ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Εύβοια: Ποιος ήταν ο δράστης της “έκρηξης” στο γυμνάσιο της Ερέτριας -Ο εισαγγελέας -Οι συλλήψεις

Θέμα πανελληνίως έγινε η είδηση ότι: έκρηξη σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Ερέτριας την ώρα του εορτασμού της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821.

Αμέσως επικράτησε πανικός διότι τέτοιου είδους είδηση ήταν πρωτόγνωρη. Η εορτή διακόπηκε. Ήρθε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Ευτυχώς η “έκρηξη” ήταν απλώς μια θορυβώδη στρακαστρούκα που πέταξε κάποιος στον χώρο της εορτής προκαλώντας φόβο και πανικό για λίγο σε μαθητές καθηγητές και προσκεκλημένους. Ποιος ήταν όμως ο δράστης η οι δράστες της κακόγουστης φάρσας;

Γρήγορα ξετυλίχτηκε ο μίτος της Αριάδνης από την Ελληνική Αστυνομία που ανακάλυψε τον δράστη και τον προσήγαγε στο τμήμα. Δυστυχώς δράστης – σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του Evia on line- είναι ένας μαθητής του γυμνασίου Ερέτριας που θεώρησε ότι θα ήταν μια πολύ ωραία πλάκα στους συμμαθητές του. Όμως η πλάκα κατέληξε στην σύλληψη του και την προσαγωγή στο τμήμα του ιδίου και των γονιών του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου . Η δικογραφία σχηματίστηκε Ο εισαγγελέας όμως άφησε ελεύθερους τους γονείς και τον μαθητή μέχρι την δίκη. Μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι θα το έχει σκυλομετανιώσει που λέει και ο λαός μας., Όσο για τους γονείς ισχύει η ρήση “μεγαλώνουν τα παιδάκια μεγαλώνουν τα φαρμάκια.”

Νωρίτερα με  ανακοίνωση του το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποδοκίμασε  την ενέργεια κάποιων ατόμων που πέταξαν βαρελότο από τον αύλειο χώρο του σχολείου στον εσωτερικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα τον φόβο των παριστάμενων γονέων, παιδιών και καθηγητών της σχολικής εκδήλωσης του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. 
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!