Εύβοια: Σάρωσαν τα παιδιά μας -Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ευβοϊκή Ε.Σ. στο 15ο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Η παιδική ομάδα της Ευβοϊκής Ε.Σ. τερμάτισε μόνη στην πρώτη θέση και αήττητη ( 4 νίκες, 2 ισοπαλίες = 10 βαθμοί) και στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια μεταξύ των 20 ομάδων (τελική φάση), που αγωνίστηκαν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πολύ όμορφη και φιλόξενη Καβάλα από τις 14έως τις 17 Δεκεμβρίου 2023.

Οι ομάδες αγωνίζονται με εξαμελή σύνθεση παιδιών ως 16 ετών.

Άξιο αναφοράς ότι δύο αθλητές της Ευβοϊκής Ε.Σ., ο Φίλιππος Ράπτης με 6/6 και ο Ιωάννης Κηρυττόπουλος με 5/6, ανεδείχθησαν πρώτοι και πήραν τα αντίστοιχα βραβεία στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Την δεύτερη θέση με 9 βαθμούς κατέκτησε η ΣΑ Συκεών Νεάπολης και την τρίτη ο ΑΜΟ Γαλαξίας με 9 βαθμούς και οι δύο ομάδες της Θεσ/νίκης.

Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας της Χαλκίδας τα τελευταία 3 χρόνια:
Κυπελλούχος Ελλάδος 2021, 2022, 2023, στο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: 2η θέση το 2021 και 2023, 3η θέση το 2022, στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2η θέση το 2022.

Συγχαρητήρια στους σκακιστικούς συλλόγους της Καβάλας για την άριστη διοργάνωση σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδανικό για σκάκι.
(Νεοκλασικό κτήριο που παραχώρησε ο δήμος Καβάλας – χορηγός της διοργάνωσης)

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας!

Αγωνίστηκαν οι:
Γκαβαρδίνας Αντώνης
Ράπτης Φίλιππος
Κηρυττόπουλος Ιωάννης
Σεφερλής Βασίλης
Γκουτζούκη Κατερίνα
Αθανασίου Μελίνα
Κολούτσου Ευδοξία
Κηρυττοπούλου Ελεονώρα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!