Χαλκίδα-Αποκλειστικό: Η Στέλλα Καρατζά που κατήγγειλε τη νοθεία του Κ. Λαγού στο 455 τμήμα μιλά για την απόφαση του Δικαστηρίου (βίντεο)

Η 18χρονη που εκπροσωπούσε την παράταξη του Φάνη Σπανού στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δίδαξε ήθος με την εν γένει συμπεριφορά της κατά την διάρκεια των απίστευτων γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο αμαρτωλό 455 εκλογικό τμήμα σχολιάζει αποκλειστικά στο evia online την δικαστική απόφαση . Μια εξέλιξη που οδηγεί στην θέση του αναπληρωματικού τον Φώτη Λαγό και τον Γιάννη Νέζη στο Δημοτικό συμβούλιο μετά την αποδοχή του πορίσματος των 2 εμπειρογνωμόνων-γραφολόγων που πιστοποίησαν ότι 34 ψηφοδέλτια αλλοιώθηκαν.

“Από την πρώτη στιγμή είπα την αλήθεια . Έτσι με έχουν διδάξει οι γονείς μου . Απεχθάνομαι την αδικία και το ψέμα. Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι συγκλονιστικό, όπως μου λένε κάποιοι. ¨Επραξα απλώς το αυτονόητο για τον αξιακό μου κώδικα. Θα το ξανάκανα και ελπίζω η εξέλιξη της θλιβερής αυτής ιστορίας να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για όσους σκεφτούν κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί το evia online και μόνο ανέδειξε, με αποδείξεις και ονόματα, τις πτυχές του ντροπιαστικού θέματος και ενημερώσατε τον κόσμο. Με κάνατε να μην αισθάνομαι μόνη στην προσπάθεια για την ανάδειξη της αλήθειας”.

Ακολουθεί η συνέντευξή της Στέλλας όπου εξιστορεί λεπτομερώς τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο 455 εκλογικό τμήμα . Πρωταγωνιστές η ίδια, ο Κωσταντίνος Λαγός ο κ. Δημητρίου και βέβαια ο δικαστικός αντιπρόσωπος Γιάννης Παλαιολόγος που έκανε… “μαγικά “κυριολεκτικά πράγματα με Guest star της υπόθεσης την “άφωνη” Δήμαρχο Έλενα Βάκα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!