Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΜΗΝΑΣ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ-  ΚΑΤΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Οκτώβριος είναι ένας δυνατός μήνας ενεργειακά, καθώς είναι ο μήνας των εκλείψεων και μπαίνει με έντονη δυναμική καθώς δύο μέρες πριν στις 29 Σεπτεμβρίου έγινε μία πανσέληνος στον Κριό όπου άνοιξε την πόρτα σε μια νέα ενέργεια. Κριός η ενέργεια της έναρξης σε μια νέα δυναμική που μπαίνει με ταχύτητα να φέρει γεγονότα, που αλλάζουν την σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους. Η πρώτη έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού αφορά το κομμάτι των σχέσεων μας, κάθε είδους σύνδεσης στο γάμο, σε συνεργασίες, αλλά και το καθρέφτισμα που κάνουμε μέσα από εμάς κ τις ποιότητες που καθρεφτίζουμε και άρα ελκύουμε στους άλλους.

Η παλιά ενέργεια της επιφάνειας και της εικόνας που ώθησε σε συνδέσεις συμφέροντος και ιδιοτέλειας βυθίζεται, και έρχεται να αλλάξει εκεί τα δεδομένα φέρνοντας αποκαλύψεις και τελειώματα σε σχέσεις και ενώσεις  οι οποίες δεν έχουν κοινή ουσία, ή ψυχική σύνδεση. Η επιρροή του Πλούτωνα -ο μεγάλος καταλύτης και μεταμορφωτής-ο οποίος διανύει τις τελευταίες μοίρες στον Αιγόκερω και κάνει ένα τετράγωνο με τους δεσμούς στον άξονα Κριού Ζυγού, τους άξονες της ανθρωπότητας, φέρνει αλλαγή στο νοητικό μας.

Αλλάζει τον τρόπο που εκφραζόμαστε, τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και γενικότερα την κατεύθυνση μας ατομικά ή συλλογικά. Η δεύτερη έκλειψη που γίνεται στις 28 Οκτωβρίου στον Ταύρο, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων που άνοιξε τον Ιανουάριο 2022 στον άξονα Ταύρου Σκορπιού, καθώς είναι η τελευταία.

Είναι ο άξονας των αξιών και οικονομικών, και έφερε αλλαγές εξωτερικά στο κομμάτι το οικονομικό, αλλά εσωτερικά στον τρόπο που εκτιμάμε και αξιολογούμε τη ζωή, τι είναι τελικά το πιο σημαντικό να έχουμε και μας ώθησε στο να ανακαλύψουμε τις ψυχικές μας δυνάμεις και ιδιότητες, για να μπορέσουμε να βρούμε την δύναμη να αντέξουμε στις μεγάλες κρίσεις και αλλαγές όπου συμβαίνουν.

Κρίσεις κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλειά μας, οικονομική και συναισθηματική. Μας οδηγεί στο να επανεκτιμήσουμε τον εαυτό μας, τι αξίζει στη ζωή και γενικώς να αξιολογήσουμε διαφορετικά τα πράγματα. Αυτός ο μεταβατικός μήνας μας οδηγεί στο να δούμε την αξία των άλλων, κ μέσα από την αναθεώρηση μας στο να δούμε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά.

Καταρρεύσεις χωρισμοί σε σχέσεις όπου η ένωση ήταν ασυνείδητα με ιδιοτέλεια κ με επιπόλαιο τρόπο, καθώς το κοσμικό στη μεταμόρφωση που γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι για να μας ωθήσει περισσότερο στην αλήθεια στον πυρήνα της, σε βαθιές σχέσεις αληθινές που να είναι μέσα από την ψυχή και μέσα από την καρδιά.

Ό,τι δεν είναι στην αλήθεια και ότι δεν είναι στην αγάπη, τις αληθινές αξίες, στον άνθρωπο και την αρετή της ελευθερία της – καθώς η αγάπη για την ελευθερία  είναι η ανώτερη αρετή των πάντων- καταρρέει. Καταρρέει ο υλιστικός τρόπος, το να αξίζει ο άλλος μέσα από αυτά που έχει, το να είναι πρώτος μέσα από την εικόνα χωρίς όμως αυτή να είναι αληθινή στον πυρήνα της. Ένα τεράστιο έργο που ανεβάζει ταχύτητες όλο τον μήνα Οκτώβριο, κι έχει ξεκινήσει το 2020 και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας .

Ο Πλούτωνας μέσα από τα καρμικά γεγονότα, και με τον καταλυτικό του τρόπο μέσα σε αυτό τον μήνα, φέρνει γεγονότα που αποκαλύπτουν τον ρόλο και την αληθινή ταυτότητα των άλλων στο φως. Ενώ φέρνει επάνω και σκάνδαλα είτε ερωτικά, είτε οικονομικά που ξεθάβονται για σημαντικά πρόσωπα που είχαν καίριες θέσεις.

Καθαρίζει σχέσεις εξάρτησης που έχουν φορτικό ρόλο, συμπεριφορές αυταρχικές δεσποτικές και θέλουν να επεμβαίνουν με κάθε τρόπο στη ζωή του άλλου, χωρίς να  αφήνουν ελευθερία έκφρασης και χωρίς να εκτιμάνε την αληθινή του αξία. Ο Άρης ο πλανήτης της μάχης και του έρωτα, από τις 12 Οκτωβρίου φεύγει από τον Ζυγό και περνάει στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που εδώ έχει δυνατή θέληση και έρχεται να μεταμορφώσει με ταχύτητα μέσα από τα γεγονότα και τις καταστάσεις . Είναι ο έρωτας και το πάθος για την έρευνα, για το κρυμμένο και για την αλήθεια, που σκάβει και ξεθάβει θησαυρούς και με πείσμα ό,τι κρυμμένο.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των αξιών, κυβερνήτης και των δύο εκλείψεων, Ζυγού και Ταύρου αλλάζει ζώδιο μετά από την πολύμηνη της παραμονή στον Λέοντα όπου έφερε μεταμόρφωση στις ταυτότητες και στις ζωές μας μέσα στο θέρος και στην υψηλή θερμοκρασία των εξωτερικών γεγονότων. Περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και εκεί γειώνει τις νέες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις που έχουν πάρει αξία ανοδική στις νέες ενέργειες που έχουν ανοίξει.

Εκτίμηση έρχεται πλέον στην ταπεινότητα, στο απλό, στο χρήσιμο και πρακτικό, ανεβάζει σε αξία άτομα που υπηρετούν έργο σημαντικό για τον κόσμο μέσα από ταπεινότητα, είναι ακριβείς και ακέραιοι στον λόγο τους, εκτελούν καθήκον μέσα από αγάπη και μέσα από κίνητρα ανιδιοτελή. Επηρεάζονται όλα τα ζώδια αλλά περισσότερο πιο έντονα θα νιώσουν τις ενέργειες τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού όπου τους επηρεάζει η έκλειψη που γίνεται στις 14/10 Οκτωβρίου και ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Και όσοι ανήκουν στα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου που επηρεάζονται από την έκλειψη που γίνεται στις 28/10 με ριζικές αλλαγές μεταμόρφωση εκ βάθος, αλλά ταυτόχρονα παίρνουν και τα αποτελέσματα από τις επιλογές και αποφάσεις όπου πήραν από το 2022 αρχές και μετά. Έντονα ξεκαθαρίσματα στα σταθερά ζώδια και όσοι έχουν πλανήτες εκεί, καθώς η αδρεναλίνη ανεβαίνει με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό από τις 12 του μήνα και για όλο τον μήνα.

Διαβάστε πρώτα τον ωροσκόπο σας και μετά το ζώδιο σας

ΚΡΙΟΣ

Έντονη έμφαση δίνεται στις σχέσεις σας όλο τον μήνα, εκεί πέρα γίνεται η πρώτη έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου, φέρνοντας εξελίξεις αποκαλύψεις και νέα δεδομένα, καλείστε να φέρεται εκεί νέες ισορροπίες, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί όλο αυτό και για σας θεραπευτικά αναλόγως σε ποιο σημείο έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας.

Η δεύτερη έκλειψη 28/10 γίνεται στα οικονομικά σας, και εκεί πέρα παρόλο που κάποιες αναστατώσεις και αναποδιές υπήρξαν τους τελευταίους μήνες, έρχεται η ανταμοιβή αναλόγως το πώς τα χειριστήκατε όλο το προηγούμενο διάστημα και πως χειριστήκατε την δύναμη που σας δόθηκε ή την εξουσία, αναλόγως και θα εισπράξετε το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, από τις 12/10 και μετά και σας δίνει περισσότερο αυτοπεποίθηση και να βάλετε πλέον μία τάξη και οργάνωση σε κοινά οικονομικά που έχετε άλλους και γενικά σε οποιαδήποτε σύνδεση που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

- Διαφήμιση -

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση όλο το μήνα δίνεται στο κομμάτι που έχει να κάνει με την εργασία στην υπηρεσία σας, στον χώρο της υγείας και στο καθημερινό σας πρόγραμμα και τις συνεργασίες σας μέσα εκεί, όπως και στο γάμο σας καθώς οι εκλείψεις σας πιάνουν σε αυτό το σε αυτούς τους χώρους. Στον χώρο της υγείας και εργασίας καλείστε να φέρεται συνήθειες όπου φέρνουν ισορροπία και αρμονία στο σώμα και στην ψυχή.

Η Έκλειψη στον Ταύρο (28/10) φέρνει βαθύτερες αποκαλύψεις για τις πιο στενές σας σχέσεις, ενώ όμως μέσα στην κρίση περιέχει και σε ένα βαθμό προστασία.

Η Αφροδίτη από τις 8/10 περνάει στην Παρθένο μετά από μια πολύμηνη παραμονή στον Λέοντα, όπου έφερε πολλές εξελίξεις και αναθεωρήσεις στις κοινωνικές σας συνδέσεις μέσα όμως από ταραχές. Παρόλο τις εκλείψεις που σας ταράζουν, έχετε την υποστήριξη του Δία και της Αφροδίτης που φέρνουν ισορροπίες μέσα στον μεταμορφωτικό αυτό μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εκλείψεις φέρνουν τελειώματα σε δημιουργικές δράσεις ή σε ότι μέχρι τώρα δίνατε την ενέργεια σας, όπου μπορεί να αποφασίσετε με ένα είδος εργασίας που είχατε δώσει όλο σας το είναι, να φέρετε δημιουργία και να δοθείτε σε νέους στόχους.

Η πρώτη έκλειψη στις 14 /10 σας βοηθάει να δείτε τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε για να βρείτε την ισορροπία σε αποφάσεις σας και να δείτε πιο ξεκάθαρα τα βαθύτερα κίνητρα και σκοπούς σας. Καλείστε να φέρεται στην αρμονία στην ζωή σας .

Προς μία καινούργια κατεύθυνση η οποία είναι κυρίως συλλογική και έρχεται μέσα από κάποιες βαθύτερες σας επιθυμίες και όνειρα που είχατε από το παρελθόν.

Και τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ανοίξετε καινούργιους δρόμους που θα έχουν όφελος και για τους άλλους.

Ο Ερμής κυβερνήτης σας, θα βρίσκετε στο ζώδιο του Ζυγού, και θα σας βοηθήσει να ζυγίσετε τις καταστάσεις και να πάρετε σωστές αποφάσεις βλέποντας και τις δύο πλευρές. Ενώ βοηθάει στο να κάνετε συζητήσεις με άτομα όπου αγαπάτε, όπου οι σχέσεις σας μπορεί να είχαν ταραχτεί, και να φέρεται νέες ισορροπίες. Οι εκλείψεις δεν σας επηρεάζουν έντονα, η πρώτη στις 14/10 φέρνει θετική χροιά στις εξελίξεις σας, ειδικότερα στις επαγγελματικές σας κατευθύνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ολοκληρώσεις στις σχέσεις με την οικογένειά σας και μία καινούργια αρχή γίνεται εκεί μεταξύ εσάς και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, ενώ τέλος μπαίνει σε σχέσεις εξάρτησης και που έφερναν καταπίεση.  Καλείστε να φέρετε εκεί στις σχέσεις σας με τα δικά σας πρόσωπα και τα οικεία σας νέες ισορροπίες, βάζοντας μπροστά και έξω και τις δικές ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα γίνεστε και ο οδηγός που καθοδηγεί άλλους.

Μια νέα πιο δυναμική εικόνα βγάζετε στο κοινωνικό εξωτερικό χώρο και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθησή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και ενάρξεις, όπου θα βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη στη δουλειά σας και θα σας φέρουν περισσότερο αναγνώριση δημοσιότητα και ένα πλήθος κόσμου κοντά σας.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίσματα φαίνεται να γίνονται μέσα στο χώρο του συγγενικού περιβάλλοντος με τα αδέλφια ή γενικώς με συγγενείς.

Τα οποία όμως οδηγούν στο να φέρετε μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο και να γειωθεί μία καινούργια αντίληψη, και τρόπος σκέψης που σας βοηθάει να φέρετε αποτελεσματικότητα και περισσότερη σιγουριά και βεβαιότητα σε όνειρα που είχατε και σε επιθυμίες.

Η έκλειψη στον Ζυγό σας βοηθάει σε μετακινήσεις ή ότι επιδιώξεις και φιλοδοξίες έχετε στον χώρο της εκπαίδευσης, στο να δείτε τι είναι προτεραιότητα για εσάς, και να αφήσετε πίσω διλήμματα ή παλιές θεωρίες . Ενώ καλείστε να φέρεται αρμονία και ισορροπία στον τρόπο όπου επικοινωνείτε στον κοντινό σας περίγυρο, φέρνοντας την ομορφιά στον λόγο σας.

Αλλαγές και εκκινήσεις όπου κάνατε στο παρελθόν σε ό,τι αφορά καριέρα και επάγγελμα, γίνονται τώρα εξελίξεις όπου όμως θα κινηθούν αναλόγως με τα καθαρίσματα και τις αφαιρέσεις σε εγωισμούς, συναισθηματικές εμμονές, δράματα και υπερβολές που δεν σας βοηθάνε στο να δείτε τα ωραία που μπορούν να ανοίξουν στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα σε αυτό το μήνα των εκλείψεων, ο Ερμής ορθός πλέον σας βοηθάει στο να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στην διάκριση σας και έτσι να επαναφέρετε την τάξη και την οργάνωση στη ζωή σας.

Η δεύτερη έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου σας βοηθάει να επανακτήσετε και πάλι την αισιοδοξία και την ελπίδα που είχατε χάσει και να δείτε μέσα από μία άλλη μεγαλύτερη και ευρύτερη οπτική το σχέδιο ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας, στις 14 Οκτωβρίου φέρνοντας αναθεώρηση στο πως κατευθύνεται τη ζωή σας και κυρίως το πως συνδέεστε με τους άλλους και όλο αυτό σας οδηγεί σε αποφάσεις οι οποίες για τους άλλους μπορεί να είναι τραυματικές, ενώ για άλλους  θεραπευτικές. Καλείστε να φέρεται σε ισορροπία τις προσωπικές σας σχέσεις, και να μην είστε ούτε παθητικοί, αλλά να διεκδικείτε περισσότερο με γνώμονα την αλήθεια και την ουσία.

Η δεύτερη έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου γίνεται στο κομμάτι των κοινών οικονομικών και του μοιράσματος ενεργειακά στις πηγές σας με άλλους.

Φέρνει εκεί εξελίξεις και σας βοηθάει να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων, ενώ έχετε υποστήριξη συναισθηματική ή οικονομική, όπως και ευκαιρίες με οικονομικά ανοίγματα που θα σας οδηγήσει μετά να μπορέσετε να φέρετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας σε πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη έκλειψη του μήνα (14/10) γίνεται μέσα στον εσωτερικό ψυχικό σας χώρο.

Οπότε φέρνει πάνω φοβίες και ανασφάλειες, καθώς φαίνεται να γίνονται κάποια κλεισίματα και ολοκληρώσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και φιλοδοξίες, που όμως αυτά εγκυμονούν και τους σπόρους για κάτι καινούργιο σε αυτούς τους τομείς.

Καλείστε να δείτε τι είναι αυτό όπου σας ταράζει μέσα στον καθημερινό σας χώρο, και να κινηθείτε εστιάζοντας προς αυτό όπου σας φέρνει ψυχική αρμονία.

Η δεύτερη έκλειψη (28/10) αφορά το κομμάτι που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, και με τον γάμο σας, όπου εκεί πέρα θα υπάρξουν έντονες εξελίξεις, κάποιες ενάρξεις εκεί αλλά και κάποια τελειώματα.

Κάποιες ευκαιρίες και ανοίγματα έρχονται αναλόγως με το πως εσείς σταθήκατε σε άλλους το προηγούμενο διάστημα, τώρα έρχεται το αποτέλεσμα από την δική τους αξιολόγηση που θα καθορίσει και τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει εκεί για ακόμα δύο χρόνια, αυτό σας έχει φέρει σε μία περίσκεψη, μία απομόνωση και μία αναθεώρηση ολόκληρης της ζωής σας, σε ένωση όμως και πιο κοντά με τον εαυτό σας, με ευκαιρίες για αυτοβελτίωση.

Εξελίξεις σε στόχους και μελλοντικές επιθυμίες φέρνει η πρώτη έκλειψη (14/10), όπου φέρνει κρίση στις φιλίες σας και στις ομάδες όπου ανήκετε.

Η μετάβαση που γίνεται εκεί σας ωθεί στο να εκφράσετε μία καινούργια ποιότητα του εαυτού σας πιο βελτιωμένη, που λειτουργεί πιο θεραπευτικά για εσάς τον ίδιο.

Η  δεύτερη έκλειψη (28/10) γίνεται στον άξονα της ίασης και της εργασίας και εκεί πέρα έρχονται μεταβολές και μετακινήσεις σε περιβάλλοντα, καθώς οι σκοποί και οι προτεραιότητες σας πλέον αλλάζουν και προετοιμάζει από τώρα ένα πολύ θετικό άνοιγμα για εσάς.

Αλλαγές στον τρόπο φιλοσοφίας και διατροφής αν είχατε κάνει στο παρελθόν, πρόκειται να δρομολογήσουν θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη στις 14/10 γίνεται στο χώρο της καριέρας σας καθώς υπάρχει μία μετακίνηση στο χώρο της αντίληψης σας και των φιλοδοξιών σας, κάποια άλλα σχέδια έχετε, κάτι άλλο έχει αρχίσει και αλλάζει την φιλοσοφία και στην κοσμοθεωρία σας, το οποίο σας οδηγεί στο τέλος μιας πορείας σε έναν χώρο καριέρας, όπου δεν πρόσφερε ψυχική ηρεμία παρά υλικό μόνο όφελος.

Αποφασίζετε πλέον με άλλα κριτήρια, με κίνητρο την ψυχική σας ισορροπία κι αυτό πρόκειται να φέρει τεράστια οφέλη μετά.

Η δεύτερη έκλειψη που γίνεται στις 28 /10 στον Ταύρο είναι υποστηρικτική σας εσάς, και σας οδηγεί σε μία μετακίνηση και αλλαγή στον τρόπο έκφρασης και σε αυτά που αγαπάτε με αποτέλεσμα να βγάζετε άλλες ποιότητες του εαυτού σας προς τα έξω και να ελκύεται καινούργια πρόσωπα κοντά σας, τα οποία όμως σέβονται και σας εκτιμούν μέσα από την ουσία, τον πυρήνα και την αλήθεια της καρδιάς και όχι μέσα από το τι έχουν να κερδίσουν από εσάς ή εσείς από αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα τέλος δρόμου σε κάποια σχέδια που είχατε μέσα από συνεργασίες στο χώρο της δουλειάς σας και των δημιουργικών σας δράσεων και καλείστε να βάλετε καινούργιες ιδέες και οπτικές και να τις μεταδώσετε μέσα από το οξύ και γρήγορο σας νου, και να τις φέρετε σε πράξη.

Ενώ ο καινούργιος τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας η οποία έρχεται μέσα από ένα τέλος και μία μετατόπιση μιας παλιάς φιλοσοφίας, σας οδηγεί στο να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες.

Στη δεύτερη έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου που γίνεται στο κομμάτι της καριέρας και της οικογένειας, νέες εκκινήσεις στο κομμάτι της επαγγελματικών σας που οδηγούν στο να μετακινηθείτε και να δημιουργήσετε νέους πιο βελτιωμένους τρόπους σύνδεσης με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, να βάλετε μπροστά καινούργια όνειρα και να δείτε το μέλλον σας με διαφορετικά μάτια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο, όπου θα μείνει για τα επόμενα δύο χρόνια και όλο το 2025, σας βοηθάει να είσαστε πολύ πιο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι σε όποιες νέες συνδέσεις έχετε και επιρροές από άλλους, οι οποίοι θέλουν να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν, μεταφέροντας τους δικούς τους φόβους τους στις ζωές σας.

Όλο αυτό σας οδηγεί στο να μπορείτε να βάλετε όρια σε όποια εξωτερική παρέμβαση και έλεγχο, και να δείτε τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων και με αυτό τον τρόπο να φέρετε τέλος  σε επιθέσεις και ενέργειες που σας βλάπτουν.

Καλείστε αυτό τον μήνα να δώσετε προσοχή και προτεραιότητα στην δική σας βαρύτητα, και στις αισθήσεις σας, και να κάνετε έναρξη σε έναν νέο πιο ελεύθερο και ανάλαφρο τρόπο ζωής.

Σας δίνετε η ευκαιρία με τις δυνατές ενέργειες των εκλείψεων που είναι θετικές προς τα εσάς, να δείτε καθαρά τι ακριβώς θέλετε και να δώσετε νέα μορφή στην ζωή σας, με κριτήριο προς εκεί που νιώθετε πιο ήρεμοι, πιο σίγουροι και έχετε εμπιστοσύνη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!