Εύβοια: Επανέρχεται σταδιακά το νερό στον Οξύλιθο – Τοποθετήθηκε η αντλία μεγαλύτερης ισχύος

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της συνοικίας Κουβελάρη να μείνουν χωρίς ρεύμα για 4 ώρες, από τους κεραυνούς που δημιούργησαν πρόβλημα στον μετασχηματιστή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας εντοπίστηκε και πρόβλημα στην υδροδότηση στην κοινότητα Οξύλιθου, πιθανότατα από ηλεκτρολογικό πρόβλημα στην αντλία.

Ήδη συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στο σημείο για αποκατάσταση του προβλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα επαναφέρουν προσωρινά το νερό στην κοινότητα με χειροκίνητη αντλία, έως ότου αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προέδρου της Κοινότητας Κλαίρης Κατσαρή το νερό σταδιακά επανέρχεται στο χωριό, ενώ σήμερα τοποθετείται και η αντλία μεγαλύτερης ισχύος για να καλύψει τις καλοκαιρινές ανάγκες.

Δείτε την ανάρτηση

Πριν λίγο ενημερώθηκα από το Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΚΑ, πως βρέθηκε το ανταλλακτικό που κάηκε από τη χθεσινή ξαφνική μπόρα στο αντλιοστάσιο της Αγίας Τριάδος και θα γίνει τώρα η τοποθέτηση του.
Σήμερα θα τοποθετηθεί όπως με ενημέρωσε και η νέα επιφανειακή αντλία μεγαλύτερης ισχύος για να καλύψει τις καλοκαιρινές ανάγκες.
Λίγο υπομονή .
Σας ευχαριστούμε.
Ήδη το κάτω μέρος του χωριού έχει υδροδοτηθει.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!