Χαλκίδα-Έγκλημα: Αποκλειστικές φωτο και πληροφορίες στο evia online-Η πολύ στενή σχέση του Σάκη Νικολάου με τον σύζυγο της δράστιδος -Τι λέει για την γυναίκα του

Της Μαρίας Καράπα

Αύριο στις 12 στα Λουκίσια θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Σάκη Νικολάου που σκότωσε η σύζυγος, ίσως του πιο καλού του φίλου του, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το evia online . Σε δύο περιπτώσεις σε φιλικές εκδηλώσεις, με παρέα φίλων οι δύο κολλητοί φίλοι είναι πάντα δίπλα δίπλα . Μεγάλωσαν μαζί στα Λουκίσια και ήταν αδελφικοί φίλοι.

Ο σύζυγος της σύμφωνα με πληροφορίες του evia online στηρίζει την γυναίκα του και την έχει επισκεφθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με αντικείμενο συζήτησης κυρίως τα παιδιά. Χαρακτηριστικό μάλιστα της στήριξής του, ήταν το γεγονός, ότι ήταν συνεχώς αγκαλιά.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην μιλήσει ακόμα δημοσίως όπως μας τόνισε ο δικηγόρος της Π.Ρ. Θέμης Κοντσιλίδης που μας επεσήμανε ότι δεν υπήρξε βιασμός από τον εκλιπόντα αλλά και ότι η αλήθεια θα αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγά.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, αποτυπώνεται η δράστιδα Π.Ρ. που σκότωσε βίαια τον Σάκη Νικολάου, με τον οποίο όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε έρθει σε ερωτική επαφή μία φορά μαζί του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!