Β. Εύβοια: Υπερθέαμα η Ναυτική Βραδιά στη Λίμνη – “Φωτίστηκε” ο ουρανός από τα βεγγαλικά (βίντεο – φωτό)

Εντυπωσίασε για ακόμα μια χρονιά η φαντασμαγορική Ναυτική Βραδιά στη Λίμνη το βράδυ της Τρίτης 15/8. Οι πάρα πολλοί επισκέπτες και κάτοικοι απόλαυσαν το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, με τη συμμετοχή σκαφών, όπου παρουσιάζεται η ιστορία της πόλης, αλλά και οι αγώνες της ναυτοσύνης. Ήταν μια εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όσων τυχερών την παρακολούθησαν. Ένα μεγάλο μπράβο ,για την άψογη διοργάνωση και εφέτος, στο Ναυτικό Όμιλο Λίμνης, που γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ήταν μια καθόλα εντυπωσιακή γιορτή με πολλά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ πλούσιο ήταν και το μουσικό θέαμα που κατέπληξε τους θεατές.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της βραδιάς, όπου κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας.

Η εικόνα με τα σκάφη να αρμενίζουν στην θάλασσα τη νύχτα, υπό τους ήχους της μουσικής και του εντυπωσιακού θεάματος μαγεύει και σε ταξιδεύει…

Δείτε τα βίντεο

Γιώργος Τσαπουρνιώτης – Δήμαρχος
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!