Χαλκίδα-Έγκλημα: Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε τον Σάκη Νικολάου-Η τραγική σύζυγος-Τι ζήτησε η δράστιδα-Η υπερασπιστική γραμμή-Τι είπε ο δικηγόρος της αποκλειστικά στο evia online

Της Μαρίας Καράπα

Αυτή είναι η 39χρονη Π.Ρ. που σκότωσε με μαχαίρι τον Σάκη Νικολάου κάτω από το σπίτι του, μπροστά μάλιστα στα μάτια της γυναίκας του.

Η μελαχρινή κοπέλα είναι η σύζυγός του θύματος, που παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια και βίωσε την ανείπωτη φρίκη, να βλέπει τον άνθρωπό της, να φεύγει από την ζωή , με βίαιο τρόπο και τόσο άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online η κρατούμενη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, ρωτά μόνο πως είναι τα παιδιά της, ενώ έχει συνομιλήσει με τον άνδρα της, που ήταν στενός φίλος του θύματος . Μάλιστα το επάγγελμά του έχει συνάφεια, με αυτό του αδικοχαμένου Σάκη Νικολάου.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα τηλέφωνα που θα ανοίξουν, θα δώσουν απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς η δράστιδα εξακολουθεί να είναι “Σφίγγα”.

Στο evia online μίλησε αποκλειστικά ο δικηγόρος της δράστιδας Θέμης όπου περιέγραψε την υπερασπιστική τακτική που θα ακολουθήσει:

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!