Κατερίνα Καζάνη: “Θα σταθούμε στο πλευρό αυτών των 30 οικογενειών”

Παρέμβαση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδος για την ανάθεση της καθαριότητας σε εργολαβική εταιρία έκανε η βουλευτής Κατερίνα Καζάνη : Μετά τους εργαζόμενους στη φύλαξη, ήρθε η σειρά των εργαζομένων στην καθαριότητα να έρθουν αντιμέτωποι με την λαίλαπα της ιδιωτικοποίησης του Ε.Σ.Υ.
Είναι πολιτικά «απαράδεκτο» και ηθικά «απάνθρωπο» να λαμβάνονται έτσι αποφάσεις σε μία νύχτα χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας χωρίς να έχουν διασφαλιστεί οι συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων.
Είμαστε σήμερα εδώ για να σταθούμε στο πλευρό αυτών των 30 οικογενειών. Γνωρίζουμε αυτό τι σημαίνει για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, καθώς έχουν βιώσει ξανά στο παρελθόν δυσμενείς συνθήκες εργασίας στα πλαίσια εργολαβίας.
Ως εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ανεκτίμητη συνεισφορά των συναδέλφων αυτών στην λειτουργία του Νοσοκομείου, είναι για μένα υποχρέωση, όχι απλά καθήκον, να δηλώσω ότι στέκομαι δίπλα τους στον αγώνα αυτό και θα στηρίζω τα δίκαια αιτήματα τους από κάθε θέση που υπηρετώ, είτε ως γιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδος, είτε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!