ατόμων μέχρι στιγμής για την εκρηκτική φάρσα που σόκαρε και ταλαιπώρησε τους παριστάμενους στην σχολική εορτή.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!