Χαλκίδα-Αποκλειστικό: Πέντε πολύ σοβαρές κατηγορίες για τον Κ. Λαγό-Ποιες είναι- Ποιους άλλους αφορά η αυτεπάγγελτη δίωξη και η Silver Alert Ελ. Βάκα

Της Μαρίας Καράπα

Έχουν περάσει δύο ημέρες από την αποκάλυψη του evia online των ντοκουμέντων σύμφωνα με τα οποία ο αυτοκόλλητος συνεργάτης της Έλενας Βάκα, Κωσταντίνος Λαγός, προχώρησε σύμφωνα με την καταγγελία -ένσταση της 18χρονης Στυλιανής Καρατζά (εύγε) σε παράνομη σταυροδοσία υπέρ του γιού του Φώτη Λαγού.

Τελικά εξελέγη 12ος (τελευταίος) 696 ψήφοι, κάτω απο το αηδόνι του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη (697) που ακόμα δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την εκδίωξη από την θέση του Γιάννη Στέρπη, που έκανε το λάθος να στηρίξει τον Γ. Σπύρου όπως είπε και ο ίδιος.

Πρώτος επιλαχών είναι ο κ Νέζης, που ετοιμάζεται να κάνει ένσταση για την εκλογή του Φώτη Λαγού, που ενώ βγήκαν τα αποτελέσματα τα επίσημα, ακόμα δεν έχει παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξεως, διασώζοντας έστω και την ύστατη στιγμή, την πληγείσα αξιοπρέπεια του. Ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχίσει να δίνει τροφή, σε όσους τον δείχνουν ως την πραγματική “πέτρα” του σκανδάλου. Εμείς έχουμε την άποψη ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Όλοι θα κριθούν από τους πολίτες, εκ του αποτελέσματος.

Το κατηγορητήριο πάντως είναι πολύ βαρύ για τον πατέρα του και λογιστή του συνδυασμού της Έλενας Βάκα Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε όπως με πληροφόρησαν . Συγκεκριμένα:

1) Νόθευση εκλογής

2) Πλαστογραφία

3) Παράβαση καθήκοντος

4) Ηθική Αυτουργία

5) Συνέργεια

Αναμένω από την καλύτερη δήμαρχο όλων των εποχών αλλά ακόμα και Silver και Alert να μας διαφωτίσει αν ισχύει η πληροφορία . Όχι ότι ενέχει κάτι το μεμπτό, αλλά για να έχουμε καλύτερο ρεπορτάζ.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η αυτεπάγγελτη δίωξη αφορά, όλη την εφορευτική επιτροπή του 455. Δηλαδή τον δικηγόρο Ιωάννη Παλαιολόγο που ως δικαστικός αντιπρόσωπος είδε το φως το αληθινό στην καταμέτρηση και όχι νωρίτερα για τις λαθροχειρίες . Επίσης τον εκλογικό αντιπρόσωπο του Γ. Σπύρου, Γιάννη Δημητρίου που έφυγε μαζί με τον κ Λαγό, αλλά και όσους ήταν εγγεγραμμένοι ως εφορευτική επιτροπή . ¨Ολα τα ονόματα. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχουμε να δούμε πράματα και θάματα όπως μαθαίνω από πολύ έγκυρες πηγές, τις προσεχείς ημέρες…

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!