Εύβοια – Υπόθεση Βαλυράκη: Μάρτυρας «κλειδί» καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

Απειλές για τη ζωή του υποστηρίζει ότι δέχεται μάρτυρας – «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη

Το άτομο αυτό, μιλώντας στο Star, πρόσθεσε ότι ανάλογες συμπεριφορές έχουν αντιμετωπίσει και συγγενικά του πρόσωπα.

Τόνισε μάλιστα, ότι δεν είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης, προσθέτοντας ότι οι υπόλοιποι φοβούνται να καταθέσουν.

«Πας να πεις την αλήθεια και σε τρομοκρατούν. Στείλαν πέντε, ο ένας από αυτούς με απείλησε λέγοντας «εάν μας ανακατέψεις και εμάς θα σε λιώσω»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος και υπενθύμισε την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε τον Φεβρουάριο.

- Διαφήμιση -

Ο εν λόγω μάρτυρας επιμένει ότι θα πει όλη την αλήθεια για ό,τι συνέβη τη μοιραία μέρα που ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έπεσε νεκρός από χτυπήματα των δύο ψαράδων, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σημείωσε επίσης, ότι μετά τη σχετική καταγγελία του δεν έχει λάβει ενημέρωση από τις αρχές για την πορεία των ερευνών.

Σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπονται οι δύο ψαράδες
Όπως έχει γίνει γνωστό από τον Ιανουάριο, για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη παραπέμπονται σε δίκη δύο αδέλφια ψαράδες, που φέρονται υπεύθυνοι, για το μυστηριώδη θάνατο του.

Αυτό ορίζει το υπ. αρ. 16/2023 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, το οποίο εκδόθηκε στις 25/1/2023, βάσει του οποίου αποφασίσθηκε η παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, στην Ερέτρια, τις μεσημβρινές ώρες της 24.1.2021.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συνήγοροι της οικογένειας του πρώην Υπουργού, «ο θάνατος του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη δεν οφείλεται σε «ατύχημα», αλλά σε δολοφονία, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση και με άμεσο δόλο, με δράστες-φυσικούς αυτουργούς τους 2 κατηγορούμενους, οι οποίοι έδρασαν από κοινού, σε πλήρη συνεννόηση, ενώ εκ των υστέρων επίσης από κοινού προσπαθούν να αποσείσουν τις ευθύνες τους».

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός είχε ξεκινήσει από την Ερέτρια με το φουσκωτό του προς το Νησί των Ονείρων για ψαροντούφεκο. Από την πρώτη στιγμή μαρτυρίες ανέφεραν ότι υπήρξε διαπληκτισμός του με ψαράδες, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: ieidiseis.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!