ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ! 1.670.723 φορές επέλεξαν το evia online οι πολίτες σε Εύβοια -Σκύρο για να ενημερωθούν τον Ιούλιο -Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΝΟΔΙΚΑ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

Της Μαρίας Καράπα

3/12/2022. Ένα νέο σκαρί- Το evia on line -ρίχνεται στη “θάλασσα” της ενημέρωσης και των θεμάτων που αφορούν την Εύβοια και την Σκύρο. Φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αγάπη για την αληθινή ποιοτική δημοσιογραφία αλλά πρωτίστως, αγάπη -“για την αρχόντισσα της Στερεάς Ελλάδος- την Εύβοιά μας , και την Σκύρο μας που αποτελούν ονειρεμένους τόπους ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ για να ΖΕΙΣ .

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ- Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ- Η ΤΟΛΜΗ 

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ Site ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην αποκαλούμενη “θάλασσα” των ΜΜΕ επικρατούσε χρόνια ..μπουνάτσα αφού ήταν έτσι οριοθετημένη και σχεδόν όλοι ήταν μακάριοι και ευτυχισμένοι. 

Επειδή μέρος της δημοσιογραφικής φιλοσοφίας μας αποτελεί και η ρήση Verba volant (τα λόγια πετούν) scripta manent ( τα γραπτά μένουν) σε περίπτωση που ο οιοσδήποτε καλοπροαίρετος η οιαδήποτε καλοπροαίρετη θα θέλουν να εντρυφήσουν και αριθμητικώς στην συνεχώς ανοδική δυναμική μας εδώ είμαστε να αντιπαραθέσουμε τα στοιχεία. Είπαμε όλα στο ΦΩΣ !

Και επειδή το γάντι της πρόκλησης το σήκωσε (η διαφήμιση είναι δωρεάν) το eviathema ο γνωστός δηλαδή και μη εξαιρετέος Σωτήρης Μπαρσάκης που ανέβασε την είδηση ότι είναι το πρώτο site στην Εύβοια με 3.208.182 views θα απαντήσουμε με νούμερα, στο νούμερο, που παρουσίασε . Το κοιτάω, το ξανακοιτάω και μπαίνουμε με τους συνεργάτες μου μέσα δωρίζοντας, μερικά ακόμα views και τι ανακαλύπτουμε; Ότι ο τίτλος είναι διφορούμενος αλλά και παραπλανητικός .Αφού μόλις μπεις μέσα στο κείμενο διαπιστώνεις ότι αναφέρεται σε εφτάμηνο ! και όχι μήνα !

Μάλιστα αν κάνεις μια απλή διαίρεση διαπιστώνεις ότι το site έχει μέσο όρο το μήνα 458.311 views. Αν εννοεί εξάμηνο το νούμερο ανεβαίνει στα 534.697 Μάλιστα ! Θα ήταν ενδιαφέρον όμως να μας παρέθετε ο Σωτήρης Μπαρσάκης -που δεν είναι bloger ενώ άλλοι είναι κατά τα λεγόμενά του- και ανά μήνα τα στοιχεία ώστε να δούμε αν έχει κατακρημνιστεί προοδευτικά από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο. Διότι το evia online μετρά μόλις 8 μήνες παρουσίας και έχει ανοδικά ποσοστά στην αποδοχή των πολιτών τους οποίους Ευχαριστούμε. Μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι πολίτες επέλεξαν να ενημερωθούν απο το evia online 3.698.874 φορές. Αυτά για την ιστορία και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

3/8/2023. 9 μήνες μετά το γερό σκαρί του evia online έφερε “φουρτούνες” που ήταν όμως αναγκαίες για το καλό των κατοίκων και της ενημέρωσης, αφού τα λιμνάζοντα ύδατα επιτέλους αναταράχθηκαν .

Όλα στο φως και στην ενημέρωση αλλά και στα έσοδα. Ενημερωτικά σας ανακοινώνω -και είμαι σίγουρη ότι δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στην Αρχόντισσα της Στερεάς Ελλάδος στην αγαπημένη μας Εύβοια – ότι δεν υπάρχει ούτε μια διαφήμιση στο Evia online αλλά και στο εξίσου επιτυχημένο εξιδεικευμένο και μοναδικό στην Στερεά Ελλάδα site evia woman.gr -με 1750 ημερησίως επισκέπτες κατά μέσο όρο- χωρίς τιμολόγιο. 

Θα σκεφτεί κάποιος δικαίως . Μα αυτό είναι το σωστό και το αυτονόητο. Δυστυχώς στην σημερινή εποχή πολλά αυτονόητα χρειάζεται να τα τονίζεις…

Είπαμε με την ΟΜΑΔΑ μας , ότι θα ΦΕΡΟΥΜΕ την ΑΛΛΑΓΗ . Το ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ με ΠΟΙΟΤΙΚΗ, ΈΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ το ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ. Με σωρεία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ θεμάτων σε όλους τους τομείς με ΚΥΡΙΑΡΧΑ τα τοπικά θέματα (σε ποσοστό 85%) από την Εύβοια μας και την Σκύρο μας.

Πως πέρασε ο καιρός; Πότε φτάσαμε να μας ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ για την ενημέρωσή τους 69.909 φορές, οι ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημέρα; (21/7/2023)

Όλα αυτά τα ερωτήματα στο μυαλό μου με εναλλάσσονται με απίστευτη ταχύτητα. Προσπαθώ  να δω μαζί με όλη την ομάδα μας που μπορούμε να βελτιωθούμε . Το ίδιο πράττουμε και στο Evia Woman . Τα σωστά τα ξέρουμε. Τις αδυναμίες μας πρέπει να διορθώνουμε  όπως συμβαίνει και στην ζωή .

Συνήθως σε νέα μετουσιώνονται, δυστυχώς κυρίαρχα “κακές” ειδήσεις. Εμείς έχουμε ΕΠΙΛΕΞΕΙ να τις διανθίζουμε και με καλές. Με παραδείγματα που προάγουν τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ , τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας.

Ταυτόχρονα είμαστε ο πομπός αλλά και ο δέκτης της Ευβοιώτικης και της Σκυριανής κοινωνίας. Τα καταφέραμε εκ του αποτελέσματος . Δεν εφησυχάζουμε όμως. Τουναντίον αποτελεί μεγάλη η ΕΥΘΥΝΗ για την ομάδα μας η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !

Δεχθήκαμε και επιθέσεις που έπεσαν σε τοίχο ! Ευτυχώς γιατί θα σήμαινε ότι είμαστε ίδιοι. Ενοχλήσαμε κατεστημένα. Θα συνεχίσουμε !

Ταράξαμε τα λιμνάζοντα ύδατα. Το είχαμε υποσχεθεί ! Εμείς πιστεύουμε στον υγιή ανταγωνισμό, που μόνο θετικά προσφέρει και στα ΜΜΕ και κυρίως στον τόπο μας .

Εκπτώσεις ΔΕΝ θα κάνουμε ούτε σε ΑΞΙΕΣ, ούτε σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ούτε σε ΟΥΣΙΑ ενημερωτικής προσέγγισης . Παρουσιάσαμε πλειάδα αποκλειστικών θεμάτων, κοινωνικών, αστυνομικών , πολιτικών κα. Είχαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ συνεντεύξεις με ΠΡΟΣΩΠΑ που επηρεάζουν την ζωή μας με τις αποφάσεις τους ακόμα και στο κέντρο λήψεων στην Αθήνα.

- Διαφήμιση -

Το Evia online είναι πιά ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ των πολιτών της ΕΥΒΟΙΑΣ και της ΣΚΥΡΟΥ . Δεν μας αρέσει η λέξη συνήθεια . Γιατί η συνήθεια είναι καλή στην αρχή μετά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε βαρετή . Εμάς δεν μας αρέσουν τα βαρετά και τα συνηθισμένα. Αντιθέτως μας έλκει η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ είναι καθημερινή ! ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ! ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΝΟΔΙΚΑ !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Οn line με τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Εvia Οnline !

ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!