Ο Ευβοιώτης Γιάννης Περπατάρης, είναι ο 34χρονος αγρότης του Survivor που κέρδισε ήδη την συμπάθεια των πολλών


Η ζωή στη Βόρεια Εύβοια, η ενασχόληση με τις ελιές, την επιχείρησή του και τη γυμναστική

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού «Survivor» που δείχνει να έχει κερδίσει μέχρι τώρα, την εύνοια των τηλεθεατών.

Ο 34χρονος Μαχητής αναδείχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και τα καλύτερα στατιστικά.

Εκτός από τους αγώνες, ο ίδιος φαίνεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που συμπάθησε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, μιας και τα σχόλια στο Twitter για τον παίκτη, είναι κυρίως θετικά. Η κίνησή του μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού να υποδείξει τον Νίκο Γκάνο της Κόκκινης ομάδας ως υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ δεν τον συνέφερε τόσο, όσο το να ψηφίσει τον τραυματισμένο Σάββα, ήταν κάτι που εκτίμησε το κοινό.

Δείτε μερικά σχόλια
Όπως σωστά προέβλεψα ο Περπαταρης παραείναι τίμιος παίκτης για να δώσει Σαββα που θα κέρδιζε Ρομπ κ προς τιμήν του σεβάστηκε ότι είναι τραυματίας. Σε αντίθεση με το τέρας & χειρότερη παίκτρια όλων των σεζόν Τρασημινα π θα έδινε παίκτη άρρωστο όπως έκανε με την Ιωάννα #survivorGR

— I@m Vanzel (@VanzelGoneMad) January 16, 2024
Πολύ καλός αγωνιστικά και καλό παιδί με ωραίες τοποθετήσεις ο Περπατάρης 👏👏 #survivorgr pic.twitter.com/BWHmiDuUNR

— 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫🧡🌅🕊 (@jimandr2) January 16, 2024
MVP ο Περπατάρης
Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι #survivorGR pic.twitter.com/cCGGpTHiyX

— 👑 Σπιτς Λες 👑 (@Speech__Les) January 16, 2024

“Εγώ γι’αυτό δεν ψήφισα τον Σάββα. Ήξερα ότι έχει μια αδυναμία και δεν ήθελα να πατήσω σε αυτό”. Μπράβο Γιάννη👏 #survivorGr pic.twitter.com/7bT989cX0e

- Διαφήμιση -

— 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫🧡🌅🕊 (@jimandr2) January 16, 2024
MVP ο Περπατάρης
Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι #survivorGR pic.twitter.com/cCGGpTHiyX

— 👑 Σπιτς Λες 👑 (@Speech__Les) January 16, 2024
Ο Περπαταρης έχει ανεβεί τρελά παντως! 🔥🔥🔥 #survivorGR pic.twitter.com/UOt4NmRGVD

— Half (@half_sketo) January 16, 2024

ο Άγγελος ήθελε ν “θυσιαστεί” για να σώσει Ρομπ, χαζομάρα μεν αλλά δείχνει καλό χαρακτήρα, ο Περπατάρης ψήφισε Γκάνο ενώ θα μπορούσε Σάββα για να τον εξαντλήσει ή Βολικάκη αλλά τον σεβάστηκε κ να θυμίσουμε εδώ ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος άρα οι καλοί χαρακτήρες φαίνονται #survivorgr

— Federico GL (@akis_78) January 16, 2024

Ποιος είναι ο 34χρονος αγρότης που κέρδισε το κοινό

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, έχει μεγαλώσει στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης. Αγαπάει τη φύση και φροντίζει καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Την ίδια ώρα, διατηρεί επιχείρηση καφέ, ενώ γυμνάζεται τακτικά. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

To προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη πάνω από 10.000 ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Αναρτά συχνά φωτογραφίες του από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!