Εύβοια: Η συνάντηση Κορυφής-Οι εκλογές -Η φωτογραφία και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ

Αν έβλεπε κάποιος την φωτογραφία αυτή τι θα σκεφτόταν; Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, η περιφερειακή σύμβουλος Άννα Καρύκα και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΝΕ Βαγγέλης Σπύρου μαζί.

Το μυαλό του και είναι λογικό, θα πήγαινε ότι κάτι “ψήνεται” εν όψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ότι δεν ήταν τυχαία η συνάντηση. Όμως στην Ελλάδα όπου όπως έχει πει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ “είναι μία από τις δύο χώρες όπου δεν μπορείς να κάνεις κατασκοπία αφού όλοι μιλάνε” (η άλλη είναι η Ιαπωνία όπου δεν μιλάει κανείς), δεν θα πήγαιναν όλοι μαζί να φωτογραφηθούν και σε χώρο με τόσο κόσμο αν ήθελαν κάτι εκλογικό να …”ψήσουν”.

Η αλήθεια έχει να κάνει με ένα γάμο, ή μάλλον με δύο γάμους. Έναν που έγινε τώρα και ήταν προσκεκλημένος ο Φάνης Σπανός και έναν που είχε γίνει πριν χρόνια όπου η νύφη ήταν από την Κάρυστο. Ο γαμπρός που την ζήτησε, ήταν ο μελλοντικός και νυν δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, που κατέβηκε από τον Βορρά στο Νότο της Αρχόντισσας της Στερεάς Ελλάδας,-της πανέμορφης Εύβοιας μας -επισκεπτόμενος την γυναικεία ρίζα της συζύγου.

Συμφώνησαν λοιπόν και έδωσαν τηλεφωνικό ραντεβού, μαζί με τον άριστο πάντα οικοδεσπότη δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει όμως το evia online, κουβέντα εν όψει εκλογών όπως ήταν φυσικό έγινε. Όπως και για τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα. Τώρα αν υπάρξει “ψητό” ως απόφαση θα φανεί. Άλλωστε …εκλογική Κυριακή, κοντή γιορτή….

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!