ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ- Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online.gr από την:                                               ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ο Ιούλιος ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 23/7, ενώ μετά περνάει στο ζώδιο του Λέοντα.
Το ζώδιο του Καρκίνου είναι το ζώδιο της κοσμικής μητέρας, όπου γεννάει τον κόσμο, δημιουργεί μια νέα μορφή. Αυτός ο Ιούλιος ειδικά είναι ένας μήνας κρίσης, καθώς υπάρχει ένα μαζικό άλμα εξέλιξης. Ατομικά και συλλογικά προχωράμε σε ένα σημείο υψηλότερο συνειδησιακά. Είναι ο μήνας όπου φέρνει τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα όπου αποκτήθηκαν από το παρελθόν, από τις εμπειρίες όπου είχε ο καθένας. Όπου αυτές οι εμπειρίες έγιναν είτε μαθήματα, είτε έφεραν την σοφία για να δούμε πιο ξεκάθαρα και ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Έγιναν τα σημεία καμπής για να διευρύνουμε την αντίληψη μας και να ανοιχτεί η κοσμοθεωρία μας.
Στις αρχές του Ιουλίου στις 3/7 έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στο ζώδιο του μεγάλου μύστη και δασκάλου. Επάνω σε μια κρίσιμη μοίρα παρορμητικών, στην 12η μοίρα Αιγόκερου. Μετά στις 17/7 γίνεται μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στην 25η μοίρα, επίσης μια κρίσιμη μοίρα. Όλα τα σύμβολα λοιπόν μας δείχνουν ότι είμαστε σε ένα μήνα κρίσιμο όπου λαμβάνει μέρος μια σημαντική δημιουργία, ο κόσμος και κάθε άτομο ξεχωριστά κάνει ένα μεγάλο άλμα μπροστά, μέσα από μια κρίση μεταβαίνει σε μια καινούργια μορφή.

Μέσα σε αυτή την καινούργια μορφή, αποκτάει πιο ισχυρή ταυτότητα, παίρνει τον έλεγχο της ζωής στα χέρια του, στηρίζεται στα δικά του πόδια, κυριαρχεί στην ζωή του και στις αποφάσεις του. Αφήνει πίσω το θύμα, όπου υποκύπτει στα θελήματα άλλων, ανώτερων εξουσιών, έρχεται σε σύνδεση με την διαίσθηση του, με την εσωτερική του πυξίδα, αφήνει πίσω τους προγραμματισμούς όπου ελέγχαν για αιώνες το νοητικό του. Ένα μεγάλο μέρος πλήθος, μια μαζική στροφή προς την αυτοδυναμία συμβαίνει, η μεταμόρφωση όλων των τελευταίων ετών όπου τώρα οδηγεί σε ένα σημείο υψηλότερο.

Στο ζώδιο του Καρκίνου όπου είναι γενικότερα το ζώδιο της μητρότητας, εδώ βρίσκουμε την μητέρα όπου φροντίζει να προστατεύσει την οικογένεια της, με στοργή αλλά και να δώσει ασφάλεια. Μπορεί να είναι μια μητέρα όπου φροντίζει το οικείο της περιβάλλον και νοιάζεται, όμως  σε ένα υψηλότερο σημείο είναι η μεγάλη μητέρα όλων, η κοσμική μητέρα, όπου ο ρόλος της είναι να προστατεύσει την κοσμική οικογένεια. Έρχεται μέσα από το έργο της να προστατεύσει, να φέρει ασφάλεια και να νοιαστεί για όλους. Αυτό είναι το ανώτερο σημείο του Καρκίνου.

Ασφάλεια, στοργή, φροντίδα οι ποιότητες είναι αυτά τα στοιχεία όπου χρειάζεται να καλλιεργήσουμε όλοι μας, και να ενθαρρύνουμε να εκδηλωθούν προκειμένου να φροντίσουμε την μεγάλη οικογένεια. Ο Αιγόκερως όπου εδώ γίνεται η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα, και είναι το ζώδιο απέναντι από τον Καρκίνο, ζώδιο συμπληρωματικό, είναι το έργο όπου έχουμε έρθει εδώ να φέρουμε. Η εργασία μας, το καθημερινό μας έργο προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε άλλους;
Είναι ωφέλιμο και βέλτιστο για να καλυτερεύει τις ζωές των άλλων, όχι μόνο του στενού μας οικογενειακού κύκλο, όχι μόνο μιας μικρής ομάδας Ελίτ, αλλά και στο γενικό σύνολο? Είμαστε σε ένα κρίσιμο μήνα και ένα μεγάλο τεράστιο έργο ανοίγει διάπλατα από φέτος, όπου έρχεται να φέρει στον κόσμο μια νέα μορφή πιο ανθρώπινη. Ένα νέο έργο λοιπόν ανοίγει ο κρίσιμος αυτός μήνας, στο ζώδιο της παγκόσμιας μητέρας όπου δημιουργεί την μορφή του κόσμου.

Τονίζει την θέληση στο να κάνουμε το βήμα πιο κοντά στον άνθρωπο και στις ιδιότητες αυτές όπου τον διαχωρίζουν από τα ζωώδη ένστικτα της πρωτόγονης του μορφής. Είναι η στιγμή όπου ένα ηχηρό κάλεσμα αφύπνισης γίνεται να κάνουμε το άλμα μέσα από πράξη, βάζοντας μπροστά την καρδιά κ την θέληση να φροντίσουμε όλους, να περιθάλψουμε, να προχωρήσουμε πιο κοντά στην μορφή που προστατεύει και μάχεται με κάθε τρόπο για να έρθει η ομορφιά, η ειρήνη, η αρμονία και η συνύπαρξη .
Μέσα στον μήνα αυτόν με τις τόσο κρίσιμες ενέργειες και συνειδητοποιήσεις, οι δύο πλανήτες του έρωτα και της αγάπης, κινούνται μέχρι τις 10/7 μαζί στο ζώδιο του Λέοντα, με πάθος για ζωή και για δημιουργία. Από τις 10/7 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει στην Παρθένο, όπου εδώ θα παραμείνει μέχρι τις 26/8, εστιάζοντας την δράση μας στις λεπτομέρειες και στα μικρά πράγματα.

Ενώ η πιο σημαντική ενέργεια για όλο το καλοκαίρι, έρχεται από την Αφροδίτη όπου είναι ο πλανήτης των σχέσεων, των αξιών και των οικονομικών, και μέσα από τον Λέοντα θα γυρίσει ανάδρομη στις 23/7-3/9, για να φέρει εξελίξεις ανατροπές και μια άλλη ρότα στα παραπάνω θέματα. Δένει η ενέργεια της Αφροδίτης και οι συνεχείς εξελίξεις και αλλαγές όπου θα κάνει, με την κρίσιμη μαζική μεταμόρφωση όπου γίνεται, και με τα άλματα όπου απαιτούνται στην δράση όλων.
Καθώς για να υπάρξει άλμα μπροστά και για να κινηθούμε προς την αληθινή μας ταυτότητα, αυτή την πιο ανθρώπινη απλή και φυσική, χρειάζεται να φύγουμε από σχέσεις ελέγχου, φόβου κι εξάρτησης και να κινηθούμε προς την αυτονομία και την ανεξαρτησία μας. Όλα τα ζώδια συμμετέχουν σε αυτές τις αλλαγές. Περισσότερο όμως αλλαγές στις σχέσεις τους, ή σε συνεργασίες, με οικονομικά θα βιώσουν όσοι ανήκουν στα σταθερά ζώδια .

Αναλυτικά η πρόβλεψη του μήνα για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο ξεχωριστά, παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 10/7 ο Άρης ο κυβερνήτης σας θα βρίσκεται στον χώρο όπου εδώ είναι τα ερωτικά, τα παιδιά και το πάθος για χαρά και ζωή, και θα δώσετε εκεί προτεραιότητα και την ενέργεια σας.

Ενώ η Αφροδίτη μέσα στον ίδιο χώρο και στον Λέοντα, γυρίζει ανάδρομη από τις 23/7, φέρνοντας εξελίξεις εδώ και μια άλλη ρότα σε αυτά τα θέματα. Είναι η ώρα για να δείτε πιο εσωτερικά που και πως δίνεται την αγάπη σας, και πως απολαμβάνεται και χαίρεστε την ζωή. Ο Άρης μετά τις 10/7 περνάει μέσα στον χώρο της εργασίας σας και για όλο τον μήνα θα δώσετε προσοχή στο να βάλετε νέες συνήθειες και δράσεις στην καθημερινότητα σας. Ενώ θα είναι ένας μήνας όπου η εργασία, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν.
Η μεγάλη κρίσιμη αλλαγή μορφής δίνεται στον χώρο της καριέρας και της οικογένειας σας. Ώρα να φέρεται ισορροπία εδώ, αλλά και να δείτε αν το έργο σας καλύπτει συναισθηματικά, και αν εργάζεστε για την ασφάλεια του συνόλου.

ΤΑΥΡΟΣ

- Διαφήμιση -

Η κύρια και πιο σημαντική κίνηση του μήνα είναι από τον πλανήτη σας, την Αφροδίτη όπου είναι στον Λέοντα και κινείται μέσα στον χώρο της οικογένειας και σας φέρνει ωραίες στιγμές εκεί με οικείους σας.
Ενώ από τις 23/7 και μετά γυρίζει ανάδρομη και φέρνει τις πιο στενές σας σχέσεις στο μικροσκόπιο, καθώς μια επανεκτίμηση γίνεται στον τρόπο όπου ενώνεστε με άλλους. Εδώ να είστε σε εγρήγορση καθώς πολλές αλλαγές είναι καθοδόν στις σχέσεις σας. Ενώ προσοχή σε έξοδα ρίσκα και βιαστικές αγορές καθώς μετά θα το μετανιώσετε.

Ο Άρης και αυτός βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 10/7 φέρνοντας την δράση και την εστίαση σας στο σπίτι, κάνοντας σας περισσότερο μοναχικούς και να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ή και γιατί όχι με τον εαυτό σας.
Μετά τις 10/7 περνάει στην Παρθένο και σε έναν πιο εξωστρεφή χώρο για εσάς, και μέσα από εκεί δίνεται περισσότερο σημασία στο πως περνάτε τον χρόνο σας, είτε γιατί χρειάζεστε διασκέδαση μετά από ένα διάστημα αποκλεισμού. Είτε γιατί δίνετε έμφαση και σημασία στην εμφάνιση σας, και στην τόνωση της ζωτικότητας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής πλέον κινείται ταχύτατα όλο τον μήνα μέσα στον Καρκίνο, φέρνοντας την σκέψη σας και τις ανησυχίες σας στα οικονομικά, όπου μεταβάλλονται συνεχώς όμως υπάρχουν και σταθερές βάσεις από την άλλη – κυρίως στο πρώτο μέρος του μήνα.
Στις 11/7 περνάει στον Λέοντα και σας κάνει πιο κοινωνικούς, φέρνει πολλές συχνές μετακινήσεις, βόλτες επαφές, αγορές, ενώ γύρω στις 25/7-29/7 συναντάει την Αφροδίτη ανάδρομη, και εκεί λίγο δείτε ή προσέξτε κάποιες συναντήσεις ή γνωριμίες, ή έρωτες από παλιά όπου θα φέρει κοντά σας.

Η Αφροδίτη όλο τον μήνα στον Λέοντα και στον χώρο όπου είναι τα μικρά ταξίδια, οι βόλτες και οι συναντήσεις φέρνει ευχαρίστηση και απόλαυση σε όλα αυτά. Από τις 23/7 ανάδρομη στον ίδιο χώρο, μπορεί να αλλάξει την διάθεση και να φέρει την επιθυμία για να μείνετε λίγο μόνοι σας, ή να συναντήσετε μόνο πρόσωπα του οικείου κοντινού σας χώρου.
Ο Άρης μετά τις 10/7 περνάει στην Παρθένο, στον χώρο της οικίας και οικογένειας, και φέρνει εδώ είτε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι, είτε ανακαινίσεις, μετακομίσεις, ή η δράση σας και ο χρόνος σας δίνεται μέσα στο σπίτι γενικότερα γιατί θα είναι απαραίτητη η παρουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, όπου καλούνται να βγουν μπροστά στο νέο έργο όπου ανοίγει.
Η Πανσέληνος στις 3/7 στον Αιγόκερω φέρνει την προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους, και είναι η ώρα στο να βάλετε όρια σε φόβους, συναισθηματισμούς σας, αλλά και σχέσεις εξάρτησης.
Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 17/7, σας καλεί να βγείτε μπροστά με τόλμη και να εκδηλώσετε τις θετικές σας ποιότητες με θάρρος, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Όλο τον μήνα η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη τονώνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, δίνοντας σας τα όπλα για να δυναμώσετε και να χτίσετε ένα πιο κυρίαρχο εαυτό. Ενώ είναι ένα διάστημα όπου τα έξοδα θα είναι αρκετά, είτε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας ή για να φέρετε περισσότερη ασφάλεια στην ζωή σας.
Μετά τις 11/7 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και σας ωθεί στο να βγείτε έξω, να μετακινηθείτε, να συναντηθείτε με άλλους και να επικοινωνήσετε με φίλους.
Ενώ μετά τις 23/7 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον χώρο των οικονομικών σας, και εδώ φέρνει μια άλλη ρότα σε αυτά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, ενώ μπορεί να λάβετε χρήματα όπου σας χρωστούσαν από παλιά.

ΛΕΩΝ

Όλο το καλοκαίρι είστε οι πρωταγωνιστές, οι προβολείς επάνω σας, οκ όχι ότι δεν σας αρέσει. Αλλά να που έχετε όμως για όλο αυτό το καλοκαίρι τον πλανήτη της ομορφιάς, της γλυκύτητας και της αρμονίας, την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο.
Αυτό σας βοηθάει στο να ανεβάσετε την λάμψη και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και σας ωθεί στο να βελτιώσετε την εμφάνιση σας, να ασχοληθείτε με το σώμα σας ή να γίνετε πιο προσιτοί και αρεστοί σε άλλους.

Η Αφροδίτη και ο Άρης λοιπόν μαζί σας κάνουν ελκυστικούς και σας ομορφαίνουν. Μετά τις 11/7 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και στον χώρο των οικονομικών σας, και εδώ θα φέρει κίνηση σε αυτά, έσοδα μαζί και έξοδα, όπου όμως χρειάζεται να φέρεται σε αυτά ισορροπία.
Η Αφροδίτη στις 23/7 γυρίζει ανάδρομη και φέρνει μια τάση για αναθεώρηση σε κινήσεις ή δράσεις όπου κάνατε τον προηγούμενο διάστημα, μια τάση για χαλάρωση και απομόνωση επίσης, όπως και στροφή στις βασικές ανάγκες σας, έξω από τις υπερβολές.
Θα είναι ένας μήνας με αλλαγές στον χώρο των σχέσεων σας, των προσωπικών ή και των συνεργασιών, με κάποια πρόσωπα μπορεί να απομακρυνθείτε, ενώ κάποια νέα θα σας πλησιάσουν, προσοχή όμως σε ξαφνικούς ενθουσιασμούς, καθώς το πιο πιθανόν είναι να είναι σύντομοι και γρήγοροι .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας κινείται γρήγορα πλέον, και φέρνει την επιθυμία να έρθετε σε επικοινωνία και επαφή με φίλους και με πρόσωπα όπου έχετε κοινές ιδέες και οράματα .
Μετά τις 11/7 περνάει από τον Καρκίνο στο ζώδιο του Λέοντα, σε ένα χώρο όπου εδώ είναι η επαφή με τον ψυχικό σας εαυτό και φέρνει μια τάση για περίσκεψη, ενώ λαμβάνετε μηνύματα από μακριά.
Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη είναι καιρό μαζί μέσα στον ίδιο χώρο, και αυτό έχει φέρει την επιθυμία για απομόνωση εδώ και καιρό, και απόλαυση του χρόνου με τον εαυτό σας, καθώς σπέρνεται σπόρους για νέες δράσεις και ένα νέο ρυθμό ζωής. Λαμβάνετε ένα είδος αυτοθεραπείας όπου το χρειάζεστε.

Μετά τις 11/7 ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας, και ανεβάζει την ενέργεια και την ζωτικότητα, ενώ σας ωθεί στο να φέρεται καινούργιες δράσεις.
Η Αφροδίτη παρόλα αυτά θα εξακολουθεί να είναι για πολύ καιρό μέσα στον χώρο της ηρεμίας και της ψυχικής επαφής, καθώς εδώ θα γυρίσει και ανάδρομη, άρα θα φέρει την διάθεση για ξεκούραση χαλάρωση και απόλαυση της ηρεμίας.
Γενικότερα ένας μήνας όπου περισσότερο θα προτιμήσετε τον χρόνο με τον εαυτό σας, καθώς όπως όλοι αυτό το καλοκαίρι, έτσι κ εσείς καλείστε να βρείτε νέες ισορροπίες, ανάμεσα στον εξωτερικό κόσμο και υπηρεσία, και στον εσωτερικό κόσμο οικογένεια εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Ο πλανήτης σας η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με Άρη στον Λέοντα εδώ και καιρό, και οι δύο μαζί μέσα στον χώρο των φίλων και της κοινωνικής δράσης, και φέρνει ευχαρίστηση εύνοια στήριξη και απολαύσεις στις ενώσεις με φίλους ομοϊδεάτες σας.
Ενώ με τον Άρη εκεί μέχρι τις 11/7 κινείστε με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για τους στόχους και τις επιθυμίες σας.
Μετά τις 11/7 ο Άρης περνάει στην Παρθένο σε έναν χώρο όπου εδώ είναι η ησυχία και η θεραπεία και σας οδηγεί σε ένα μάζεμα της ενέργειας σας, όπου καλείστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας .

Η Αφροδίτη από τις 23/7 γυρίζει ανάδρομη μέσα στον χώρο των φίλων και των επιθυμιών, και φέρνει μια άλλη ρότα σε αυτές, όπως και κάποιες παλιές φιλίες μπορεί να έρθουν από το παρελθόν ή γενικότερα γνωριμίες. Ενώ φέρνει και επανεκτίμηση σε στόχους και επιθυμίες σας.
Η κρίσιμη Πανσέληνος στις 3/7 στον Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη στις 17/7, σας καλεί να αφήσετε πίσω συμπεριφορές παθητικές ή εξάρτησης, και να βγάλετε προς τους άλλους μια πιο αυτόνομη και αποφασιστική ταυτότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης μέχρι τις 10/7 κινείται μέσα στον χώρο της δημόσιας εικόνας και προβολής, και η δράση σας δίνεται εδώ σε ότι αφορά την φήμη και την καριέρα σας.
Ενώ μετά τις 11/7 περνάει στην Παρθένο μέσα στον χώρο των φίλων και των ομάδων, και η κοινωνική σας δράση συνεχίζει, μαζί με βοήθεια και στήριξη άλλων για τις επιθυμίες σας.

Η Αφροδίτη κι αυτή στον Λέοντα μέσα στον χώρο της καριέρας σας, σας δίνει δύναμη γοητεία και μαγνητισμό, κι έτσι η παρουσία σας όλο αυτό το διάστημα είναι θετική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Ενώ μετά τις 23/7 όπου γυρίζει ανάδρομη θέλει προσοχή, καθώς οι σχέσεις μπορεί να αλλάξουν, κι έτσι η θετική εικόνα όπου είχατε να αλλάξει. Είναι το κατάλληλο όμως διάστημα για να κάνετε διακοπές και να αποσυρθείτε για λίγο από την εργασία σας.
Οι μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη στις 17/7 είναι κρίσιμες και σημαντικές για εσάς, καθώς ο Πλούτωνας ο κυβερνήτης συμμετέχει σ’ ένα σημαντικό συνδυασμό, όπου οδηγεί σε σημαντικές πληροφορίες και συνειδητοποιήσεις όπου πριν αγνοούσατε, μεταμορφώνοντας την αντίληψη σας για τον περίγυρο ή για την εικόνα ή οπτική όπου είχατε για κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας ο κυβερνήτης σας συνεχίζει το ταξίδι του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, και φέρνει αέρα ελευθερίας στην καθημερινότητα σας και ένα πιο ευχάριστο κλίμα εκεί.
Άρης και Αφροδίτη μαζί στον Λέοντα από τον Ιούνιο, φέρνουν ευκολία και άνοιγμα στα ταξίδια, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά την γνώση και την μάθηση, γενικότερα για την εκπαίδευση και την νοητική σας εξέλιξη.

Μέχρι τις 11/7 κάνετε προετοιμασίες ή σχέδια για ότι θέλετε να φέρετε σε αποτέλεσμα και θα βάλετε σε πράξη ειδικότερα μετά τις 11/7, όπου ο Άρης θα περάσει στον επαγγελματικό σας χώρο.
Από τις 11/7 με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο στον χώρο της καριέρας σας, φέρνει ευθύνες πολλές δράση και ενέργεια στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου κυριαρχείτε, αλλά χρειάζεται να προσέξετε και τις έριδες ή τους ανταγωνισμούς.
Η Αφροδίτη από τις 23/7 γυρίζει ανάδρομη στον Λέοντα, και αλλάζει την ρότα σε κάποια σχέδια σας, ή όνειρα όπου είχατε, ενώ να είστε έτοιμη και για κάποιες αναβολές ή ακυρώσεις σε ταξίδια σας αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 3/7 στο δικό σας ζώδιο και εδώ καλείστε να φέρετε νέες ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις.
Κλείνει ένα κεφάλαιο όπου σας οδηγεί στο να εκτιμήσετε και να αναγνωρίσετε αν το έργο όπου κάνετε και προσφέρετε μέσα από την εικόνα σας και την καριέρα σας, ωφελείτε και άλλους ή ωφελείστε μόνο εσείς.

Ενώ καλείστε να αφήσετε πίσω μια ταυτότητα σκληρή αγκυλωμένη σε παλιά πιστεύω και προγραμματισμούς, και να βγάλετε προς τα έξω ένα πιο ζεστό και προστατευτικό εαυτό. Ειδάλλως θα δείτε να προχωράτε προς τα πίσω βουλιάζοντας.
Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 17/7 σας καλεί να δείτε και να επανεκτιμήσετε πιο ορθά και ρεαλιστικά τις επαφές σας, και να έρθετε σε ένωση μέσα από καθαρά κίνητρα κι όχι ωφελιμιστικά.
Άρης κι Αφροδίτη από τον Ιούνιο είναι μέσα στον χώρο όπου αφορά σκοπούς, εσωτερικά κίνητρα και οικονομικά, φέρνοντας εδώ κρίσεις αλλά και αποδυνάμωση, καθώς είστε σε μια περίοδο όπου γίνονται εσωτερικές ζυμώσεις .
Μετά τις 11/7 ο Άρης περνάει σε έναν πιο εξωστρεφή χώρο, και η ενέργεια σας αλλάζει και ανεβαίνει, γίνεστε πιο εξωστρεφής. Ενώ η Αφροδίτη μετά τις 23/7 γυρίζει ανάδρομη και φέρνει χρέη και οφειλές από παλιά, όπου ήταν θαμμένα για να τακτοποιήσετε με ομαλό και εύκολο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός ο κυβερνήτης σας βρίσκεται εδώ και χρόνια μέσα στον χώρο της οικογένειας και των στενών σας σχέσεων, φέρνοντας εκεί ανακατατάξεις και αλλαγές στο σπίτι σας.
Οι σχέσεις με τους πιο στενούς σας ανθρώπους είναι και αυτές στο προσκήνιο, καθώς οι δύο πλανήτες της δράσης Άρης και της ένωσης Αφροδίτη, βρίσκονται από τον Ιούνιο στον χώρο των σχέσεων σας. Φέρνοντας εκεί εξελίξεις, αλλαγές, νέες σχέσεις, ενάρξεις, ενθουσιασμούς, αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς ή και αποστάσεις σε αυτές.

Σε αυτό το κλίμα θα κινηθεί και ο Ιούλιος, ενώ να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση για αναστατώσεις, απρόοπτα είτε στον χώρο των σχέσεων ή σε αυτό των συνεργασιών. Νέα πρόσωπα επίσης θα έρθουν, ενώ παλιά θα απομακρυνθούν και γενικότερα ένα κλίμα αστάθειας.
Η Αφροδίτη γυρίζει από τις 23/7 ανάδρομη και φέρνει παλιές γνωριμίες πίσω, όπως και αναθεώρηση και επανεκτίμηση στις σχέσεις σας. Ο Άρης μετά τις 11/7 περνάει στην Παρθένο, μέσα στον χώρο των κοινών οικονομικών, και φέρνει κρίσεις αλλά και τον χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά, ή με παλιές οφειλές σας και την τακτοποίηση σε εκκρεμότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, και συνεχίζει να διαλύει όποιες ψευδαισθήσεις είχατε για εσάς ή και για τους άλλους, ή γενικότερα για το κοντινό σας περιβάλλον ή και κόσμο, φέρνοντας σας από την άγνοια στην γνώση.
Άρης και Αφροδίτη από τον Ιούνιο βρίσκονται μέσα στον χώρο της εργασίας και καθημερινού προγράμματος, φέρνοντας εκεί δράση, έργο υπηρεσία, αλλά και μέσα από ένα θετικό κλίμα μέσα στον χώρο της εργασίας και με τους συναδέλφους σας να είναι θετικοί ως προς τα εσάς.

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο από τις 11/7 και περνάει στην Παρθένο, ενεργοποιώντας τον χώρο των σχέσεων σας φέρνοντας εκεί εξελίξεις, όπως και τάση για αντιπαραθέσεις μάχες και διεκδικήσεις σε αυτές. Ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον Λέοντα, και στις 23/7 γυρίζει ανάδρομη σε αυτό τον χώρο, φέρνοντας σας αναθεώρηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα κ συνήθειες. Προσοχή όλο τον μήνα γενικότερα, αλλά και ειδικά μετά τις 23/7 στο κλίμα όπου μπορεί να αλλάξει εκεί, και με τις σχέσεις με συναδέλφους ή όποια άτομα σχετίζεστε καθημερινά, καθώς η αρμονία κάπως υποχωρεί και θα επικρατεί η τάση για επανάσταση και αντιδραστικότητα σε αυτές.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!