Εκλογές 2023: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Β. Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον απόηχο της θύελλας που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για το ΕΣΥ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του, συνοδευόμενος από τον Σίμο Κεδίκογλου και στελέχη του κόμματος, σε μια από τις περιφέρειες-κλειδιά για τη ΝΔ, την Εύβοια.

Θερμά δεκτός έγινε στην Αιδηψό όπου ο ίδιος συνομίλησε με τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Αναφερόμενος ο Πρόεδρος της ΝΔ στην ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας, τόνισε πως “η Βόρεια Εύβοια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πριν από δύο χρόνια, όταν βιώσαμε τις καταστροφικές πυρκαγιές. Τότε είχα αναλάβει μια δέσμευση, ότι θα σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα για να κάνουμε τη Βόρεια Εύβοια καλύτερη από ότι ήταν πριν”

Και συνέχιζε επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής η στήριξη στην περιοχή έχει ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στον δρόμο Χαλκίδας – Ιστιαίας. “Η Βόρεια Εύβοια είναι μια περιοχή με δυναμική, με βιώσιμο τουρισμό, θα πατήσει καλά στα πόδια της και θα γίνει πρωταγωνίστρια. Το κρίσιμο έργο είναι η οδική σύνδεση της Βόρειας Εύβοιας με την υπόλοιπη Εύβοια. Μια δέσμευση την οποία υλοποιούμε”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!