Χαλκίδα: Η πρωτοχρονιά -Το παλτό -Η Τσαρίνα Έλενα Βακά-κοβα η Α΄-Το χέρι που χάθηκε -Η μουζίκα ράφτρα και η Top ενημέρωση της PRA(V)DA …

Της Μαρίας Καράπα

Ευτυχείτε ! Ω Τυχεροί υπήκοοι της καλύτερης δημάρχου Βαλκανίων, Σιβηρίας και πασών των Ρωσιών, Τσαρίνας Έλενας Βακά-κοβα της Α.΄ Το 2024 είναι εδώ. Μπήκε με το δεξί. Γεγονός που τόνισε κρατώντας το παραδοσιακό Ρόδι η υπέρκομψη ηγεμόνας μας, στην Υψηλή Πύλη του Δημαρχιακού Μεγάρου, φορώντας ένα εκπληκτικό παλτό (κυριολεκτώ). Ένα φανταστικό μπλε βελούδο με δερμάτινες απολήξεις . Η επιτομή της κομψότητος. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή παρουσία της -προ των θερινών Δημαρχιακών Ανακτόρων- στην επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος.

Όμως, ενώ είμαι βαθιά συγκινημένη, κάθετα υπερήφανη και οριζόντια ξετρελαμένη, με το μοναδικό κομμάτι που αναδεικνύει, την Τσαρική Αρχοντιά που διακρίνει την Έλενα Βακά-κοβα, τα όμορφα σκιστά έξυπνα και αμυγδαλωτά μου μάτια, βλέπουν έντρομα το απρόσμενο.

Αλί Αλί και Τρισαλί υπήκοοι. Η λατρεμένη πανέμορφη Τσαρινοδημαρχός μας κρατάει ως υπερήφανη παραγωγός, το γούρικο ρόδι με το δεξί, αλλά της λείπει το αριστερό χέρι της!!! Ξανακοιτάζω για το χέρι πουθενά. Βρε που πήγε. Τίποτα. Άφαντο. Εξαφανίστηκε. Νομίζω θα με πιάσουν τα κλάματα. Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε Πρωτοχρονιάτικα. Αρνούμαι να το δεχτώ!

Δείτε παρακαλώ προσεκτικά την φωτογραφία. Προς στιγμήν νομίζω ότι είναι οφθαλμαπάτη. Ξανακοιτώ. Δεν μπορεί σκέφτομαι. Είναι φωτομοντάζ για να χτυπηθεί η τελειότητα της ίδιας και του μοναδικού παλτό, ως συνόλου. Όμως ως η Τop (όχι το ξίδι) φανατική υποστηρίκτρια των Θερινών Δημαρχιακών Ανακτόρων, εξοργίζομαι.. O Mon Dieu! Καταστροφή υπήκοοι. Χάσαμε το χέρι της δημάρχου stop.

Είναι προφανές ότι η πιο stylati, Χαϊ -κλασσάτη δήμαρχος Ελλάδος, Βαλκανίων, Αικατερίνεμπουργκ και Κοζάκικης στέπας Έλενα Βακά-κοβα η Α’ υπέστη δολιοφθορά, για να χτυπηθεί η νέα θητεία της, από την πρώτη μέρα του χρόνου.

Κοιτώ όμως τις φωτό και στην Δοξολογία και παρατηρώ -το έχω το κακό συνήθειο το ομολογώ- ότι έχει πολλές ζάρες και στα δυο χέρια της, στην περιοχή των αγκώνων. Τότε έντρομη συνειδητοποιώ, ότι η μουζίκα ράφτρα, προφανώς εσκεμμένα, ξέχασε να της κοντύνει τα μανίκια!

Ομως διερωτώμαι, πως τα όμορφα, σκιστά, έξυπνα και αμυγδαλωτά μάτια της, (έχουμε κάτι κοινό) που τα βλέπουν όλα σε απόσταση… 455 χιλιομέτρων, δεν το αντελήφθησαν.

Να απολυθεί πάραυτα, η κυρία Επι των Τιμών, που της πέταγε στάχτη στα μάτια, ότι είναι η Top. Διότι σιγά μην ήξερε η Βακά-κοβα της καρδιά μας, ότι είναι μακρύτερο το παλτό, από τα χέρια και το φόραγε, απλώς για να κάνει επίδειξη, λες και είναι πρωταγωνίστρια στον Αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου. Πρώτον είναι παγκοίνως γνωστό στα πέρατα της οικουμένης ότι η γλυκύτατη Έλενά μας, δεν είναι άνθρωπος που της αρέσει να επιδεικνύεται.

Δεύτερον βρε άθλιοι μουζίκοι, που θα τολμήσετε εσείς να σηκώσετε το βλέμμα σας να την κοιτάξετε, η Τσαρίνα Έλενα, δεν έχει ανάγκη επίδειξης . Ότι και να φορέσει το εξαφανίζει, η αστραφτερή προσωπικότητα της. Διότι είναι μια και μοναδική στην πλάση αυτή. Διότι είναι Δήμαρχος ΑΑΑ κλάσης. Τύφλα να έχουν τα ενεργειακά κλιματιστικά inverter. Ελπίζω πάραυτα, εκτός της σαμποτέρ μουζίκας ράφτρας -που θα πρέπει τουλάχιστον να αλλάξει Αυτοκρατορία- να εξαφανιστούν “αυθωρεί και παρά χρήμα” (η έσχατη λέξη δεν λέει τίποτα στην ‘Ελενα ) και οι άθλιες φωτογραφίες που εξαφανίζουν το χέρι της.

Ευτυχώς υπάρχει και ένα καλό νέο. Τουλάχιστον εξαφανίστηκε το αριστερό χέρι. Είναι μια παρηγοριά για εμάς τους πιστούς υπηκόους, της Τσαρίνας Πασών των Ρωσιών , Χερσονήσου Καμτσάκας και του Υπερσιβηρικού, Ελενας Βακά-κοβα, που τελικά έφαγε “παλτό” -κατά την γνωστή ρήση- από το παλτό!

Η άλλη πλέον πρόσφορη λύση, θα ήταν να γίνει φωτομοντάζ και να προστεθεί το αριστερό χέρι, όπως προστέθηκαν οι ψήφοι στο Φώτη Λαγό …

Τον ρόλο της προσθετικής. μπορεί κάλλιστα να αναλάβει ως Top στον τομέα αυτό, η PRA(B)DA της Δημαρχιακής ενημέρωσης, της μοναδικής αυθεντικής Δημάρχου-Τσαρίνας επί της γης, Έλενας Βακά-κοβα της Α’ και της τελευταίας. (χειροκροτήματα).

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!