Φωτογραφίες ΣΟΚ από το φρικτό τροχαίο στην Εύβοια – Η συγκλονιστική ιστορία της τραυματισμένης κοπέλας

Συγκλονισμένη είναι όλη η Εύβοια από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στο Βέλος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου το βράδυ της Κυριακής 25/6, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου οδηγού Νίκου Καραγιάννη και τον τραυματισμό ακόμα 2 κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε επάνω σε κολώνα της ΔΕΗ την οποία όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ουσιαστικά “αγκάλιασε”

Οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημα, το οποίο και υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε με εξαιρετικά αδύναμο σφυγμό και σοβαρά τραύματα που καθιστούσαν κρίσιμη την πορεία της υγείας του.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα ένας νεαρός και δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 19 ετών οι οποίες τραυματίστηκαν και εκείνες σοβαρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και κατόπιν διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με τη μία εκ των δύο να βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει υποστεί κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις.

Το συγκλονιστικό είναι πως η κοπέλα που συνομιλούσε με τους διασώστες και έδινε όλες τις πληροφορίες μιλώντας αναλυτικά για τα γεγονότα και είχε πλήρη διαύγεια -έτσι τουλάχιστον έδειχνε - σε ελάχιστη ώρα κατέρρευσε και έχασε την επαφή με το περιβάλλον με αποτέλεσμα τώρα δίνει μάχη για την ζωή της. 

Η ίδια, καθώς και η δεύτερη τραυματίας μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την κατάσταση της υγείας της 17χρονης που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άτυχος Νίκος Καραγιάννης καταγόταν από το χωριό Κονίστρες και ήταν φαντάρος, ενώ είχε έρθει αυτές τις μέρες με άδεια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ ο πατέρας του διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στους Ταξιάρχες.

Οι γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ ενώ στο σπίτι συρρέουν από την πρώτη στιγμή συγγενείς και φίλοι της οικογένειας να συμπαρασταθούν για τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Στον απεγκλωβισμό τους από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η Πυροσβεστική και η ομάδα διάσωσης Ευβοίας sar-312, καθώς και η αστυνομία που ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!