Οι Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια το 2024 – ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΡΟΝΙΆ !

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Το 2024 διακρίνεται από μεγάλα περάσματα πλανητών που φέρνουν ένα τεράστιο άλμα στην μαζική συνείδηση. Από την άλλη θα συνεχίσουν τα υπόγεια παιχνίδια των εξουσιών, που θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την εξέλιξη κ την μαζική αφύπνιση που πλέον θα τρέχει με ταχύτητα φωτός σε όλο τον πλανήτη.

Θα υπάρχουν τα δύο άκρα.

Από την μια ένα μεγάλο ξύπνημα που θα τρέχει ιλιγγιωδώς και απλώνει μια νέα ενέργεια στον πλανήτη.

Από την άλλη η προσπάθεια της παλιάς ενέργειας να κρατηθεί το σκοτάδι, η υποδούλωση κ η σκλαβιά.

Τίποτε όμως δεν μπορεί να εμποδίσει το κοσμικό τσουνάμι αφύπνισης που στην επόμενη 3ετία από αυτό το έτος γιγαντώνεται.

Τα κύρια σημεία του έτους θα είναι :

Πρώτον το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο της ανθρωπότητας  Υδροχόος στις 21/1, που έρχεται να φέρει την μεγάλη φωτιά της αφύπνισης σε όλο τον πλανήτη.

Αν ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008 έφερε την στέρηση, με απώτερο σκοπό να φέρει την επίγνωση κ την ενηλικίωση στην ανθρωπότητα.

Τότε στον Υδροχόο έρχεται να δυναμώσει την θέληση, την ανυπακοή, την αντίσταση κ να φέρει φλασιές κ ξαφνικές αναλαμπές που ανοίγουν τους εσωτερικούς οφθαλμούς κ αφαιρούν αγκυλώσεις κ προσκολλήσεις.

Αν ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έφερε ριζικές επαναστάσεις κ την  ελευθερία πριν 250 χρόνια όταν ξαναπέρασε από αυτό το ζώδιο. Τότε αυτή την φορά η επιρροή του θα είναι πιο έντονη κ με ταχύτερη δράση, καθώς η διαφορά τώρα με την περίοδο του μεσαίωνα κ του σκότους.

Είναι ότι τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία η πληροφορία κ η γνώση απλώνεται παντού κ δίνεται με αφθονία από κάθε πηγή. Τώρα είμαστε στην είσοδο της εποχής του Υδροχόου κι η επίδραση του Πλούτωνα θα είναι τιτάνια.

Μια άλλη σημαντική επιρροή που θα επηρεάσει τις εξελίξεις θα είναι η σύνοδος του Δία Ουρανού στην 22η μοίρα Ταύρου, μοίρα κρίσιμη.

Η σύνοδος αυτή έχει επιρροή για τα επόμενα 13 χρόνια κ θα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς στο ζώδιο του Ουρανού βρίσκεται ο Πλούτωνας κ θα φέρει ραγδαίες αλλαγές κ αφυπνίσεις στις ζωές μας κ σε ότι εκτιμούσαμε.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Γης, των οικονομικών, τα νομίσματα, η τροφή, η γεωργία, η φύση, η ενέργεια κ η αφθονία, η ευημερία κ ο πλούτος. Ο πλούτος, η ευημερία έρχεται να δοθεί στους πολλούς, ενώ θα δούμε κ πολλές πηγές ενέργειας που έρχονται να δώσουν λύσεις δωρεάν.

Βέβαια όλα αυτά θα τα δούμε σταδιακά κι όχι άμεσα από την μια μέρα στην άλλη, άλλα ήδη έχουν γίνει δράσεις που θα φανούν από το καλοκαίρι 2024 αμυδρά κ μετέπειτα στα χρόνια που ακολουθούν.

Η κρίσιμη μοίρα δηλώνει μια κρίση κ μια δοκιμασία που πρώτα θα περάσουμε για να έρθει μετά η ευημερία. Ούτως ή άλλως αυτό συνεχώς το λέω κ στα βίντεο μου, κ στα άρθρα μου από το 2020.

Πρώτα έρχεται η κρίση κ η δοκιμασία που τσακίζει κάθε υλιστικό εγώ κ ματαιοδοξία  κ μετά περνάμε στην ευημερία.

Οικονομικά η χρονιά θα είναι δύσκολη κ με περιορισμούς, στην χώρα μας πτωτικά οικονομικά μέχρι κ το 2027.

Οι ξαφνικοί θάνατοι θα συνεχίσουν κι όλο κ περισσότεροι θα βλέπουν την πλάνη που έπεσαν τα έτη 2020-2022.

Το μεγαλύτερο δώρο της συνόδου στον Ταύρο με Δία Ουρανό κ ταυτόχρονα τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα είναι το ξαφνικό ξύπνημα των αισθήσεων. Ο Ταύρος είναι οι αισθήσεις κ ο εσωτερικός οφθαλμός, το τρίτο μάτι κ το άνοιγμα εδώ θα είναι γρήγορο ξαφνικό κ απρόβλεπτο.

Γι’ αυτό κ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει για τα επόμενα έτη τι έρχεται. Η χρονιά 2024 θα είναι απρόβλεπτη!

Τέλος μια ακόμα αλλαγή βλέπουμε με τον Δία να περνάει από τον Ταύρο στους Διδύμους στο δεύτερο μισό του 2024.

Την πρώτη μέρα του έτους ο Δίας γυρίζει ορθός στην 5η μοίρα του Ταύρου, ετοιμάζοντας εξελίξεις .

Παράλληλα φέρνει στο θετικό το δώρο της εκτίμησης σε αυτά που έχουμε, την αναγνώριση στα πνευματικά μας χαρίσματα κ στην ένωση με την φύση μας.

Στο αρνητικό του φέρνει σε συνέχεια τα χειριστικά παιχνίδια των εξουσιών για να νιώθουμε συνεχώς μικροί αδύναμοι κ θύματα.

Κάτι όμως απρόβλεπτο ετοιμάζεται κ ανατρεπτικό.

Από τον Μάιο περνάει στους Διδύμους κ θα φέρει ευστροφία, πολλές ιδέες, διεξόδους κ λύσεις για να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε από περιορισμούς.

Γενικότερα θα είναι μια χρονιά με συνεχείς εναλλαγές.

Πολλά γρήγορα ταχύτατα βήματα αφύπνισης κ από την άλλη περιορισμοί για να σταματήσουν κ να εμποδίσουν την μεγαλύτερη εξέλιξη όλων των εποχών.

Καλή δυναμική χρονιά !

Με εγρήγορση κ αυτοκυριαρχία !

Διαβάστε για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο ξεχωριστά παρακάτω :

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας σε ορθή πορεία από την αρχή του έτους στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς φέρνει βελτίωση στα οικονομικά σας, καλύτερη ποιότητα στην ζωή σας κ αυξάνει την σιγουριά κ την ασφάλεια.

Στο δεύτερο εξάμηνο περνάει στους Διδύμους κ φέρνει αύξηση σε μετακινήσεις σας κ μικρά ταξίδια.

Επεκτείνει τις γνωριμίες κ επαφές σας κ φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση σχέσεων στον συγγενικό σας χώρο. Εξελίξεις κ αλλαγές με ευκαιρίες επέκτασης έρχονται μέσα από την σύνοδο Δία Ουρανού, που αλλάζει τον ρυθμό ζωής σας με απρόβλεπτο τρόπο.

Ο Πλούτωνας μέσα από το πέρασμα του στον Υδροχόο σας ανακουφίζει αρκετά, ανοίγοντας μια νέα πραγματικότητα με νέους στόχους κ νέους συνοδοιπόρους με κοινό συλλογικό κ ανθρωπιστικό όραμα.

Οι εκλείψεις στον δικό σας άξονα, σας ωθούν να αφήσετε  σχέσεις κ συνεργασίες που είχαν βαλτώσει κ δεν έχουν ουσιαστικό λόγο να υπάρχουν. Βγάζετε έναν νέο πρόσωπο κ μια διαφορετική ταυτότητα πλέον προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας ορθός πλέον στο δικό σας ζώδιο στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας προσφέρει την προστασία του, κ να ελκύει κοντά σας περισσότερους ανθρώπους και λαμβάνεται την εκτίμηση κ την υποστήριξη τους.

Στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα βοηθήσει στην βελτίωση των οικονομικών σας, φέρνοντας κ νέες πηγές εσόδων, περισσότερη αφθονία.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ό,τι αφορά τον χώρο της καριέρας σας κ δυναμώνει την θέληση σας για περισσότερη αυτονομία κ κυριαρχία.

Η σύνοδος Δία Ουρανού στο δικό σας ζώδιο θα ανοίξει ένα νέο δρόμο κ κατεύθυνση για εσάς. Ανοίγει η πόρτα  που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσφέρετε μέσα από τα ταλέντα σας κ μέσα από αυτό που είστε στον πυρήνα σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού Ζυγού, σας βοηθούν να έρθετε σε ένωση με το ψυχικό σας κομμάτι κ να συνδεθείτε με τον πνευματικό σας εαυτό, να δείτε πέρα από αυτό που φαίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στους Ιχθύες φέρνοντας ευθύνες βάρη κ δοκιμασίες στον χώρο της καριέρας σας κ στο εξωτερικό σας περιβάλλον.

Είναι η ώρα για ενηλικίωση κ να για να μαζέψετε την ενέργεια σας προς ένα στόχο κ σκοπό, σε κάτι ουσιαστικό κι όχι να την ξοδεύετε άσκοπα.

Το έτος 2024 στο πρώτο μισό, σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας εαυτό κ τις δικές σας αξίες που θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.

Ευκαιρίες κ πόρτες θα έρθουν μέσα από την ψυχική σας ενδυνάμωση που σας βοηθά στην εμπιστοσύνη μέσα σας κ στην επανεκτίμηση στο ποια πρόσωπα τελικά αξίζουν να είναι κοντά σας.

Στο δεύτερο μισό ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο κ θα φέρει καλύτερη διάθεση κ περισσότερο τύχη. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο για τα επόμενα έτη θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την ζωή με άλλα μάτια, να κάνετε μακρινά ταξίδια που θα μεταμορφώσουν την κοσμοαντίληψη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μισό του έτους σας ανοίγει πόρτες για να προωθήσετε τους στόχους σας, όπως κ να ενωθείτε με νέους φίλους ομοϊδεάτες.

Στο δεύτερο μισό θα αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία είτε με τον εσωτερικό εαυτό σας φέρνοντας πνευματική εργασία, είτε με το πρακτικό σας έργο.

Καλλιεργείτε τώρα το 2024 τους σπόρους που θα βάλετε μπροστά στο 2025, ένα έτος που θα φέρει υλοποίηση στα όνειρα σας.

Απρόβλεπτες εξελίξεις έρχονται που θα επεκτείνουν το έργο κ το όνομα σας σε κοινωνικούς κ συλλογικούς χώρους, ιδιαίτερα αν το έργο σας είναι με κέντρο τον άνθρωπο .

Αναπάντεχες αλλαγές κ ανατροπές έρχονται μέσα στον φιλικό κ κοινωνικό σας χώρο.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού Ζυγού, σας ωθούν να βγείτε μπροστά δυναμικά κ να βγάλετε έξω το πρόσωπο σας κ την τεράστια διαίσθηση που έχετε ανοίγοντας νέους δρόμους στον κοινωνικό χώρο.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας γι’ αυτό το έτος πρόκειται να σας χαρίσει πολύ καλές στιγμές στον χώρο της καριέρας σας, αύξηση εργασίας, φήμη κ δημοσιότητα.

Ο κοινωνικός κ φιλικός σας κύκλος ανοίγει κ βοηθάει στους στόχους και στις επιθυμίες σας.

Παρόλα αυτά χρειάζεται να είστε επιλεκτικοί κ προσεκτικοί καθώς θα υπάρξουν δοκιμασίες σε επιλογές κ κίνητρα.

Δυσκολίες σε οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους κ σκληρή κριτική από τον χώρο εργασίας κ με τα πρόσωπα που συνδέεστε στο καθημερινό σας περιβάλλον .

Αυτό το έτος χρειάζεται να αφήσετε πίσω συμπεριφορές ψεύτικες κ προσποίησης για να τα έχετε καλά με όλους, όπως κ την γλώσσα που κολακεύει ή ακόμα κ επαφές με παρόμοιο τρόπο έκφρασης.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο για τα επόμενα χρόνια πρόκειται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σχετίζεστε, που εκφράζεστε.

Έρχεται να φέρει κρίσεις  αλλάζοντας το πεδίο των σχέσεων σας αλλά κ την εικόνα που βγάζετε έξω στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος όλο το έτος φέρνει δυσκολίες κ ρήγματα στις σχέσεις, στον γάμο κ σε συνεργασίες, κ φανερώνει τις ελλείψεις κ τα λάθη σε αυτούς τους χώρους.

Διέξοδοι έρχονται μέσα από νέα ενδιαφέροντα, ταξίδια κ απόκτηση γνώσης ή μέσα από την εστίαση σε έναν πιο πνευματικό δρόμο που ανοίγει τους ορίζοντες σας.

Στο δεύτερο μισό του έτους ανοίγουν ευκαιρίες κ θετικές εξελίξεις στον χώρο της καριέρας σας.

Αυτό το έτος καλείστε να αφήσετε πίσω συμπεριφορές υποχώρησης κ παθητικότητας κ το να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Να γίνετε πιο δυναμικοί κ να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες στην καθημερινότητα κ στο χώρο της εργασίας σας.

Ο Πλούτωνας στο Υδροχόο έρχεται να αλλάξει το κομμάτι της υπηρεσίας σας κ σας ωθεί να βγάλετε πιο δυναμικά τον εαυτό σας κ τις δεξιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μια χρονιά που φέρνει κοντά σας τους κατάλληλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν τις ιδέες σας και τις αποφάσεις σας.

Ειδικά το πρώτο μέρος κ με τις εκλείψεις στον δικό σας χώρο, στον άξονα Κριού Ζυγού, έρχονται από την άνοιξη εξελίξεις σε σχέσεις κ συνεργασίες σας.

Επιχειρηματικά σχέδια σας ευνοούνται όπως κ η δημιουργικότητα σας φέτος που εμπνέει κ ελκύει νέα πρόσωπα κοντά σας. Οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν οικονομικά είτε συναισθηματικά.

Θετικές εξελίξεις έρχονται στο πρώτο μέρος της χρονιάς είτε από κληρονομικά, είτε από τράπεζες, είτε από οφειλές προς τακτοποίηση.

Ο Κρόνος στον χώρο της εργασίας σας απαιτεί από εσάς υπευθυνότητα, προσεκτικά βήματα κ υπομονή, θα είναι μια χρονιά με πολύ δουλειά κόπο αλλά θα σας ανταμείψει μετά.

Ο Πλούτωνας αφήνει τον Αιγόκερω όπου εκεί έφερε μπλοκάρισμα κ ακινησία σε επαγγελματικά ή συναισθηματικά θέματα.

Περνάει στον Υδροχόο για να φέρει έναν νέο αέρα στην ζωή σας, πιο ανάλαφρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον χώρο των σχέσεων κ συνεργασιών σας μπορεί να υπήρξαν χωρισμοί κ διασπάσεις τα προηγούμενα έτη με πολλές αναταράξεις εκεί.

Όμως φέτος με τον Δία ορθό από την είσοδο του έτους κ για το πρώτο εξάμηνο κ με την σύνοδο του Δία Ουρανού να είναι σε εξέλιξη από τον Μάρτιο.

Έρχεται ανανέωση κ φρεσκάρισμα στις σχέσεις σας, όπου δυναμώνει την εμπιστοσύνη σας, την σιγουριά κ την ασφάλεια .

Νέες συνεργασίες κ πρόσωπα που θα είναι παντελώς διαφορετικά από ό,τι μέχρι τώρα συνδεόσασταν. Κυρίως συνδέσεις με κοινές αξίες κ πυρήνα.

Οι εκλείψεις γίνονται στον χώρο των οικονομικών σας κι φέρνουν εκεί την αλλαγή κ την μεταμόρφωση στο πως μέχρι τώρα αξιολογούσατε την ζωή. Αφήνεται πίσω όποιες προσκολλήσεις σε επιφανειακά πρότυπα.

Ο παλιός σας εαυτός είναι σε θάνατο μεταφορικά, το παλιό μοτίβο ζωής σε κορεσμό, είστε στο χτίσιμο μιας νέας μορφής πιο ώριμης, ακέραιας κ ουσιαστικής.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει για τα επόμενα χρόνια εκείνες τις καταστάσεις που θα σας αλλάξουν ριζικά στον πυρήνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη η χρονιά κυρίως για το πρώτο μέρος της, καθώς από το 2023 έχετε τον Κρόνο που έρχεται να φέρει μείωση σε όποιες υπερβολές κ ένα τέλος στην βαρύτητα που δίνατε είτε στα επαγγελματικά σας, είτε γενικότερα στην φιλοσοφία σας.

Δύσκολες καταστάσεις κυρίως σε θέματα σπιτιού κ οικογένειας ή με ένα μέλος αυτής που θα χρειαστεί την προσοχή σας.

Με τον Δία να είναι ορθός στον χώρο της εργασίας σας, τους επόμενους μήνες ανοίγει σε αυτό τον χώρο πόρτες κ ευκαιρίες, φέρνοντας μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.

Στο δεύτερο μέρος του έτους θα ευνοήσει γάμο, σχέσεις κ συνεργασίες κ θα φέρει βελτίωση σε στενές σας σχέσεις ή και πελατεία που μπορεί να βάλτωσε τον προηγούμενο χρόνο.

Ο Δίας από τον Μάιο περνάει στους Διδύμους κ θα απαλύνει σε ένα βαθμό την πίεση που φέρνει ο Κρόνος. Θέλει όμως προσοχή στο υπόλοιπο του έτους κ μέσα στο καλοκαίρι σε εκτιμήσεις σας κ σε επιλογές σας παρόλα αυτά.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σε βάθος χρόνου κ σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνει τα οικονομικά σας κ την ποιότητα ζωής σας, ενώ θα φέρει αλλαγές κ κρίσεις στις σχέσεις με το συγγενικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα είναι ότι αποχωρεί ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας για το μεγαλύτερο μέρος του 2024.

Αυτό θα φέρει ανακούφιση κ μια διαφορετική αύρα στην ενέργεια που βγάζετε κ στο πως σχετίζεστε με άλλους κ με το περιβάλλον σας.

Θα περάσει στον Υδροχόο κ θα φέρει κρίση σε αξίες κ τρόπο ζωής, όπως κ στον χώρο των οικονομικών σας.

Σας ωθεί σε αυτό τον χώρο σε καθάρσεις από τα περιττά κ τα επιφανειακά που δεν έχουν καμία ουσία .Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν κ θέλουν να αφήσετε πίσω το ψυχρό σας πρόσωπο αλλά κ την προσκόλληση σε επαγγελματικά κ κοινωνικό χώρο.

Να δώσετε προτεραιότητα στο συναίσθημα, στις οικογενειακές σχέσεις κ στην έκφραση του ψυχισμού σας.

Θετικές εξελίξεις σε θέματα παιδιών, ερωτικών κ επιχειρηματικών σχεδίων στο πρώτο μέρος κ στο δεύτερο εύνοια σε θέματα υγείας, εργασίας κ καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζουν τα πάντα ριζικά από αυτό το έτος για εσάς τους Υδροχόους στις ζωές σας, στην ταυτότητα σας, στις προσωπικές σας σχέσεις κ στις φιλοδοξίες σας.

Αν έχετε εργαστεί εσωτερικά τα προηγούμενα έτη τότε θα βγάλετε δυναμισμό, μαγνητισμό κι αν τα κίνητρα σας ή το έργο που προσφέρετε έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα, τότε θα αναδειχτεί έξω ο πλούτος σας.

Αν από την άλλη ανήκετε σε ομάδες κ συστήματα που τώρα πέφτουν κ καταρρέουν, που είναι της βιτρίνας κ του εντυπωσιασμού, τότε ο Πλούτωνας έρχεται για να αφαιρέσει όποιο υλιστικό εγώ μέσα από κρίσεις κ να σας αλλάξει καταλυτικά.

Αν είστε original επαναστάτης τότε αυτή είναι η εποχή σας. Αν είστε ‘επαναστάτης’ υπερ του συστήματος, τότε θα δράσει διαφορετικά μεταμορφώνοντας τα πάντα στην ζωή σας. Η χρονιά στο πρώτο μέρος της φέρνει προστασία κ εύνοια σε θέματα οικογενειακά που ευνοούν κ την εξωτερική σας εικόνα.

Στο δεύτερο μέρος της θα φέρει ανοίγματα κ ευκαιρίες σε επιχειρηματικά σχέδια, σε ερωτικές γνωριμίες όπου όμως στην συνέχεια του καλοκαιριού θα υπάρξουν εμπόδια κ περιορισμοί. Πίεση κ δοκιμασίες στα οικονομικά σας κ σε θέματα ασφάλειας όπου εδώ χρειάζονται όρια σε σπατάλες.

Σαν πρωταγωνιστές της νέας εποχής, χρειάζεται να βγάλετε προς τα έξω τις καινοτόμες ιδέες σας κ να φέρετε λύσεις κ διεξόδους πρακτικές που θα ωφελήσουν τους πολλούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Πίεση φέρνει ο Κρόνος όλο το 2024 σε σχέση με το σώμα σας, την υγεία σας, τις προσωπικές σας σχέσεις κ στον φιλικό σας κύκλο που βρίσκεται σε εκκαθάριση.

Καλείστε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο που αφορά στόχους έργο κ κατεύθυνση κ να εργαστείτε γι’ αυτόν για τα επόμενα 2 έτη.

Να είστε έτοιμοι από το 2027 και μετά όπου βάζετε την ζωή σας σε πιο δυνατές βάσεις που νιώθετε πιο ασφαλείς κ σίγουροι με τον εαυτό σας.

Αυτό απαιτούν κ οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Κριού Ζυγού κ σας οδηγούν σε μια ζωή που να πατάτε περισσότερο στις δικές σας βάσεις κι όχι στις εύκολες επιρροές από άλλους που φέρνουν βύθισμα τελικά στις ζωές σας με τις εκτιμήσεις τους.

Καλείστε να αφήσετε την συμπεριφορά του θύματος, των ενοχών κ αυτολύπηση πίσω.

Εύνοια φέτος έχετε στις σχέσεις με αδέλφια κ συγγενικό χώρο που βελτιώνονται κατά πολύ, όπως κ με την οικογένεια όπου φέτος την απολαμβάνετε περισσότερο. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο ανοίγει ένα κύκλο καινούργιο που σας καλεί να βγάλετε έξω τις κρυφές σας ψυχικές δυνάμεις.

Φέρνει πνευματική μεταμόρφωση κ ψυχική ενδυνάμωση.

Πλέον η εσωτερική φωνή της πηγής των πάντων θα ενισχυθεί κ δεν μπορείτε με τίποτα να την αγνοήσετε. Πολλά ανοίγματα έρχονται για όσους ανήκουν στον πνευματικό ψυχικό ή καλλιτεχνικό χώρο.

Θα παίξετε χρήσιμο κ αποτελεσματικό ρόλο στα επόμενα χρόνια.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!