Εύβοια-Κακοκαιρία Daniel: Καταστράφηκαν επιχειρήσεις στον Αλμυροπόταμο-Λ. Ραβιόλος στο eviaonline “Να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

Σχεδόν βιβλική είναι η καταστροφή που άφησε στο πέρασμα της στον Αλμυροπόταμο η κακοκαιρία Daniel που πλήττει το νησί από το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9. Αυτοκίνητα “πνίγηκαν” στη λάσπη, επιχειρήσεις πλημμύρισαν και γνωστή ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή “μετρούν τις πληγές τους”.

Στην παραλία του Αλμυροπόταμου οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές, καθώς όλα τα παραθαλάσσια καταστήματα εστίασης που λειτουργούσαν κανονικά λόγω της τουριστικής περιόδου, υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στον εξοπλισμό τους.

Τουρίστες που βρίσκονταν στα ξενοδοχεία πανικοβλήθηκαν με την κατάσταση που επικρατούσε όλο το βράδυ στην περιοχή, καθώς το ποτάμι φούσκωσε παρασύροντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς στο πέρασμά του.

Από το βουνό κατέβαιναν φερτά υλικά με μεγάλη δύναμη και μαζί τους λάσπη, ξύλα, και κλαδιά με αποτέλεσμα να βρεθούν στην παραλία και στα καταστήματα.

Ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος δήλωσε αποκλειστικά στο eviaonline: “Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Αλμυροπόταμο. Θα ζητήσω να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!