Χαλκίδα: «1923-2023 Εκατό Χρόνια Μαζί» – Οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων

Με αφορμή την επέτειο εορτασμού της Άλωσης της Τριπολιτσας και των εκατό χρόνων του Συνδέσμου Πελοποννησίων Ευβοίας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Χαλκίδας κκ Χρυσοστόμου τα εγκαίνια της έκθεσης του Συνδέσμου με τίτλο «1923-2023 Εκατό Χρόνια Μαζί» στην αίθουσα Αριστοτέλης του Δημαρχείου Χαλκίδας.


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η βουλευτής κ. Αικατερίνη Καζάνη, η Δήμαρχος, ο πρώην υπουργός κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, αντιπροσωπεία της Σχολής Πεζικού, o κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλκιδέων κ. Γιάννης Νέζης, Νικός Παπαγεωργόπουλος και
Γιάννης Μπάκας ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, η Διοικητής του Νοσκοκομείου Κύμης κ. Ιωάννα Δαριβέρη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Ιωάννης Γεροντίτης, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Κατσίκας Δημήτρης. Επίσης
παρευρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Διονύσιος Θεοχάρης, η κ. Αναστασία Σταματέα καθώς και πλήθος κόσμου.


Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους μίλησε για τη σύνδεση Ευβοίας και Πελοποννήσου.

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου που προσέφεραν εκθέματα και συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης: Άννα Παλαιοβρυσιωτη. Αλέκα Σίδερη, Χαρίκλεια Σανδραβέλη, Ρία Διονυσίου, Μιχάλη Σιατερλή, Διονύση Θεοχάρη, Τάκη Πολαλη, Ανδρέα Κανελλόπουλο, Οικογένεια Παπαγεωργόπουλου, Οικογένεια Παπαθεοδώρου.

- Διαφήμιση -


Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Σάββατο 5-8 Κυριακή 10-1 και 5-9 και από Δευτέρα έως Παρασκευή 10-1
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες τον κ. Κουτσαύτη Χρήστο.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με αφορμή την άλωση της Τριπολιτσάς στις 23 Σεπτεμβρίου και με τον εορτασμό των 100 χρόνων του, διοργάνωσε εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 23/9, στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας με θέμα: “Η άλωση της Τριπολιτσάς και ο αντίκτυπός της στο τότε και το σήμερα. Η διασπορά των Πελοποννησίων 200 χρόνια μετά ” Ομιλητές: Χρήστου Θανάσης: Καθηγητής νεότερης και σύγχρονης ιστορίας του πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μανιάτης Χαράλαμπος: Διευθύνων σύμβουλος ΟΛΝΕ.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!